Неапол (Кампания) и Бари (Пулия) – Красивата Южна Италия - 5

• 53 975
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!

Предстои ни пътуване до Неапол и искаме да отскочим и до Матера. Някой, който е пътувал с автобус до там, може ли да ми препоръчате друга фирма, освен Flixbus, или само те са най-добри? Благодаря! Hug

# 631
Някакви предложения за хотел в Неапол? Ще сме там 1-04.06 и всичко е пълно. Цените са 700+ евро, което ни е абсолютно непосилно Sad. Всичко, което бяхте споделили досега в темата, съм проверила и не е налично или е на ужасно висока цена.

# 632
LiNa_86 в букинг ли гледа ? за колко човека гледа, трябва ли ви паркинг и искате ли закуска ? мога и аз да погледна. понеже съм станала спец в търсенето за нас Simple Smile

# 633
И аз гледах Букинг по цялото крайбрежие от Неапол до Салерно. Единствено в малки селца се намират по-ниски цени, но там пък транспортът сигурно ще е неудобен.
Според мен гледай други сайтове за настаняване и Airbnb.

# 634
LiNa_86 в букинг ли гледа ? за колко човека гледа, трябва ли ви паркинг и искате ли закуска ? мога и аз да погледна. понеже съм станала спец в търсенето за нас Simple Smile
Гледам Букинг и AirB&B за 2 възрастни + дете на 10г., без паркинг, не бържа на закуска. Всичко, което намирам, е на 600+ евро, а ние търсим бюджетен ариант, но все пак в добър район, приличен апартамент/хотел. Все пак сме с дете и не бих отседнала на кофти място. Намирам около гарата, но четох, че никак не е добро мястото и честно казано не ми се отсяда там. малките селца не са ми вариант, тк сме за кратко и не искам да губя време в пътуване, а и с детето няма да ми е удобно. Благодаря за помощта!

zigizagi какви други сайтове има? Аз знам само букинг и airB&B.

# 635
Аз в неделята се прибрах от една ваканцийка и впечатленията ми са, че цените са се вдигнали, качеството е отвратително . Масово се дават старите си апартамент или обособени мазета или една стая и останалите нагъчкани на диван в кухнята... аз не очаквах такова нещо и взехме да избирам специално с 2 отделни спални , защото всичко друго е някакъв кошмар ако искате да спите в отделна стая. Т.е. ако за вас е ок детето да спи в една малка стая с вас можете да търсите и с една спалня, но в никакъв случай соред мен не се хващайте на вица , че има в холокухнята място за спане. Диван има, да ... ама място и комфорт няма.
значи за 3 вечери за 3 ма човека и на мен 700 ми се вижда много. Страшно са алчни станали. Ужас. Ще погледна.
Имаш ли амазон прайм ? Също поглеждай от мобилния телефон, на някои места имат намаления за ползващи букинг от мобилен. Колкото и да не ти се вярва.

# 636
Agoda например.

# 637
И аз търся за 3-ма възрастни - масово се предлага едно двойно легло за трима - е как да стане това? Или пък едно голямо легло и едно метално на два етажа/което е по-скоро за деца/ и сбутаното диванче е класика. Някой от пътуващите се оплакват, че се отдават отделни стаи от един апартамент, което естествено често не е упоменато. Снимките са пляснали едни и същи за всички стаи и ми е трудно да избера. Остана ми последната нощувка в Неапол на 14 юни и търся нещо до 150Е..

# 638
  • София
В agoda, hotels, booking се въртят едни и същи имоти, вече научих наизуст всички кимизарници, които се предлагат в Бари. Мазета, тавани, влажни сутерени, 70 Е на нощ за 2 легла от общо 16 в помещението ... Нямам думи просто.

# 639
 Ок. Тогава съм разбрала грешно и трия.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 11:11 от bella-ciao

# 640
Bella ciao, някои места не са в Неапол (Торре дал Греко, Портичи видях).

# 641
Тя пише че е търсила от Салерно до Неапол. Както казах да си погледне и да си избере сама. Все пак не съм травел агенция . Показвам какво ми дава букинга и специално и казах че е широк радиуса. Ако не и пасва букинга е свободна програма да си го нагласи. А ти Tsugumi_ предложения имаш ли ? Нещо в сърцето на Неапол за желаната сума ?
Или само умни изказвания за очевидни неща.

# 642
Тя пише че е търсила от Салерно до Неапол. Избирах горе долу където има влак, но както казах да си погледне и да си избере сама. Все пак не съм травел агенция . Показвам какво ми дава букинга и специално и казах че е широк радиуса. Ако не и пасва букинга е свободна програма да си го нагласи. А ти Tsugumi_ предложения имаш ли ? Нещо в сърцето на Неапол за желаната сума ?
Сериозно ли?!  Не се заяждам, само улесних дамата, защото останах с впечатление, че не иска да е извън града.
Моля за извинение деликатната ви чувствителност!

# 643
Тя пише че е търсила от Салерно до Неапол. Както казах да си погледне и да си избере сама. Все пак не съм травел агенция . Показвам какво ми дава букинга и специално и казах че е широк радиуса. Ако не и пасва букинга е свободна програма да си го нагласи. А ти Tsugumi_ предложения имаш ли ? Нещо в сърцето на Неапол за желаната сума ?

Благодаря за отделеното време! Наистина търся само в Неапол, съжалявам, ако не е било точно упоменато. С дете сме, искам да ми е удобно, предпочитам до метро, в добър квартал. Такова нещо обаче няма Simple Smile. Както и другите коментират - апартаменти в окаяно състояние струват безумно много, а като погледна снимки в мапс на района - ужас е.

# 644
Нищо му няма на района около гарата, а и ако ползвате влак и без това ще минавате от там. Аз виждам разни оферти до 500 евро за тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт