На море в Турция - тема 74

• 75 831
  • 788
  •   1
Отговори
# 60
Ще летим след по-малко от седмица 😃 юхууу!
Да питам - ако имаш сертификат за прекаран ковид, пак ли се тестваш? Съпругът има такъв от началото на декември,  аз не.

# 61
Здравейте, включвам се в новата тема с въпрос- някой резервирал ли е почивка в Турция през TUI.com? Хотелът, който съм харесала е значително по-евтин на техния сайт. Според мен не би трябвало да има проблем, ако избера опцията само за хотелско настаняване (без полет), но реших да попитам и вас за мнение Simple Smile
Аз съм резервирал през полския им сайт за хотел в БГ,никакви проблеми не съм имал!

# 62
  • Sofia
Аркадия, сертификатът става, стига да е в 6 м. срок от издаването му. Антигенен тест, придружен със сертификат също става. На нас не ни ги искаха, но си трябват, поне докато не отпаднат официално. Прекрасна почивка и да разкажеш после. Simple Smile

# 63
Те не отпаднаха ли вече? На нас никъде не са ни искали.

# 64
Привет, група! 😇
Тъй като няма места за юни за Анталия( с Емералд) - коя агенция бихте ми препоръчали, която сте ползвали и сте доволни. Ние в последния момент решихме и съответно повечето са се записали още на ранни записвания, та така.. 😊

# 65
Значи - ще правим антигенни.  Това да е Wink
Ще споделя, разбира се. Нямам търпение вече! Слънчево, топло и незабравимо да е за всички Wink

# 66
Привет, група! 😇
Тъй като няма места за юни за Анталия( с Емералд) - коя агенция бихте ми препоръчали, която сте ползвали и сте доволни. Ние в последния момент решихме и съответно повечето са се записали още на ранни записвания, та така.. 😊
Със самолет Онекс или Абакс. С автобус - Турс клуб

# 67
  • Sofia
Те не отпаднаха ли вече? На нас никъде не са ни искали.
Изискват се само при влизане по въздух, по суша се влиза без сертификат. Но реално никой не ни ги потърси, нито на летището, нито в хотела.
@ Кейти, проверете също в Аква Тур и Тез Тур, те също организират чартъри.

# 68
Здравей те, имам молба, ако някой е почивал скоро в Gural Premier Belek да сподели впечатления от хотела. На първа страница са от 2018г,2019 г. Отзивите на руснаците в tripadvisor от есента ме безпокоят. Пишат за лоша хигиена в стаите и на плажа, еднообразна храна, липса на шезлонги на плажа след 8ч. и че нивото на хотела е паднало в сравнение с предишни години, заради пандемията и икономиите които се правят.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 14:11 от Andi14

# 69
Здравейте, извинявам се ако мястото на въпроса не е тук. Дъщеря ми ще пътува с баба и дядо в Турция. Разбира се ще направя декларация, но трябвя ли да има превод на английски/турски? Тя е с неизвестен баща, ще ни трябвя ли и преведен акт за раждане?

# 70
Здравейте, извинявам се ако мястото на въпроса не е тук. Дъщеря ми ще пътува с баба и дядо в Турция. Разбира се ще направя декларация, но трябвя ли да има превод на английски/турски? Тя е с неизвестен баща, ще ни трябвя ли и преведен акт за раждане?
Не, декларацията е само за нашите гранични служители. Аз понеже имам такива за племеничката и за кръщелницата ми и на двете нотариусът на гърба директно сложи копие от акта за раждане. На границата винаги се оставя копие на декларацията. Ако не са ти я направили така, добре е да имат родителите ти и копие от акта. Най-вероятно няма да го искат, но е по-добре да го имат.

# 71
Понеже имам дилема с пълномощно от другия родител ми казаха че има нов закон от няколко месеца и пълномощното е отпаднало. Някой запознат ли е с това.

# 72
Чудесно, разкажи на бързо, дай някоя снимка! Трябва да съживиме тази тема, всичката информация е стара.
Ние имахме късмета да попаднем на невероятен ГИД,който беше доста начетен и запознат с историята на  местата който обиколихме.Запопвядайте снимки от нашето пътуване март месец 2022г.

Древния град Мира

Манастира на Св.Николай Чудотворец

Разходка с лодка по река Далян и острова на костенурките

Островите Кекова

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 16:02 от mitko_dvd

# 73
  • Някъде в Европа...
Айде и аз в новата темичка!
Уфф, къде е чак септември 😀..5 г все ходим началото на юни и по това време вече куфарът ме "гледа" отворен...Сега ми е едно никакво 😀 (впредвид и неосъществената ни, инцидентно решена почивка от 20.05)...

# 74
  • Бургас / UK
Здравейте отново! За Кемер от къде се минава? През Истанбул или Чанаккале ?

Общи условия

Активация на акаунт