На море в Турция - тема 74

• 75 878
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
milenski и mitko,
благодаря ви, страхотни снимки, няма да пропусна тази екскурзия!

# 76
Здравейте, може ли мнение за този хотел, ако някой е бил мин година  Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun Сиде, Анталия. Има ли нещо за разходка вечерна на около. Цената му е удовлетворяваща, а интересното е че децата се делят на различни възрасти и спрямо това цената за период. Може ли да препоръчате и друг подобен, който разделя цената на 2 те деца(даже мисля че тук второто ми дете излиза безплатно., защото пише до 6.99. Аз го гледах през бг агенция е цената, само почивка

И ние сме резервирали този хотел за началото на Октомври и търсим мнения.

Вчера прочетах подробен отзив за хотела в фб ГРУПАТА Е ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ. Човека е почивам от 21.05 до 28.05. Много е доволен с мн малки изключения, свързани с амортизация на баня. Ние сме се насочили края на 08 м, от 28.08, но сега се замислям няма ли да е прекалено топло,задушно. Може ли някой с опит да сподели впечатление. До сега сме ходили все в района Кушадасъ, началото на 08 м., но там климата ще е друго-предполагам.

# 77
Здравейте отново! За Кемер от къде се минава? През Истанбул или Чанаккале ?

# 78
Здравейте, може ли мнение за този хотел, ако някой е бил мин година  Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun Сиде, Анталия. Има ли нещо за разходка вечерна на около. Цената му е удовлетворяваща, а интересното е че децата се делят на различни възрасти и спрямо това цената за период. Може ли да препоръчате и друг подобен, който разделя цената на 2 те деца(даже мисля че тук второто ми дете излиза безплатно., защото пише до 6.99. Аз го гледах през бг агенция е цената, само почивка

Вчера прочетах подробен отзив за хотела в фб ГРУПАТА Е ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ. Човека е почивам от 21.05 до 28.05. Много е доволен с мн малки изключения, свързани с амортизация на баня. Ние сме се насочили края на 08 м, от 28.08, но сега се замислям няма ли да е прекалено топло,задушно. Може ли някой с опит да сподели впечатление. До сега сме ходили все в района Кушадасъ, началото на 08 м., но там климата ще е друго-предполагам.

Зависи колко топло време обичате, за мен беше ужасно горещо. За Кемер според мен края на септември. Ходила съм и юли и август и началото на септември.

# 79
  • Някъде в Европа...

Може ли линк?

# 80
  • София
Здравейте,
миналата седмица се прибрахме от SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE Кушадасъ. Давам отзив, ако на някой му е полезно. Пътувахме с Версо травел, много сме доволни. И двете посоки се минава през Чанаккале, бяхме с автобус. Хотелът е чудесен, имаше достатъчно вода, храна и всичко. Два дена преди да се приберем хотелът се напълни на 100% имаше всякакви разнородни хора, включително и корейци видяхме да почиват там. Определено бихме повторили. Заминахме на 17ти май, водата в морето беше студена, но и непосилна за къпане, аз поне се къпах. Резервацията я направихме още януари, така че съм доволна. Ако имате конкретни въпроси за хотела, ще отговоря. Иначе си джиткахме с маршрутките из града спокойно. Разходихме се и до Шириндже и така. Поздрави на всички и приятно лято.

# 81
  • Plovdiv
Здравейте,
миналата седмица се прибрахме от SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE Кушадасъ. Давам отзив, ако на някой му е полезно. Пътувахме с Версо травел, много сме доволни. И двете посоки се минава през Чанаккале, бяхме с автобус. Хотелът е чудесен, имаше достатъчно вода, храна и всичко. Два дена преди да се приберем хотелът се напълни на 100% имаше всякакви разнородни хора, включително и корейци видяхме да почиват там. Определено бихме повторили. Заминахме на 17ти май, водата в морето беше студена, но и непосилна за къпане, аз поне се къпах. Резервацията я направихме още януари, така че съм доволна. Ако имате конкретни въпроси за хотела, ще отговоря. Иначе си джиткахме с маршрутките из града спокойно. Разходихме се и до Шириндже и така. Поздрави на всички и приятно лято.
Много благодаря за отзива! Ние сме от 5-ти юни, и нашата резервация е чрез Версо травел, но самостоятелно ще пътуваме, тъй като правим и междинни нощувки в Чанаккале. Имам само въпрос - в ресторанта вие ли се обслужвахте или ястията са зад преграда и показваш от кое да ти сложат? О, и още нещо, ползвахте ли a-la-carte ресторантите?

# 82
Здравейте,

Знам, че въпросът ми не е за темата, но ако някой може да ми отговори, ще съм много благодарна. В Анталия сме в момента, и ни се налага да вземем антибиотик Панцеф. ЛЛ ми изпрати рецепта, но не знам дали го имат тук в аптеките, ако не, кой е аналогичният турски антибиотик?

# 83
  • Велико Търново
Здравейте. Знам,че е мисията почти невъзможна,но да попитам има ли почиващи от 21 август в Diamond Premium Hotel в Сиде? 😁

# 84
Здравейте,

Знам, че въпросът ми не е за темата, но ако някой може да ми отговори, ще съм много благодарна. В Анталия сме в момента, и ни се налага да вземем антибиотик Панцеф. ЛЛ ми изпрати рецепта, но не знам дали го имат тук в аптеките, ако не, кой е аналогичният турски антибиотик?

# 85
  • Варна
Здравейте,
Много благодаря за отзива! Ние сме от 5-ти юни, и нашата резервация е чрез Версо травел, но самостоятелно ще пътуваме, тъй като правим и междинни нощувки в Чанаккале. Имам само въпрос - в ресторанта вие ли се обслужвахте или ястията са зад преграда и показваш от кое да ти сложат? О, и още нещо, ползвахте ли a-la-carte ресторантите?
Ястията са зад преграда и се обслужват от персонала,a-la-carte ресторантите за 7, 2 са безплатни-мексикански и анадолски, останалите са с такса 10 евро на човек.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 15:28 от gdlina32

# 86
Здравейте,

Много благодаря!

# 87
Здравейте, може ли мнение за този хотел, ако някой е бил мин година  Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun Сиде, Анталия. Има ли нещо за разходка вечерна на около. Цената му е удовлетворяваща, а интересното е че децата се делят на различни възрасти и спрямо това цената за период. Може ли да препоръчате и друг подобен, който разделя цената на 2 те деца(даже мисля че тук второто ми дете излиза безплатно., защото пише до 6.99. Аз го гледах през бг агенция е цената, само почивка

Може ли линк?
Дано успея да го кача правилно
https://www.facebook.com/groups/pochivka.v.turcia/permalink/5816 … 48336657/?app=fbl
Много хубава с клипчета и снимки
И още едно мнение от там
https://www.facebook.com/groups/pochivka.v.turcia/permalink/5801 … 46571174/?app=fbl
Ако хората са в групата, се извинявам предварително, че съм го качила тук. Но Ако са тук чакаме подробности 😂

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 15:43 от eli_r

# 88
  • Sofia, Bulgaria
Добър ден.От толкова много коментари в толкова много теми ми се зави свят.Понеже за първи път ще ходим на море зад граница и ще сме със собтвен транспорт понеже ще сме с бебе на 6 м ,моля кажете ми за тези такси къде и по колко се плащат.Благодаря

# 89
Ако имашпредвид магистралните такси , се купува HGS стикер, който се лепи под огледалото за обратно виждане. В него се зареждат пари и при приминаване по магистрали и  мостове си взимат от него. Има места, на които може освен от стикера  да се плати и в брой- примерно новия мост .

Общи условия

Активация на акаунт