Бихте ли казали...

• 7 302
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Не,няма да кажа.Имам приятелка,на която мъжът й се скъсва да й изневерява с най-различни мадами.Слава богу не се спира само при една,но изневярат си е на лице.Изобщо не го коментирам с нея.

# 46
  • BABYLAND
Не мога да раздавам правосъдие, да променям човешки животи, а пък и на всичкото отгоре после да живея с мисълта, че съм развалила брак. Информация като тази я пазя, не споделям с никой...а ако си отворя устата ще изпоразведа половината от приятелите ми. Грозно е да се мешаш в отношенията на двама души...

# 47
Нищо не казвам на приятеля, но ще кажа на изневеряващия какво съм видяла. Да знае, че е нужно да се крие повече, за да не изпада в тъпи ситуации, защото не би ми се искало приятелят ми да бъде наранен.

и аз така

# 48
Не мога да определя така,но по-скоро не бих.

Два х_ я където се  мерят, аз г_ за си не давам, за да не ме на _бат и двата, така ,че не ,не бих казала.
Че защо? Лошо ли ще ти е?

# 49
 Naughtyнеее,и да ме хванат пак до последно ще отричам,камо ли сама да си призная.

# 50
  • Пловдив / София
Не, не бих.
Това са прекалено интимни отношения, за да се меся. Ако на мен ми се случва, също предпочитам сама да го разбера.

# 51
Naughtyнеее,и да ме хванат пак до последно ще отричам,камо ли сама да си призная.
Понякога колкото и да отричаш,никой няма да ти повярва.Само ще затънеш по-дълбоко в лъжите и ще влошиш и без това осраното  положение.

# 52
Здравейте,

Темата е деликатна. Аз също бих поговорил първо с изневеряващия. За докладване отсреща в супер, супер, супер краен случай.

# 53
Понякога колкото и да отричаш,никой няма да ти повярва.Само ще затънеш по-дълбоко в лъжите и ще влошиш и без това осраното  положение.
да,да- няма да ти повярва... човек вярва на това,коео иска да вярва, затова подлага на съмнение това,което е чул,че дори и което е видял. Аз самата съм изпадала в такава ситуация,а имам и  около себе си такива примери.

# 54
Ми, как разбирате,че еди-кой си изневерява ?newsm78 Или го правят с вас ,че знаете ,или ги хващате на калъп.Възможно ли е едно пиене на кафе да не е изневяра?

# 55
Не искам да ми казват, няма да кажа - толкова е просто.

# 56
Категоричен съм , че НЕ МОГА  да му кажа ...Нямам право да се намесвам в личните неща на хората ...нито мога да им знам цялата лична ситуация (може да са се разбрали за свободни отношения - например)Преди години имах подобен случай, казах на един приятел , че съм видял гаджето му с друг ... и то станаха едни работи ...накрая май станах аз виновен, че се разделиха...Човекът не ми проговори , дълго време за това ,че бях му споменал подобно нещо ....

# 57
ммммммммммм, да позната история, ми то рано или за нещастие в повечето случаи доста късно все се разбира, само дето се почва със: "Ама що не ми каза?" и т. н. То нестава да кажеш, от намеци никой май не разбира, май проблемът е, че любовта наистина е сляпа! Hug

# 58
Уж отначало си казваме,че,ако има нещо такова ще си го кажем,ама аз и да"съгреша" няма да имам вътък да си го кажа.

# 59
  • София
обикновено изневеряващите се крият и не се целуват или натискат навън,та какво имате предвид под ,,хващане,, ако не съм ги видяла на калъп не бих могла да коментирам,защото винаги може да се намери що-годе смислено оправдание. luvbed

Общи условия

Активация на акаунт