Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?
Какви термини, свързани с бременността, споделят жените във форума?
Какви прегледи и изследвания споделят жените във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?
-
Какви термини, свързани с бременността, споделят жените във форума?
-
Какви прегледи и изследвания споделят жените във форума?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, които жените споделят във форума?
-
Какво представлява феталната морфология?
. Виждам, че за момента в темата момченцата водят в класацията, но очаквам да се появят още розови панделки. Аз пия Огестан, АГ каза, че ще изпише и магнезий и други витамини при нижда, но първо иска да си пускам допълнителни изследвания. Аз качих към 5 кг. до момента. Гледам да се поограничавам малко, но ударно започах бременността с карантина и КОВИД с много дни вкъщи
.
Сега съм в 16 г.с. Свалила съм 3 кг от първоначалното си тегло (60 кг), заради леко гадене + ужасен пост ковид симптом, изключващ голяма част от храните. От няколко седмици има подобрение и хапвам по-разнообразно, но в никакъв случай за двама. Даже с доста малко се засищам и дори се подувам. Сутрин коремът е леко издут в долната част, а вечер съм сякаш в 7-мия месец. Само при мен ли е така? 
. Неописуемо е чувството , разбира се ако беше момиче щях да се чувствам по същия начин. Сякаш не стъпвам на земята ,а се нося .
Гаденето ми отмина ,но все още немога да се храня както преди . Хубавото е ,че мога да ям вече салати особено зелена с кисело млекце ,слагам малко и моркови става разкош . Бях отслабнала с 5-6кг сега гледам за 2седмици съм качила един . Но коремчето ми е като за 6ти месец ,особено вечерта. Много странно , а нямам проблеми с изхождането . Днес ходихме да гледаме колички ,най-късно август трябва да поръчаме , незнам как е в България но тук се чака доста за доставка . След 2 седмици ще пътуваме за България ,от там на почивка в Турция , ще ми се съберат минимум 5000км .Днес го съобщих на лекарката ,каза че няма проблем само да е на почивки разбира се и да пия много течности . Уикенда ходихме на басейн ,в началото бях леко страхлива ,но Господи колко добре ми се отрази да плувам . С часове не излязох от водата , ако имате възможност момичета -плувайте . За сега това е от мен . Вие какво мислите за покупките ,ще чакате ли или вече се оглеждате за по обемните неща?