Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 860
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Да се подстриже на къса прическа и да ползва хининова вода след къпане.

# 361
Пуснете му изследвания - възможно е да има недостиг на определени витамини. Масово е така след Ковид. Ако има липси - вземете му да пие, каквото му липсва.

# 362
Момичета, да ви питам, дават ли вашите тийнове да ги прегръщате? Или само моя е дивак?
Не дава да го докосна, само понякога дава целувка по бузата и гледа да се дръпне бързо-бързо.
Днес направо се разплаках, той ми вика вече съм голям, да не съм на 5г.
Това не значело, че не ме обича.

# 363
Не, не ми дава.

# 364
Да, ние сме много гушливи, дават и си търсят гушкането. Но се въздържам да ги гушкам и прегръщам на публично място, позволявам си само ако е по тяхна инициатива. На 16 и 18 са ми момчетата.

# 365
Дава, но само насаме. Даже идва сам и ме прегръща или може би опитва да ми счупи врата - второто е по-вероятно. Скоро навършва 13, вече с три сантиметра по-висок от мен - голямо кльощаво магаре.

# 366
Моят дава, ако не е пред публика. Ама е още на 11 все пак...

# 367
  • Пловдив
И моя дава, че и иска Simple Smile

# 368
Не дава, откакто стана на 13-14 години.

# 369
Да, на почти 17.
Но като цяло върви леко инфантилен( въздиша като минем край неговата ДГ, пази си още играчките, често казва, че си иска детството, другарува основно с по-малки. Малко като Питър Пан)

# 370
Моят син е на 12 г. Пред публика - всичко сам и педя разстояние. Вкъщи само се гушка в мен на дивана.

# 371
И моят не дава (17 г.), но когато му е криво гледа да седне близо до мен.

# 372
Дава, да..... но имам чувството, че не толкова той има нужда вече от моята прегръдка, колкото аз от неговата;  което си е малко егоистично от моя страна...

# 373
Моя все още не се притеснява да ме прегръща и целува и пред хора. Където и да се видим получавам прегръдка и целувка. Даже понякога му казвам "първо поеми багажа,после ме целувай".

# 374
Да, ние сме много гушливи, дават и си търсят гушкането. Но се въздържам да ги гушкам и прегръщам на публично място, позволявам си само ако е по тяхна инициатива. На 16 и 18 са ми момчетата.

Аналогично е и при нас, с разликата, че е на 13.
Голям "гуш" е.

Общи условия

Активация на акаунт