Любители на котки - Тема 173

• 31 895
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, Сина беснее, та чак ме е страх да не се контузи. Една муха гони. Ама скача ви казвам...от място, до нивото на главата ми  (160 см ).Няма да миряса докато не я убие. Но ме притеснява да не я изяде.

# 76
Ще си в хапне и още как Simple Smile моят обича скакалци и миризливки… нищо им няма.
Подсещате ме да погледна за микроспория котака на баба, че на крачето има малко паднала козинка… ще пробвам с кислородна вода и аз

# 77
  • Крайбрежен район
Лошо ли е ако я изяде? Rolling Eyes Моя често замезва с мухи.

# 78
Ами не знам. Ама за мен са мръсни, кацат на всякаква гадост.

# 79
Смрадливките са деликатес. Ади, който е в пъти по-бавен и мързелив от Бени, така се мобилизира като види смрадливка, че винаги успява да я изяде са части от секундата Grinning
Brit Care са пуснали наскоро серия храна за котки от насекоми даже Simple Smile

# 80
  • София
Brit Care са пуснали наскоро серия храна за котки от насекоми даже Simple Smile
Сигурно храната бръмчи докато я ядат. Joy

Има едни насекоми с формата на огромен комар. Едно такова вчера има нещастието да влезе вкъщи. Бяха го наобиколили 4 броя котки. Само не разбрах кой намаза с деликатеса. Joy

# 81
Моите повръщат,ако хапнат насекомо.Ловят мухи,но ги намирам намачкани.

# 82
Момичета, Сина беснее, та чак ме е страх да не се контузи. Една муха гони. Ама скача ви казвам...от място, до нивото на главата ми  (160 см ).Няма да миряса докато не я убие. Но ме притеснява да не я изяде.
Нормално за всяка котка, дори и най-мързеливата като Мъри - види ли летящо насекомо, всячески се опитва да го хване. Мухите не са опасни, но трябва да се внимава с оси.
Няма как да се контузи Сина. Котките са невероятно гъвкави. Никога няма да забравя ужаса, който преживях, докато гледах на село как предишната котка пада от близо пет метра. Много обичаше да се качи на един клон на череша и от там да скочи на покрива. Но този път не прецени скока. Падаше безкрайно бавно, превъртя се няколко пъти във въздуха в безуспешни опити да се задържи с нокти за стената. Накрая падна на четири лапи на циментовия цокъл без каквито и да е проблеми, като махнем стреса.
Естествено същия ден клона беше отрязан.

# 83
Здравейте момичета🌹
Искам да ви попитам след кастрация на женска млада котка,какви грижи се полагат,как я пазите да не дърпа конците? Какво яде първите дни,трябва ли да спим при нея,за да я пазим? И при вашите котки след кастрацията биха ли инжекции с антибиотик в дните след операцията?

# 84
Аааа, гъвкави били. Нашия Майкъл е с прякор Гошо Дъ Грацията, защото е като слон в стъкларски магазин. Ако го пуснеш по отвисоко се чува едно шумно с вибрации “Тууп”.
Ама аз му обяснявам на моя мъж, че ако е искал грациозна котка, да не си е вземал британец:).

# 85
  • Бургас
Дори бъзливият Харко яде мухи.
Веднъж повърна,не искам да яде,но види ли муха,който и да му казва"Не",пощръклява...Не слуша и яде мухата...
С паяци и буболечки си играе,даже скоро успях да спася някаква буболечка,пуснах я през прозореца,измъкнах му я изпод носа.

# 86
Здравейте,  минавам да си платя данъка и се връщам да Ви чета

Вече сме на 6 месеца и цели 3 кг. Много е саможив,  не обича да го пипат, но и не обича да е сам. Само да усети  че ме няма в стаята и надава вой, докато не се обадя. После идва на бегом и се настанява на безопасно разстояние, за да ме гледа. Навсякъде сме заедно- баня, тоалетна, спалня... няма вече никога да съм сама 🤣🤣🤣

# 87
Това Зеленски ли е, който не иска да остава сам?
Горкото животинче, не може да няма психична травма след това, което е преживял при бягството на бившите му стопани

# 88
Това Зеленски ли е, който не иска да остава сам?
Горкото животинче, не може да няма психична травма след това, което е преживял при бягството на бившите му стопани
Самият той Hug
И аз така мисля. Според мен се страхува да не го оставя и аз. Все пак сме му четвърто семейство. Затова съм решена да го водим по почивки навсякъде с нас! И ветеринарят това ме посъветва.

# 89
  • Варна
Излагам се сега ама на вас мога да кажа: чета по-горе ама явно не внимавам назад в дискусията и като видях Зеленски в тази тема си помислих, че украинският президент си е взел котарак за да не е сам ... Срам, срам, срам ...Joy

Общи условия

Активация на акаунт