Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 43 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Имам въпрос, който не ми дава спокойствие.
Днес подадохме документите за Фонда.
Трябваше да ми вземат и кръв за АМХ.
Обясних, че съм 3-ти ден на МЦ, пила съм кафе и съм се хранила, казаха ми, че нямало проблем.
Не съм писала на Станулов и реших първо до Вас да се допитам дали е така?
Резултатът щял да излезе на тяхната страница, но не попитах кога? За колко време излиза?

# 226
  • София
Не е проблем Blush

# 227
Няма значение приема на храна и напитки. Мисля че в рамките на деня излизаха резултатите ако сте дали кръв преди обед, но не съм сигурна.

# 228
  • София
Вижте дали не е излязло вече, на първа страница на сайта им има секция Резултати.

# 229
Axenia- дори и това, че съм в цикъл, за FSH и LH знам, но до сега не бях пускала този хормон и се притесних.
Niya, lady25 рефрешвам цял ден… даже се учудих, че там ги качват , а не е от Бодимед ново потребителско и парола. Към 11:00ч ми взеха пробата.
Страхотни сте, веднага отговорихте и ми помогнахте. Цял ден го мисля..

# 230
Сега погледнах, понеже и аз пусках за фонда. Боднаха ме сутринта към 10ч. и е резултата пише , че е излязъл в 16: 46. Но не съм сигурна дали и аз не чаках като теб и не го качиха на следващия ден. Нещо такова май ми се върти в главата. Ако все още го няма , значи утре сутрин ще го качат, не се притеснявай.

# 231
  • София
Lemon Blossom, мисля даже че е препоръчително да е на 3ти ден от МЦ. Но дори и да не е , не е от кой знае каква разликата.
АМХ съм пускала поне 6 пъти, по различно време, горе долу си е все еднакво.
Успех!

# 232
Здравейте. Откъде мога да си набавя Естрофем? Спешно ми трябва.

# 233
Leni4ka,
Аз лесно намирам Естрофем, даже без рецепта. От София ли сте? Потърсете денонощна аптека.

# 234
От  Бургас, тук не намирам засега.

# 235
Здравейте. Откъде мога да си набавя Естрофем? Спешно ми трябва.

Имам Естрофем кутия и половина, ако не откриеш мога да изпратя
Търси в малките квартални аптеки.

# 236
Здравейте, АМХ го качиха в системата вчера на обяд.
Вечерта се обадиха от клиниката с входящият ни номер за фонда. Опитвам се да проверя в сайта на ЦАР, но ми дава, че няма намерени резултати? Не трябва ли да има статус за прието/входирано заявление?

# 237
  • София
Не, сайтът на фонда го обновяват един-два пъти в месеца. Щом имате номер, всичко е наред. Ще ви разгледат документите на следващата сесия, тя обикновено е 10-15 число от месеца. Заседават само един път месечно. Има и тема тук за Фонда, можеш да се ориентираш в нея за датите и как вървят сега.

На мен ми звънна днес ембриологът, 12 яйцеклетки са се оплодили. Стискам си палци да оцелеят до 5 ден.

# 238
Здравейте,
Аз отново с въпрос Blush
Записаха ми час за първичен преглед, за другата седмица Sunglasses
Та... като е час за първичен преглед дали е предвидено малко повече време? Дали ще мога спокойно да си нося всичкоТО бумащини Grinning че до сега два часа чакаш и след пет мин. са те отпратили Confused
А и като ще се запознаваме с нов док. дали е удачно да поведа и ММ с мен... той винаги гледа да си спести ходенето по доктори Triumph

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 11:55 от Gerata81

# 239
Здравейте,
Аз отново с въпрос Blush
Записаха ми час за първичен преглед, за другата седмица Sunglasses
Та... като е час за първичен преглед дали е предвидено малко повече време? Дали ще мога спокойно да си нося всичкоТО бумащини Grinning че до сега два часа чакаш и след пет мин. са те отпратили Confused
А и като ще се запознаваме с нов док. дали е удачно да поведа и ММ с мен... той винаги гледа да си спести ходенето по доктори Triumph
Първичният преглед при Станулов беше 45-50мин! Носих всичко, поиска само резултати от изследвания. Задаваше ми въпроси , които го интересуват него. Може да обсъдите и всичко , което вас ви интересува,  да питате! Аз бях вече доста вряла и кипяла, та нямах много питанки, но пак имаше за какво да говорим.

Общи условия

Активация на акаунт