ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря за инфото, SlanteNSt! Точно прочетох какво е фемифлор и мисля още в понеделник да го пусна, само не успях да разбера дали те взимат секрета на място 🤔

# 526
Много благодаря за инфото, SlanteNSt! Точно прочетох какво е фемифлор и мисля още в понеделник да го пусна, само не успях да разбера дали те взимат секрета на място 🤔

и аз не знам. Аз също искам да го пусна. Знам, че някои лекарки го пращат при тях директно. Или вие отивате на ваш лекар и носите иследование в Геника сама. Като уточнете, моля, напишете и аз да знам. Благодаря!
Аз правих течно базирана цитология, моя АГ има буркани от Геника, взема ми анализа и аз сама им го закарах.

# 527
Axenia ужасно е това, което ти се случило.И аз съм със загуби, но не в толкова късна седмица.Не знам какво може да ти помогне в случая, за да преминеш по-бързо през това изпитание, но от сърце ти желая скоро хубави емоции да заменят тези и да се радваш на нова успешна бременност.

# 528
Туко що отворих брошурата им и прочетох, че АГто взима секрета и си носиш пробата.. Ще говоря с лекарката в понеделник и пак ще пиша. При мен туко що излезе стерилната урина и пише “няма разстеж на уропатогенни бактерии”.. а в обикновенната пише положителни бактерии.. и двете са занесени от мен проби в стерилни контейнери 🤷🏼♀

и аз не знам. Аз също искам да го пусна. Знам, че някои лекарки го пращат при тях директно. Или вие отивате на ваш лекар и носите иследование в Геника сама. Като уточнете, моля, напишете и аз да знам. Благодаря!
Аз правих течно базирана цитология, моя АГ има буркани от Геника, взема ми анализа и аз сама им го закарах.

# 529
Ох, не зная какво да кажа, Axenia, бъди силна и се дръж! 😞 И това ще мине, ще дойдат по-хубави дни!

# 530
Лили, аз съм доволна много от д-р Дойчиновски във Вита, ако ще ти бъде полезно като насока, защото видях, че си писала, че си пуснала и във Вита.

# 531
Аксения, много съжалявам, че преминаваш през такова изпитание... Бъди силна и се дръжте с партньора и близките ти, защото заедно нещата се преодоляват по-леко - от горчив опит го споделям.
Моя много близка загуби нормално-протичаща бременност в 7м. и се оказа, че има вътрематочни бактерии, за които никога не е предполагала. Излекуваха ги и в момента, за щастие, е на финалната права в очакване на своето бебче.
Каквато и да е причината, не губи надежда и кураж, защото най-хубавите мигове тепърва предстоят! Heart

# 532
  • София
Благодаря Ви момичета, държим се двамата с мъжа ми, защото близките ни се държат меко казано неадекватно... майка ми в частност. Но съм сигурна, че с него ще се справим.
Flame, дали случайно знаеш с какъв тест са ги открили, защото според мен, моят проблем ще е същият...

# 533
Да и на мен лекарката ми каза да изчакам ранната ФМ и тогава теста да се направи,точно по същите причини.

Аз пропуснах БХС, защото правих пренатест. Така ме посъветваха, обезсмисля се.
Едно нещо, обаче грешно се дава като информация. Добре е пренатеста да се направи след феталната, защото ако нещо не е наред с органите на детето, парите отиват на вятъра.
Така ми обясни проф. Марков, а аз се кълна в него.
Т.Е. детето може да няма Даун, но ако със сърчицето или с каквото и да е друго има проблем, несъвместим с живота, резултатите от пренатеста нямат значение.
Аз направих тази грешка, но Слава Богу всичко е наред при мас и продълбаваме напред!

Здравейте, пуснала съм пренатест базов панел, като ме посъветваха да не правя биохимичен скрининг, а само прегледа фетална морфология. Аз също не желая да ме забъркват тези математически изследвания, защото доста пъти чета, че скрининга греши.
Вие на какво мнение сте, има ли нещо в повече, за което да има смисъл да правя скрининг и има ли някоя от Вас, която е пропуснала скрининга, защото е пуснала  пренатест?

# 534
Axenia съжалявам много за случилото се , разбирам те! Желая ти много спокойствие , железни нерви и горе главата двамата с мъжа ти и с това ще се справите. Понякога ние хората сме в изпитание ,и го изпитваме за съжаление с най-милото. Бъди спокойна намери проблема и всичко ще стане , не си хаби нервите , защото ще ти трябват по време на бременността , а имаш ли загуба с друга бременност винаги си на тръни. Аз забременях 5 месеца след кюртаж. Стигнах до спокойствие по време на тази бременност едва с помощта на лекар. Вярвам , че всичко ще е наред и твоето бебече ще те зарадва много скоро. Прегръдки ❤️

# 535
  • София
Axenia, много тъжна новина. Пожелавам ти успешна следваща бременност с щастлив край!

mmoira, чудното е, че до момента никога не са ми откривали такава бактерия. Явно отслабнала имунна система съчетана с КОВИД 19 си каза думата. Надявам се да успея да я излекувам от първия път, но ще видим. Планирано секцио ще съм заради операция за премахване на миома, но това не ме успокоява особено. Ще кажа какъв е бил развоя като се видя с АГ. Може да е полезно на някого Simple Smile.

# 536
Аксения, още веднъж съжалявам, за случилото се! Бъдете силни и Бог, да е с вас!
При мен вътрематочната инфекция, беше установена първо с биопсия - Уреаплазмата парвум и Гарднерела. Минах три курса АБ, но Уреата си оцеляваше. Последно ми назначиха венозен антибиотик, лекаря ми каза, че няма как да е оцеляла. В края на миналата година, реших да си направя, контролен тест в Геника. Коментирай с двама АГ, предвид загубите и предходната инфекция, ми препоръчаха - Фертилити тест(бил по-подходящ от Фемофлор). Да уточня, че първия път, лекуваха само мен. Оказва се, че със съпруга ми, сме си я препредавали. Назначиха ни Клиндамицин и се излекувах още с първия курс. Той не го пиеше редовно и се наложи, да повтори. Успех!

# 537
Знам, че изпращаха резултатите в София, понеже тя е в малък град, а този вид изследване не бил стандартен. Нейната бактерия беше рядка и обикновено не се срещала в интимната област, но с АБ се излекуваха и двамата партньори.
Понеже си писала, че си в София - със сигурност там са най-добрите специалисти, които ще обърнат нужното внимание. 🍀

# 538
Здравей, скъпо момиче!
Съжалявам ужасно за случващото се. Познавам болката ти. Бързам да ти дам полезна и ценна информация. Само с това мога да помогна засега.
Преди 10 години имах аборт в 23 седмица с изтичащи води. Водите бяха инфектирани, шийката скъсена.
На следващата бременност ми направиха серклаж и успях да износя бременността.
10 години по-късно се реших на второ. Тъй като не съм първа младост, реших да си направя цялостен, подробен преглед при специалист по стерилитет - д-р Калчев. Той ми назначи биопсия на матката, от която се виждат вируси и бактерии, коитп виреят в нея и мога да спукат води, да причинят ранен аборт или да попречат на забременяването изобщо.
Излязоха Уреаплазма и Гарднерела, които лекувахме с партньорас 1 курс на антибиотици за всеки различен. Забременях на следващия месец след като ги бяхме изчистили.
Специално уреаплазмата е голяма гад, която може да причини големи поразии. Тя трябва да се изчисти.
Пиши ми на лично, ако искаш да ти разкажа повече, но не се предавай! Има начин, медицината е много напреднала и лесно се установяват причините за неуспех!
Знам, че на теб сега това ти е най-важно! Да знаеш, че няма да се повтори и ще направиш всичко по силите си!
Прегръщам те!

Здравейте, момичета, не съм писала няколко дни.
Днес ме изписаха от Надежда сама...
На 21ви вечерта ми изтекоха водите и ме приеха по спешност. Вчера ми дадоха хапче и всичко приключи... а днес трябваше да започна 18г.с.
Пожелавам успех на всички, леки бременности и страхотни, здрави и красиви бебчета през декември.

# 539
Аз искам да попитам дамите на които не им е първа бременност, как разбрахте,че е бебето? Напоследък привечер или сутрин като се събудя имам усещане за къркорене на черва, снощи все едно се пукна балонче в корема ми в ляво в средата на корема. Това бебето ли е или просто нещо тялото ми си прави някакви работи😄

Общи условия

Активация на акаунт