Пубертетът при момчетата - тема 11

• 51 536
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
На моя позната пуберът се бъгна - станал напълно суровоядец - зеленчуци, плодове, плюс сурово месо, нарязано на ситно. Сурови яйца и така нататък... Доста време продължи този период.

# 256
  • София
Месо сурово? Блях
Бих му предложила да попогледне някое филмче за паразитите... ама са многУ гадни, да си знаете.
Яйца, ако са с известен произход и са био, демек лично производство, са много полезни, купешки- не бих (най-малко поради вероятността за салмонела)

# 257
Моят американец български манджи не яде.
Зелена салата, всякакви зелении и бургери, тако, кесадия… от време на време паста, пица.
Другата седмица е на пешеходен лагер мисля че ще го взема прегладнял.

# 258
Наистина ли яйцата имат отношение към пъпките?
Аз знам само за сладко, мазно и тесто.

# 259
  • Пловдив
Незнам...така четох нейде. Днес док каза, че не е за диета моя и освен сладко всичко друго е ок.

Титина, в заблуда си Grinning  няма да стои гладен на лагера Wink
А ти що не го научи на бг манджи? Smiley

# 260
Наистина ли яйцата имат отношение към пъпките?
Аз знам само за сладко, мазно и тесто.
Аз съм чувала от козметичка за мляко и млечни, и от дерматолог за ядки.

# 261
Нищо лошо не виждам и момчетата да, си махаме космите на 18 г, съм махам ги защото съм много космат. Заради това и ниско самочувствие имах, не смятам че е геиско не бих ги махал ако бях рус. Минах и епилатор и коло маска само в началото боля 😄

# 262
Ти си знаеш...
Има жени, които не харесват епилирани мъже,  но има и обратното. Прави, каквото ти харесва на теб и както се чувстваш добре.

# 263
Незнам...така четох нейде. Днес док каза, че не е за диета моя и освен сладко всичко друго е

Титина, в заблуда си Grinning  няма да стои гладен на лагера Wink
А ти що не го научи на бг манджи? Smiley
те ще са в планината, с раници на гърба...каквото си наготвят
А не яде, щото така си е решил.израснсл е там и харесва основно тяхната кухня. Трудно опитва нови неща.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 16:42 от Titina

# 264
Някой да е пращал пубер на скаутски лагер? Или нещо подобно? Ако има лагер тип "военен" - да стават рано, да дават някакви наряди и каквото се е правело в казармата, без стрелбите, разбира се - бих пратила моя син, пък макар и само за седмица. Той е навит да отиде, но това лято ще има време само за спортен лагер. Догодина ще търся. Може би и еко-лагер ще му е интересен - да палят огън, да яздят, да се научат поне лайка от магданоз да различават и овца от кон, образно казано.

# 265
Моят син е в момента на такъв. С раницата, през планината. Вечер опъват палатки, сутрин ги събират. Сами ще си готвят.
После е на американския в Камчия(тази година ще са в Албена). Часове преди обяд,  игри вечер

# 266
Титина, може ли да споделиш линк? Много добре ми звучи. Благодаря

# 267
Имам познат, който години наред е организирал и е бил водач на скаути. Но вече не. Иначе клуб "Чудните скали", Варна организират лагер на палатки с катерене по скали, походи и подобни. Моят син е ходил на дневни лагери с тях(с прибиране вечер) и пак беше интересно-походи, катерене, езда, кану, ориентиране и еко-лекции. С преспиване не е ходил, не бяха подходящи датите.

# 268
  • Пловдив
За тия лагери трябва мнооого ранно записване, че няма места.
Не са евтини.

# 269
Имам понякога пъпки с бял връх стискам ги постоянно. Стискат ли ги децата ви? Аз съм на 18г надявам се скоро да изчезнат

Общи условия

Активация на акаунт