Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 831
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте събирам информация за различни клиники... В Афродита предлагат ли Ера тест и ПИД на ембрионите? Ще се радвам за инфо...

Здравейте,
Не правят ПИД, за мое огромно съжаление. Това налга да сменя клиниката и доктора, а хич не ми се искаше.

# 601
И ЕРА не правят.

# 602
Момичета, при изследване за вродени тромбофилии, нужна ли е някаква подготовка, да не се закусва и пие кафе, примерно?

Знам ли, няма логика, но аз да питам!😊

# 603
Правих го в Геника, нямаше никакво значение, питах специално.

# 604
Правих го в Геника, нямаше никакво значение, питах специално.

Много благодаря!🙏😀

# 605
Момичета, при изследване за вродени тромбофилии, нужна ли е някаква подготовка, да не се закусва и пие кафе, примерно?

Не няма значение дали е на гладно или не. Аз правих моето изследване също в  Геника и то в 6 часа вечерта.

# 606

Не няма значение дали е на гладно или не. Аз правих моето изследване също в  Геника и то в 6 часа вечерта.

Много сте мили, благодаря!🙏

# 607
Момичета можете ли да ми кажете след пункцията какво точно се случва като се събудите?Дават ли ви вода и нещо сладко?

# 608
Будиш се, лежиш още известно време на леглото, после ставаш, обличаш се и чакаш пред кабинета за разговор.
Нищо не са ми давали, имах си водичка с мен, честно казано не помня кога ми разрешиха да пия вода, но не е било нещо драматично жадно при мен, мисля че изчаках Станулов да ми даде зелена светлина. След като си тръгнах от клиниката хапнах по пътя Simple Smile

# 609
  • София
След упойка не се пие вода и не се приема храна. Може към края на лежането, трябва да е сигурно, че не ви успива упойката все още, но то отвън в чакалнята има машина, можете да си налеете там, докато чакате за преглед. Няма нужда да си носите нещо.
Храната след като си тръгнете. След пункцията лежахме още около час и половина-два, не си спомням с точност.

# 610
А само вие ли чакате за преглед или с партньора?

# 611
  • София
Партньорите не се допускат да останат, само дават материал и после чакат навън някъде. Приканват ги да излязат, ако се заседят. Не съм чула да са отменили Ковид мерките в клиниката. Това се прави, защото има и много бременни момичета и трябва да се пазят.

# 612
Аз си пих вода и си хапнах малко почти веднага, не са ми забранявали. Реално това е една изключително лека и кратка упойка, няма нищо общо с упойките при дълги операции и т.н. Всичко беше толкова бързо, лесно и безболезнено, че ако знаех, нямаше да му треперя толкова.

# 613
  • София
При нас едното момиче пита сестрата и не ѝ позволиха. Казаха, че е рано.

Иначе подкрепям, че упойката не е нищо специално, аз очаквах да е зле като след хистероскопията ми, а то тази не се усеща.

# 614
Здравейте, момичета. Започнах стимулация  по дълъг протокол. За първи път ще правим инвитро.
Исках да попитам тези от вас, на които имунолог е предписал интралипид: откъде си го купувате? В клиниката не предлагат самия продукт, а само правят вливка на донесен отвън.
Питах в няколко аптеки - гледат ме като опасно луда. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт