Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцата на децата <3
О, татко коцкар. Чудно. Дано му дойде акъла на твоя. По въпроса с мълчанието - моя ги въртеше тия в началото. После и аз така изчезнах два пъти с изключен телефон. Спря да се сърди по такъв начин 😁 И другите му бесове ще изцеря, ами много съм му отпуснала веригата и трябва да затягам.

# 181
  • В страната на мечтите.
Аз понякога му се чудя как изобщо взима акъл от него. Тоя човек имаше връзки с няколко женени жени и никога нищо сериозно, защото предпочита някоя като му омръзне да мине на следващата 😆😆😆 то е голяма турска сапунка там 😆
Аз вече се примирих и ако не си дойде тази вечер просто заключвам вратата и изобщо повече няма да го пусна вкъщи. Омръзна ми вече от игри и ми е все едно 😆

# 182
Е, как няма да си дойде? Пратил ти е сърце, написал е 2 думи. Повече от мъж не искай, докато не го превъзпиташ. Simple Smile

# 183
  • Бургас
Ангелче,много ти мина през главата! Утре да си по-добре!

# 184
  • в сърцата на децата <3
Ангелче,много ти мина през главата! Утре да си по-добре!
Славе, няма страшно. Главата е дървена и квадратна 😁

Да ви позабавлявам малко с болнични истории:
Като ме приеха вчера ми зачислиха лично гърне. Мерели количество, все пак сме нефрология. Хубаво, ама... Мънинко бе! Отивам одеве до старшата да я питам като напълня съдинката, на тоалетната ли продължавам, че днес ги изпразваха чак към 10, абсурд да ми стигне до тогава. И тя с един ето такъв поглед 😳😳😳 "Ама как така пълно?! То е 4 литра!!!" 🤣🤣🤣 Ми пиклива съм бе, кво да направя?! Лято е, жега е, пие ми се вода, изпих и литър айрян, отделно ми наливат системи, а и конската доза кортикостероид ми е изпратил в небесата захарта за месеци напред. Лоча вода като камилче в оазис... Пък което е влязло, ще трябва и да излезе, няма начин 😁

Ох и приеха едно трийсетина годишно момче с креатинин над 1000... Май директно в диализата го пратиха Sad Дано му възстановят функцията на бъбреците, че си е брало лайката, млад човек на диализа...

# 185
  • при късмета
Ангелче, аз имах обратния проблем, изпикавах само около 10 % от това, което изпивам. Камилчетата пасти да ядат с моите количества. Последната ендокриноложка "реши проблема", като рече и отсече "ама как пиеш толокова вода, по -малко ще пиеш". Само не ми обясни как, като съм жадна. Паднах от 8 на 6 литра зимата, ама сега не съм ги вдигала на 10 както обикновенно де, качих ги пак до "само" 8. И това е само водата, безалкохолно, айрян, кафе и т.н. изобщо не ги смятам, ама сега и повече изкарвам

# 186
  • в сърцата на децата <3
Е къде отива другото? Изпотяваш го? Изреваваш го? 😂 Все някъде отива, организма задържа до един момент, но не си цистерна все пак...

# 187
  • при късмета
Ами вече започнах да не задържам толкова, затова и подуването намаля вероятно. Подуването тръгна от крайниците, но после беше цялостно. Свалих доста килограми за последните 5 месеца, но от начало свалях само на мерки, а килограмите стояха. А каква е била причината да задържам вода, така и не разбрах, всички търсеха проблема другаде. Обиколих за 6 месеца двама ендокринолози, нефролог, че и към подагра беше тръгнало съмнение от начало и ревматолог. Сега пак има подуване, но първо е от време на време и второ е само в ръцете, а на глезените още по-рядко. Аз по принцип живея или в тоалетната или в асансьора и сега пак съм голяма пикла и се върнах към "нормалното" си състояние. Така и ендокриноложката дори не разбра, защо като ходя толкова често до тоалетна, връщам само 10% от изпитото, ама така или иначе вече няма значение

Да редактирам, че последна съм писала
Добро утро!

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 08:30 от ма ко

# 188
Живея ,вика , в кенефа или асансьора!Хахахаха , ще е умориш, Мако!
  Да видим какво запомних-  Сноу, да се оправяш бързо! Какви са тия бъбречни своеволия?!
  Смърфче, радвам се тихичко и с много надежда за татко ти!
  Лейди, прегръдка и за теб!
 Трополинка, ти на колко години си? За мъжа, споко, ще си дойде. И да,не си лягайте скарани!

# 189
  • В страната на мечтите.
Марулета, аз съм на 23, а той е на 26. Прибра се през нощта, аз се събудих още щом чух асансьора, поговорихме за какво сме се скарали, поспорихме още малко и се разбрахме, че ни е писнало да ми си се сърдим, целунахме се и си легнахме, защото той става рано за работа, а аз несъмнено се събуждам и не мога да заспя отново след като той е станал, така че и моя ден започва още в 7. Вече успях да изчистя кухнята, банята, спалнята и да пусна прахосмукачка, да отида до магазина и съм готова, защото след 1 час имам изпит 😁 Не обичам да ставам рано, но несъмнено така съм много по-продуктивна и успявам да свръша много неща.
Днес нашите ще идват на гости, защото аз не съм си ходила от февруари, а те не са идвали от септември и много се приятенсвам, защото майка ми сега ще намери хиляди причини защо къщата ми е мръсна и как нямам 6 еднакви чаши за гости 😆😆😆

# 190
Боге, що за глупост. Такъв тип поведение ме изкарва извън нерви, дори и за непознати хора. В този ред на мисли се извинявам, че така пак нахлувам и се намесвам, ама просто недоумявам. Вместо майката да се радва, че дъщеря и върти домакинство и се грижи за мъжа си, тя ще търси кусури. Ми да вземе да помогне, като не и изнасят чашите-да купи 2 комплекта. Ужас. Не е нормално за мен такова отношение. По-добре да си трае.

# 191
  • в сърцата на децата <3
Е то може да си е типично майчинско "дуднене": "Трополинке, ей тука така тая паяжнка не си ли я видяла бе, маме? Не те ли дразни? Няма ли да ти е по-приятно чашите на масата (все пак маса за гости, не за ежедневна вечеря) да са еднакви?" И от отзи род. Майка ми не е такава, но познавам такива хора... Ми ОКР-та всякакви 😁

Марулета, правя рестарт на бъбреци преди голямото лятно лекуване с бира. За здравето не трябва да се пести, па било и от биричка... Ще се жертвам, що да се прави?!

Трополинка, тоз памбос го строявай в две редици, че днес така, утре така и в един момент ще го стегне шапката да хойка като тати, а ти ще си по майчинство с 1-2 деца на ръцете. И рЕзко нЕма да е толко романтично да се прибере кат се находи.

# 192
  • В страната на мечтите.
Тя просто си е такава и винаги е била - всичко трябва да е под конец и идеално чисто, защото иначе какво ще кажат хората Smile На мен вече ми е даже забавно  и се радвам, че си имам мой дом където мога да правя нещата както на мен ми харесват и ако не направя нещо сега няма да има кой да ме пита защо не съм го свършила, защото ще го направя, когато ми е кеф Grin

# 193
Дано да е така, но дори и в този вариант за мен е неприемливо. Това е личното ми мнение, надявам се да не я засегна!

# 194
  • Бургас
Дано да е така, но дори и в този вариант за мен е неприемливо. Това е личното ми мнение, надявам се да не я засегна!

Здравей!
Нова ли си в темата или стар ник с ново име?
Който идва тук се представя и черпи!:smiles:

Трополинка,какъв си дечко малък!
Не се притеснявай щом имаш собствен дом.Полека лека ще си наложиш правилата и мама и мъж ще те слушат!

Общи условия

Активация на акаунт