На море в Турция - тема 74

• 75 842
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Първи впечатления от Сирени Белек.Хотела отговаря на това което очаквах  спокойствие  при пълен хотел.Подробно ще пиша след края на почивката.

# 286
Чудесна тема включвам се Simple Smile

# 287
Малко снимки от Quattro Beach Spa & Resort, Alanya:

# 288
Някой пътувал ли е с Албена Холидейс ? Коректни ли са ?

# 289
Аз преди години, всичко беше наред. Доволни сме. Simple Smile

# 290
Ние,няколко пъти,супер коректни и точни,препоръчвам ги с две ръце Blush

# 291
  • Ст.Загора
Здравейте , следя ви отдавна и искам да споделя една много неприятна ситуация.
Преди месец резервирахме и платихме почивка в Pegasos Royal Alaniq  предлагана от АБАКС . Хареса ни че полета е в 9,30 от София , но днес изненада излитаме от София в 16,30 , което означва че в хотела ще бъдем околко полунощ . Първи ден го отписваме , както и последния 10,40 от Анталия .  Да кажа че съм бясна е меко казано , плащаш за осем  дни , но ползваш шест .

# 292
Да, те са така. Имахме оферта от тях през друга агенция и имахме часовете на полетите. Летят събота с European Air charter. Това ни отказа. В крайна сметка намерихме друга оферта с ранен полет с BH Air, пък да видим.

# 293
[video][/video]
Малко снимки от Quattro Beach Spa & Resort, Alanya:

Може ли малко повече информация за плажа? Става ли за малки деца? Има ли камъни в началото и плитко или дълбоко е?

# 294
  • Пловдив
Всички агенции пишат ,че полетите са ранни да се зарибиш и после изненада .Ние бяхме с Оникс и на нас ни пишеше ,че сме е 8 а накрая смениха на 15 .Отделно чакахме 1 час и половина да ни свалят турците багажа от самолета.

# 295
  • Пловдив
mimeto_555, то май повечето са така. Ние в петък летим в 16и20, кой знае кога ще пристигнем в хотела. На връщане полет в 13:30...реално 2дни си ги губиш.При нас от самото начало бяха така определени полетите и аз се вайках защо не съм догледала преди да резервирам, ама явно както казвате самопримамват...

# 296
На някои от нас ни харесаха дневните полети, защото не сме от София. Пътувахме нормално,  оставихме колата на паркинг, без ставане в малките часове, както се е случвало при сутрешни полети 😆 та - мнения, всякакви.

# 297
Всички агенции пишат ,че полетите са ранни да се зарибиш и после изненада .Ние бяхме с Оникс и на нас ни пишеше ,че сме е 8 а накрая смениха на 15 .Отделно чакахме 1 час и половина да ни свалят турците багажа от самолета.
Ние излетяхме в 9.30ч.,както беше обявено.Полетът беше с BH Air

# 298
  • София

Аз също съм доволен, много пъти съм пътувал с тях, мои роднини също ги насочих, над 10 пътувания общо имаме с тях.

# 299
Малко е каменисто в началото, иначе плитко. Според мен не е много подходящо за деца, но имаше доста такива - от бебета до тинейджъри.

Общи условия

Активация на акаунт