Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?
Какви термини, свързани с бременността, споделят жените във форума?
Какви прегледи и изследвания споделят жените във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?
-
Какви термини, свързани с бременността, споделят жените във форума?
-
Какви прегледи и изследвания споделят жените във форума?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, които жените споделят във форума?
-
Какво представлява феталната морфология?
, даже в събота доста активно , чак се бях притеснила защо мърда толкова .Относно домакинството сме много смешни , понеже след операцията мъжът ми не може да вдига тежки неща , а аз също , та като ходя на пазар им казвам да ми сложат пазара в 3-4 торби,които ди оставям в багажника и после на 3-4 пъти пренасям до вкъщи,същата е ситуацията с боклука -в малки торби 3 пъти на ден , а като трябва да купуваме вода голям смях пада - носим по две бутилки всеки и така 3-4 курса 😂. С чистенето засега прахосмукачка ,готвене ,пране гладене се справям.Само банята няма кой да ми помогне , но съм решила и там да се пробвам ,все пак трябва да ди намеря начин, защото от следващата седмица почва химиотерапията и още дълго няма да може да ми помага .Ааа имам и кучета , цели 3 броя , които разхождам сутрин и вечер ,засега и с тях се справям ще видим занапред .Пия Mag2 от Гърция , но за момента не ми помага много с жестоките схващяния на краката , косата също ми оредя и е доста мазна почти постоянно , но да се надяваме ,че като родя всичко ще влезе в релси .Края на август ако всичко е наред мисля да почнем да купиваме неща за беба , като съм решила да отидем до Турция за чаршафчета , одеалца и др .Не толкова ,защото е по евтино, а защото памука им е супер качествен.Относно колички съм в дилема Anex или Mima , ама май по клоня към по евтината -Anex .Единствения Х за моментс ми е как ще направим ремонта , но да се надяваме , че до спетвмври ще е доста по добре и ще може да напраим поне по спалнята промените