Йоркширски териер - тема 13

• 42 849
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте на всички любители на тези сладки кученца. Имаме мъжко йорки на 8 месеца,  от 2 месеца започна да залита и присвива предните крачета. Бяхме на лекар, той каза че има локсация на задните крачета, а на предните трябва да направим снимка под упойка, което много ни притеснява, за да разбере какъв е проблема. Сега пие витамини, да видим дали ще има промяна. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Моля да споделите. Благодаря.

# 586
На нашето когато му правиха ЯМР беше с инхалационна упойка.
Нямаше никакъв проблем .
Не се притеснявайте ,  а направете всичко необходимо за здравето му 🤍
Те са кекави ,но силни 🤍
Моята топка щастие беше изключително зле в следствие на диагнозата си ,но сега с правилните лекарства е значително по-добре .

# 587
  • Някъде там
Макс днес става на 1 година.

# 588
  • София
Жив и здрав да е Макс, дълги години заедно ви пожелавам.

Холи вчера навърши 11

# 589
Честит Рожден Ден, Макс.
Много хубави моменти с твоето семейство, ти пожелават Йорковци Рики и Ели

# 590
Да са живи и здрави Макс и Холи)) Много здраве, щастливи моменти от мен и Папи))

# 591
  • Някъде там
Благодаря!
Да е здрава и честита и Холи!

# 592
ах, извинете, и на Холи, Честит празник , не съм видяла .
Хубави моменти със семейството и пожелават Ели и Рики.

Как сте в тези жеги? Сутрин рано и вечер късно ли излизате? Ние пристигаме във Варна, чак през Септември, а тогава надявам се ще е и по-хладно. Иначе моята Ели, хич не иска да излиза през деня, когато е топло, едва пристъпва и иска да я нося.

# 593
Същата работа и при нас.
Ние се разхождаме рано сутрин и вечер към 21ч. През деня в жегите не иска да ходи. Прави 3-4 крачки, сяда на място и иска да я нося.

# 594
  • Някъде там
Макси е същия, зор му е в жегите. Извеждам го рано сутрин преди 6 сутринта и вечер към 21:00.
Сега ни предстои море, той ще е с нас, чудя се дали да го взимам на плажа Simple Smile

# 595
Папи милият, дори и в жегите е първа жичка да излиза навън. Едвам го усмирявам да стане 18-19ч да го изведа. Отделно не иска да се прибира и са едни обиколки. Сутрин по-лесно, рано го извеждам, но пак трудно се прибираме. Направо съм омаломощена. Щом се прибере се трупясва някъде и не мърда почти, топло му , но не иска да го напръскам през деня и много малко водичка пие се притеснявам.

# 596
  • София
Ние сме на море на о. Лесбос. Жегата е адска. Холи вече е съгласна да я топим в морето. И тя разбра, че във водата се охлажда. Даже понякога сама иска да я натопим.

# 597
Ох, моето е нещо сбъркано😆
В най-голямата жега, ако успее да се промъкне на терасата, отива и ляга на слънце🙄

# 598
  • София
Ох, моето е нещо сбъркано😆
В най-голямата жега, ако успее да се промъкне на терасата, отива и ляга на слънце🙄

Вкъщи е същата.

30 градуса в апартамента, тя лежи на слънце.

# 599
Моето девойче гледа да се прибира. Чак ми стана смешно как потребителката е омаломощена от разходки Joy
Мен след 15-20 мин почва да ме дърпа да се прибираме или просто сяда и не иска да направо и крачка повече. Викам си Измори се.
Но като се приберем вкъщи се разиграва, веднага хуква  да ми носи играчки, тича от стая в стая като стрела. Явно не е изморена, още не мога да разбера каква е причината.
Иначе ако легне на директна слънчева светлина,  изкарва точно 1 мин и отива на сянка. Ако е в стаята, макс 10 мин може да лежи там, където напича слънце и пак се мести.

Общи условия

Активация на акаунт