На море в Турция - тема 74

• 70 342
  • 788
  •   1
Отговори
# 750

За децата може да е интересно и да се качат на лифта, с който се вижда от птичи поглед целия град - http://izmirteleferik.com.tr/

Защо само за децата? Simple Smile И на мен ми беше интересно, а съм далеч от тази възраст. Simple Smile Горе е идея по-хладно и се правят скари при желание (купуваш прясно месо и скара и си го правиш сам), има и чайни.

# 751
В Измир е зоологическата градина - Izmir Wildlife Park. Наришете го в Google Maps и ще видите къде е.
Има и Аквариум в един от моловете - Westpark Shopping Center.
За децата може да е интересно и да се качат на лифта, с който се вижда от птичи поглед целия град - http://izmirteleferik.com.tr/
Благодаря Ви, а знаете ли дали аквариума е платен в Мола. Изписвам го в гугъл, обаче нещо не ми излиза, излизат в щатите. 👀Явно бъркам нещо. Миналата година, търсихме, делфинариум, нямаше в Измир. Но пък открихме квартал в Измир, казващ се именно аквариум, та пихме по едно кафе в заведение Аквариум, интересното му бе, че пода бе стъклен и отдолу плуваха риби. 😂Ама така е човек като не знае добре турски 😂😂, то развален телефон Лифта няма да е нашето, че ме е страх от високо

# 752
Тук е Аквариумът - https://goo.gl/maps/XX2c61ucYEGEXCvb9
Това му е сайтът - https://izmir.funtasticaquariums.com/
А това е информацията от сайта за цените на билетите
Скрит текст:
Правила и информация за билетите:
Funtastic Aquariums Izmir работи всеки ден от седмицата между 10:00 и 22:00 часа. Последно влизане в 21:30ч.
Цена на билет за възрастен: 79 TL
Цена на детския билет: 59 TL (0 – 36 месеца безплатно.)
Семеен пакет 1 (2-ма възрастни + 2 деца) Цена: 235 TL
Семеен пакет 2 (2-ма възрастни +1 дете) Цена: 185 TL
Семеен пакет 3 (1 възрастен + 2 деца) Цена: 168 TL
Храненето на кои и скатове се заплаща допълнително.
Снимките, направени с техниката Greenbox от Funtastic Aquariums İzmir, подлежат на допълнителна такса.
Този билет е валиден 30 дни от деня на покупката. Няма удължаване на времето.
С QR кода, който ще бъде изпратен на мобилния ви телефон, можете да влезете, без да чакате на опашка за билети.
Този билет осигурява само едно влизане. Билетът ще бъде невалиден при излизане от имота.
Децата не могат да влизат в хотела без възрастен над 18 години.
Безплатните детски билети са валидни за 0-36 месеца. Платени детски билети могат да се използват за деца от 3 до 12 години. Билетите за възрастни важат за гости на 13 и повече години.
Закупените билети не могат да се използват или продават за търговски цели.
Промоции и кампании, направени на цени на билети, не могат да се комбинират.
Деца от 0 до 36 месеца влизат безплатно. Изисква се лична карта за безплатен вход.
Часовете за посещения могат да се променят с периодични решения. Можете да посетите уебсайта или корпоративните акаунти в социалните медии за текущите часове.

# 753
  • Sofia, Bulgaria
Привет момичета. В началото на октомври ще сме в хотел Pegasos Royal Анталия. Интересува ме дали от хотела могат да ни организират екскурзия до аквариума. Понеже към туроопераротара ни искат 120 лв на човек. Благодаря предварително

# 754
Тук е Аквариумът - https://goo.gl/maps/XX2c61ucYEGEXCvb9
Това му е сайтът - https://izmir.funtasticaquariums.com/
А това е информацията от сайта за цените на билетите
Скрит текст:
Правила и информация за билетите:
Funtastic Aquariums Izmir работи всеки ден от седмицата между 10:00 и 22:00 часа. Последно влизане в 21:30ч.
Цена на билет за възрастен: 79 TL
Цена на детския билет: 59 TL (0 – 36 месеца безплатно.)
Семеен пакет 1 (2-ма възрастни + 2 деца) Цена: 235 TL
Семеен пакет 2 (2-ма възрастни +1 дете) Цена: 185 TL
Семеен пакет 3 (1 възрастен + 2 деца) Цена: 168 TL
Храненето на кои и скатове се заплаща допълнително.
Снимките, направени с техниката Greenbox от Funtastic Aquariums İzmir, подлежат на допълнителна такса.
Този билет е валиден 30 дни от деня на покупката. Няма удължаване на времето.
С QR кода, който ще бъде изпратен на мобилния ви телефон, можете да влезете, без да чакате на опашка за билети.
Този билет осигурява само едно влизане. Билетът ще бъде невалиден при излизане от имота.
Децата не могат да влизат в хотела без възрастен над 18 години.
Безплатните детски билети са валидни за 0-36 месеца. Платени детски билети могат да се използват за деца от 3 до 12 години. Билетите за възрастни важат за гости на 13 и повече години.
Закупените билети не могат да се използват или продават за търговски цели.
Промоции и кампании, направени на цени на билети, не могат да се комбинират.
Деца от 0 до 36 месеца влизат безплатно. Изисква се лична карта за безплатен вход.
Часовете за посещения могат да се променят с периодични решения. Можете да посетите уебсайта или корпоративните акаунти в социалните медии за текущите часове.
Много благодаря, мойте момчета ще се изкефят яко на акулите. А дали мога да купя билети on line от Бг, пише  Qr kod, също бих искала и др семейства да взема, директно Аз. Така ще е по лесно за мен . Дали сте запознат

# 755
В сайта пише, че има вариант за он-лайн покупка, но не знам нищо повече.

# 756
  • Видин
Привет на всички 🙂 на 30.09.22г ще пътуваме за Турция семейно, по конкретно имаме резервация за Side Royal Palace в Сиде. Някой има ли отзиви от хотела? Ще съм благодарна да споделите мнение. Хубав ден.

# 757
Здравейте, ще почиваме в Алания, но искаме да посетим Land of legends. Някой дали може да ме ориентира как да стигнем до там, понеже сме без кола и да разкаже малко за такси, кое включват, на кое да заложим. Благодаря! 🌷🤗

# 758
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, ще почиваме в Алания, но искаме да посетим Land of legends. Някой дали може да ме ориентира как да стигнем до там, понеже сме без кола и да разкаже малко за такси, кое включват, на кое да заложим. Благодаря! 🌷🤗

Това увеселителен парк ли е

# 759
Ами не точно, не съм сигурна и аз. Има хотел там, аквапарк, някакви вечерни шоута. Може би като комплекс. Гледам че го сравняват с Дисни ленд. Има различни атракциони.

# 760
  • Sofia, Bulgaria
Ами не точно, не съм сигурна и аз. Има хотел там, аквапарк, някакви вечерни шоута. Може би като комплекс. Гледам че го сравняват с Дисни ленд. Има различни атракциони.

Къде точно се намира

# 761
  • София

Къде точно се намира

Ние ходихме в Белек в Land of Legends, за вечерното шоу, пълна катастрофа беше, не бих го препоръчала. Шоуто уж в 22:00 трябваше да почне, почна в 22:30, продължи 10 мин, имаха някакъв технически проблем и ни помахаха за чао. Вече за целодневно не мога да дам отзиви, но за вечерното шоу, твърдо не от мен.

# 762
Land of legends според Гугъл ми прилича на нещо като увеселителен парк. Ние ще сме в Алания началото на септември. Може ли да препоръчате какво може да се види наоколо? Да се разходим някъде? Благодаря!

# 763
  • Пловдив
Много е писано за Легендите.Ако сте на почивка в Белек си струва от любопитство една вечер да се отдели за там.Комплекса има хотелска част,търговска където се провежда вечерно шоу  безплатно и дневен аквапарк срещу заплащане.За тези които са в Алания ,Лара или Сиде ако не са с личен транспорт ще им излезе доста .скъпо и като време и като средства.Една позната беше в Сиде на почивка каза ,че са им предложили по 40 евро на човек от агенция да ги закарат до там .За Алания може и по 70-80 евро да поискат .За мен не си струва да се дават толкова пари при условие ,че в Белек пред някои хотели където минава бусче до там излиза за 1 лв.

# 764
  • sofia
slavei4e, ти не отиде ли да видиш шоуто, надявах се да разкажеш. От групите във фейса разбрах, че в хотелите в Алания организират превоз до там за 15 евро на човек.

Общи условия

Активация на акаунт