На море в Турция - тема 74

• 70 306
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Да бях на шоуто вечерта.Не беше лошо. Но не беше и Ауу.Дойде ми прекалено тази навалица от хора.Много магазини .Имах усещането ,че се намирам в лабиринт.От самото шоу очаквах повече.Беше кратко.А фонтани пеещи си имаме в Пловдив както и в хотела в който почивахме.И това не ме грабна.Но си струва човек да го посети един път .

# 766
Здравейте, ориентирали сме се за този септември на почивка в Бодрум , видях предишните теми за Бодрум , но информацията е доста оскъдна,та ако има някой скоро ходил до Бодрум нека да сподели впечатления, а хотела на който сме се спряли засега е KADIKALE RESORT.

# 767
Следи ли се още на границата срокът до изтичане на паспорта да е не по-малък от 6 месеца? От туристичестата агенция ме уверяват, че няма проблем дори и да остава един месец, в нашия случай са 5 месеца и 4 месеца за два паспорта.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 11:10 от DayInMay

# 768
Следи ли се още на границата срокът до изтичане на паспорта да е не по-малък от 6 месеца? О туристичестата агенция ме уверяват, че няма проблем дори и да остава един месец, в нашия случай са 5 месеца и 4 месеца за два паспорта.
Турция няма изискване за срока на валидност на паспорта, стига да е валиден в деня на напускане на страната.
Пътували сме с паспорт който изтичаше след 3 дни в момента на връщане, турските митничари ни обърнаха само внимание, че ни изтича паспорта като се прибирахме.

# 769
  • Beyond the Frontiers
Следи ли се още на границата срокът до изтичане на паспорта да е не по-малък от 6 месеца? О туристичестата агенция ме уверяват, че няма проблем дори и да остава един месец, в нашия случай са 5 месеца и 4 месеца за два паспорта.
Турция няма изискване за 6 месеца валидност на паспортите. Като не вярвате на агенцията си, просто ги сменете.

# 770
Ние в момента сме в Турция, паспортите ни изтичат през декември.

# 771
Благодаря ви за включването, иска ми се да вярвам на агенцията, защото сега не ни се реди на опашки в паспортното, пълно е с българи от чужбина, използващи ваканцията, за да подновят документи.
И Ковид сертификати към момента не се изискват, нали?

# 772
В БГ сертификат не се иска за сега.

# 773
Благодаря ви за включването, иска ми се да вярвам на агенцията, защото сега не ни се реди на опашки в паспортното, пълно е с българи от чужбина, използващи ваканцията, за да подновят документи.
И Ковид сертификати към момента не се изискват, нали?
Миналата година минахме границата на 20.12, а на  моя спътника в колата паспорта и изтичаше на 2.01 /след НГ /. Нищо не казаха нито на отиване, нито на връщане , ние се върнахме преди НГ де,

# 774
  • Пловдив
Моля,който разбира да пусне нова тема.

# 775
Следи ли се още на границата срокът до изтичане на паспорта да е не по-малък от 6 месеца? От туристичестата агенция ме уверяват, че няма проблем дори и да остава един месец, в нашия случай са 5 месеца и 4 месеца за два паспорта.
Ние пътувахме на 3 юни. Паспортите и на трима ни изтичаха малко над 2 месеца след завръщане от седмичната ни почивка. Обърнаха ми внимание на летището, че скоро изтичат и това беше. Пътувахме без проблем.

# 776
  • София
Моля,който разбира да пусне нова тема.

Лошото е, че този, който я пуска няма време да ъпдейтва 1ва стр.с отзивите за хотели. А има доста напоследък.

# 777
Да, хубаво е да се обновят мненията за хотелите с по-актуални, от тази и от миналата година.
Но се изисква доста труд и време.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 22:35 от monii

# 778
  • София
Дами, на страницата на Тез Тур ли да следя за ласт минит оферти?

Коя агенция пуска най-често промоции?

# 779
  • Варна
Дами, на страницата на Тез Тур ли да следя за ласт минит оферти?
Коя агенция пуска най-често промоции?

Много непредсказуемо , гледаме и грабо

Общи условия

Активация на акаунт