iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 126

• 52 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Денис, може ли и къде да вмъкна течно саменто -
1.Глюкозамин,хондроитин,мсм
2.Холин,силика
3.Колаген тип2
Саменто - между храненията, с повече вода
Внимавай, защото има много ментета ... дори сайта на марката ( nutramedix) вече препоръчва да се купува само от Амазон и IHerb https://www.nutramedix.com/international-orders
- преди 2-3 год., ако някой си спомня, бяхме засекли  продукти Саменто в БГ, дори си имаха и сайт, но nutramedix ни отговориха, че нямат нищо общо ... имаше разминаване в етикетите и т.н.
От сайта ми е, а саменто или магнезий се пие първо?

# 316
  • София
denis, може ли да ми предложиш от сайта по-бюджетен вариант за пробиотик (че сме 5-ма фамилията Grinning)? Да го пием всички в къщи профилактично преди и по време на морето.  Гледам тези:
1
2
3
4
5
6 - харесва ми, че са много капсули Simple Smile
7
Малкият е на 7г, плюс двама тийнейджъри.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:21 от Аня♥♥♥

# 317
  • София
От сайта ми е, а саменто или магнезий се пие първо?
Първо трябва да е Саменто и след поне 40 мин. ->  Магнезий ... и след час, или поне 40 мин, може да се храниш.
Саментото - ако е течно се усвоява по-бързо, но ако са капс., интервала е желателно да е по-голям.
Приемай го с повече вода.

denis, може ли да ми предложиш от сайта по-бюджетен вариант за пробиотик (че сме 5-ма фамилията Grinning)?
Скрит текст:
Да го пием всички в къщи профилактично преди и по време на морето.  Гледам тези:
1 ... става, увеличаваш дозата
2    ... става за малкото дете, за другите - увеличаваш дозата
3 ... ниска потенция
4  ... ниска потенция
5   ... става, увеличаваш дозата
6 - харесва ми, че са много капсули Simple Smile много ниска потенция, това е 0,5млрд.
7 ... ниска потенция
Ще ти посоча ориентировъчни потенции, а ти си спрецени, кой ти е най-изгоден.
7 год. - около 5-6 млрд.... при разболяване трябва да се увеличи поне 2 пъти
тийнейджъри-те  -  около 7-10 млрд.
Възрастни -   над 10... 10-15 млрд.
Отговорих срещу всеки продукт.
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64008
+ този е в комбо-оферта + намаляването от кода:
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64009
- може да делите капс. на две - за възрастни

iHerb® код:   YUL919
10% при първа поръчка, 5% при следващи

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 14:58 от denis.

# 318
  • София
Скрит текст:
denis, може ли да ми предложиш от сайта по-бюджетен вариант за пробиотик (че сме 5-ма фамилията Grinning)?
Скрит текст:
Да го пием всички в къщи профилактично преди и по време на морето.  Гледам тези:
1 ... става, увеличаваш дозата
2   ... става за малкото дете, за другите - увеличаваш дозата
3 ... ниска потенция
4  ... ниска потенция
5   ... става, увеличаваш дозата
6 - харесва ми, че са много капсули Simple Smile много ниска потенция, това е 0,5млрд.
7 ... ниска потенция
Ще ти посоча ориентировъчни потенции, а ти си спрецени, кой ти е най-изгоден.
7 год. - около 5-6 млрд.... при разболяване трябва да се увеличи поне 2 пъти
тийнейджъри-те  -  около 7-10 млрд.
Възрастни -   над 10... 10-15 млрд.
Отговорих срещу всеки продукт.
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64008
+ този е в комбо-оферта + намаляването от кода:
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64009
- може да делите капс. на две - за възрастни

iHerb® код:   YUL919
10% при първа поръчка, 5% при следващи
Много, много благодаря! Heartpulse
Явно досега слаби дози съм им давала, макс по 5 млр сме пили.

# 319
Денис, извинявам се за нахалството, може ли да ти пиша на лични за по-необичайна консултация?

# 320
  • София
Извинявай, но нищо не разбрах. Останала съм с впечатление, че купувания от мен протеин е добър, но може и да не е така.
Денис, а и някой друг, може ли препоръка за протеин с максимално изчистен откъм вредни елементи състав, който е подходящ за отслабване?
Синът ми тренира, но не цели качване на маса, а по-скоро оформяне и да попречи на мускулния разпад след тренировка. Ако е по - подходящо да взема два отделни продукта, моля за препоръка за такива.
вземи си от БГ... Погледнах цените тук и няма смисъл дори с -20%, отделно че ще пътуват седмици в това време...
Даже сега се замислих дали телешки изолат, вместо сур.изолат... и да си спестя колагена... Rolling Eyes

# 321
Може ли препоръка за магнезиев таурат? Той ли е най добър за ИР? Този добър ли е ?
https://www.iherb.com/pr/kal-magnesium-taurate-200-mg-180-tablets/103002

# 322
Denis, ако започна да приемам Мед, необходимо ли е да приемам и Цинк? И някъде срещнах, че трябва много да се внимава с приема на Мед, да не се предозира, може би трябва да се правят почивки. Ако може да ми препоръчаш и качествени форми от Iherb, а също и съвет, как се приемат.
Благодаря предварително!

# 323
  • Варна
Само за инфо, понеже помня че имаше и други като мен - бъгчето с липсата на наличности при поръчка е фикснато. Пуснах поръчка вчера. Даже им се оплаках, че изтървах 22SUMMER кода заради тоя бъг и ми го приспаднаха на ръка.
Относно мед и цинк, мисля че трябваше да е в точно определено съотношение -20mg цинк на 2mg мед

# 324
  • на земята
Здравейте,бихте ли ми препоръчали витамини за дете на 9 години без захар и консерванти.
Отдавна не съм давала ,но сме скарани с плодовете и зеленчуците.
Искам да направя поръчка.
Благодаря ви много

# 325
  • София
Denis, ако започна да приемам Мед,
Скрит текст:
необходимо ли е да приемам и Цинк? И някъде срещнах, че трябва много да се внимава с приема на Мед, да не се предозира, може би трябва да се правят почивки. Ако може да ми препоръчаш и качествени форми от Iherb, а също и съвет, как се приемат.
Благодаря предварително!
Не мога да отговоря на този въпрос, защото мед, без да са проверени серумните нива, не е много редно да се приема... защото тя се натрупва и е токсична - за черен дроб, сърцето, за мозъка и т.н.
В тялото, цинк и мед се балансират ( макар че са важни и нивата на желязото и т.н.) , но е желателно да се проверият серумните нива на тези два елемента и да се избира подходящо съотношение.
Ето все пак предложение за Мед
https://www.iherb.com/pr/bluebonnet-nutrition-chelated-copper-90-vcaps/14229

# 326
Denis, ако започна да приемам Мед,
Скрит текст:
необходимо ли е да приемам и Цинк? И някъде срещнах, че трябва много да се внимава с приема на Мед, да не се предозира, може би трябва да се правят почивки. Ако може да ми препоръчаш и качествени форми от Iherb, а също и съвет, как се приемат.
Благодаря предварително!
Не мога да отговоря на този въпрос, защото мед, без да са проверени серумните нива, не е много редно да се приема... защото тя се натрупва и е токсична - за черен дроб, сърцето, за мозъка и т.н.
В тялото, цинк и мед се балансират ( макар че са важни и нивата на желязото и т.н.) , но е желателно да се проверият серумните нива на тези два елемента и да се избира подходящо съотношение.
Ето все пак предложение за Мед
https://www.iherb.com/pr/bluebonnet-nutrition-chelated-copper-90-vcaps/14229
Благодаря за отговора! Flowers Hibiscus И аз прочетох нещо такова, ще проверя първо дали имам недостиг, в такъв случай.

# 327
Оказа се, че не е точно бъг 😊 Ето и отоговора им:
Скрит текст:
We apologize for the inconvenience, however, according to the information from our technical department, this is working as expected. The reason is that the system does 2 checks.

The first check is at the cart where the customer enters in postal code and gets estimated shipping services. There, the customer sees the item is still available and in the cart because the system only checks inventory from any warehouse and sees that one of the available warehouses do have the item in stock.

The second check the system makes is after the customer enters their shipping address at checkout. Here is where the customer will then see the product is out of stock. This is because the system checks what warehouse the order will be shipped out from and finds that the warehouse where the product is in stock and the warehouse the order will be shipped out from do not match.

Hence the product is now out of stock even though it was in stock at cart.

Our store has 4 warehouses in the United States, each serving a specific region. When the manufacturer delivers the items to one of the warehouses, the system transfers it to the status - "item in stock". The items may not be in the warehouse where orders are formed for your region, but they may be present in those warehouses that deliver to other regions.

# 328
  • Варна
Ми не знам колко не е бъг, защото с 10 секунди разлика първо ми ги показва, че ги има, после че няма един от тях, после ги няма всичките и сега пък ги имаше всичките и поръчах без проблем. На мен вчера ми писаха, че още нямали отговор от IT департмънта им, ама аз нали съм нетърпелива и пробвах пак. Като цяло не разбирам защо postal кода и shipping адреса да ми дават различен резултат, при положение, че postal кода ми е част от shipping адреса. Като ползвах преди превозвач - ок, ама сега... абе както и да е, важното е че мина.

# 329
  • София
код  TOB15  15% намаление на  Tree To Tub
 Nature Sparkles   Nature Sparkles   Nature Sparkles
код  ZAH15  15% намаление на  Zahler

Общи условия

Активация на акаунт