На море в Турция - тема 74

• 76 723
  • 788
  •   4
Отговори
# 270
Търся самолетна програма от Варна за Long Beach resort & spa (Алания).
Намирам само автобусни или собствен транспорт, а самолетни за Long beach Harmony.
Някой да е попадал или резервирал за търсената?
[/quote
Чартъри имат Емералд и Онекс. Не съм сигурна за Абакс Тез тур. Освен да направите запитване към тях, конкретно за този хотел. Ние ще пътуваме с Емералд от Варна

# 271
  • София
Здравейте, бихте ли ни предложили град/ плаж/ близко до Българската граница? Ще пътуваме за първи път до Турция с малко дете и кола. Искаме да е хубав хотел с all inclusive и храната да е вкусна. За сега имаме планове сами да си организираме всичко. Приемаме предложения, препоръки и насоки. Благодаря Wink
Най-близката читава дестинация е Кушадасъ, препоръчвам като за първи път Батихан,  Атлантик (имат страхотен аквапарк за детето, не знам колко е голямо), Палм Уингс Ефесус, Севън Сийз, Корумар.

# 272
  • Варна
Ерос, благодаря!
Основно Емералд гледах заради собствените им програми, но и те предлагат само LB Harmony, а те са почти 1 ходел с LB Resort.
Ще им пусна едно запитване.

# 273
Здравейте, някой с отзиви за TTH Belek Imperial ?

# 274
Уважаеми дами,следя ви от години.Последното ми ходене в Турция беше преди 5-6 години.Сега ми предстои отново.Ще пътуваме със собствен транспорт до Айвалък,хотел Мушо.Няколко пъти дами търсиха отзиви за хотела,явно няма скоро посещавали го.Моето питане е различно.....пушачи сме.Да си носим ли цигари или там би било по-изгодно да си купуваме ?Благодаря за отговорите ви!

# 275
Уважаеми дами,следя ви от години.Последното ми ходене в Турция беше преди 5-6 години.Сега ми предстои отново.Ще пътуваме със собствен транспорт до Айвалък,хотел Мушо.Няколко пъти дами търсиха отзиви за хотела,явно няма скоро посещавали го.Моето питане е различно.....пушачи сме.Да си носим ли цигари или там би било по-изгодно да си купуваме ?Благодаря за отговорите ви!
Като минете нашата граница спрете на безмитна магазин и си купете цигари от там.

# 276
  • Бургас / UK

Аз ви препотъчвам да си купите цигари от магазините или от бензиностанции(по пътя,ако спирате) Излизат по 3-4 лв кутията /някои са пакети.Говоря за Малборо,ЛМ . Аз последно си купувах Парламент слим за около 3,50 лв.

# 277
  • малкия йеросалим
Като стана въпрос за цигари колко цигари мога да имам на влизане в Турция.Чета различни коментари и не знам кое е вярното.Едни казват две кутии на човек,други един стек.

# 278
Един стек на човек със сигурност, добре че мъжът ми не пуши, че при мен е тежко положението. Когато сме повече от две седмици там си купувам, но не ми харесват. Heets изобщо не мога да си намеря. Последния път пуших бяло марлборо. Иначе е по-евтино около 15-20 лири.

# 279
Ерос, благодаря!
Основно Емералд гледах заради собствените им програми, но и те предлагат само LB Harmony, а те са почти 1 ходел с LB Resort.
Ще им пусна едно запитване.
Възможно е да няма места в Long Beach resort. В момента хотела е пълен.
Пълен беше и в края на април, когата искахме да удължим престоя си. Пренасочиха ни към Harmony, но не ни се събираше багаж и запазих през travelrepublik.
На нас лично през destinia Harmony ни излизаше по-евтин, пусках запитване до хотела дали можем да ползваме и двата хотела за основни хранения,  не получих отговор/ Но могат, на основни хранения има доста хор от Harmony. Така че ако не искате вила или шалет, Harmony е дори една идея по-модерен.

# 280
Моля за отговор, кой беше румънския сайт за самостоятелна резервация на хотели? Търсих на 1-ВА страница, но там само за ТР намерих писано в линковете. Благодаря!

# 281
  • Варна
Моля за отговор, кой беше румънския сайт за самостоятелна резервация на хотели? Търсих на 1-ВА страница, но там само за ТР намерих писано в линковете. Благодаря!

https://www.directbooking.ro/

# 282
Много благодаря!

# 283
  • Варна
Благодаря за отговорите ви!

Забранили сте ЛС и как да ви отговори човек  без да досажда на съфорумците ?

# 284
Благодаря за отговорите ви!

Забранили сте ЛС и как да ви отговори човек  без да досажда на съфорумците ?
[/quote Извинете ме,не знам как е станало!Коригирах го! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт