Паническо разстройство - 54

• 53 901
  • 895
  •   2
Отговори
# 540
Последно и спирам, Георги.
Казах част. Част.
Не лекува ковид!  И да, с аспирин е предписан, другите (части)  да ги изброявам ли?
Включих се заради въпрос за безсънието при/ след ковид. Дори и за миг не съм си помисляла да споря за лечението на 👑.

# 541
Елизабет, писа че твоят тест за ковид е положителен, показа го, вдигнала си температура ( може и да бъркам за градуса но май написа 39), лекарката не ти вдига ...
А те нахокаха,защото въпреки това каза, че обмисляш да идеш на почивка.
Даже писа, че и антибиотик си пила след няколко дни в друг пост с друго питане.
Текстовете ти стоят.
Така че, внимавай кога, къде, какво пишеш, а не да се оплакваш, че са те хокали!
Тук пишеш за приятел, а не споменаваш за теб.
Нищо лично, ти даваш противоречива информация.
[/quot

Така беше да и в крайна сметка отидох и направих тест в болница и се оказа моят тест НЕГАТИВЕН приятелят ми също направи тест от аптеката и излезе положителен, след което той отказа да прави в болница... Тъй че  стигаме до заключението,че и на тестовете не може да се вярва, а тестът ми от аптеката е качен да, можеш да го видиш

# 542
Последно и спирам, Георги.
Казах част. Част.
Не лекува ковид!  И да, с аспирин е предписан, другите (части)  да ги изброявам ли?
Включих се заради въпрос за безсънието при/ след ковид. Дори и за миг не съм си помисляла да споря за лечението на 👑.
Пак питам, коя част и по кой протокол? Съгласих, се, че наистина се изписва мелатонин по някакъв измислен гайдлайн, но това е свободно съчинение в една Бургаска болница и само там. За Бургас ли говорим?

# 543
София
Съгласих се вика, "че наистина се изписва мелатонин по някакъв измислен гайдлайн, но това е свободно съчинение" ха ха, много смешно.
Айде, със здраве!

А за ковид ваканцията нямам какво да кажа. Ти сама се излагаш достатъчно.
"Приятелят ми беше наскоро с ковид, и имаше температура, потеше  се, аз писа  и в друга тема, там ме нахокаха добре , но това е друга тема, та  той също се оплакваше 2 3 дни от умора, но като цяло да чукна на дърво на крак го изкара като грип,..."

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 07:44 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 544
Добро утро.Вече 7 месеца не спя...моля ви кажете нещо за сън, което да може да се комбинира с Бифлокс.

# 545
Добро утро.Вече 7 месеца не спя...моля ви кажете нещо за сън, което да може да се комбинира с Бифлокс.
здравей,Ремирта четвъртинка преди сън е достатъчна,поне на мен ми беше,докато подобря съня си.А от половинка спях като пън.Пиех я съвсем в началото,че от паническото разтройство не ме хващаше сън.Комбинира се с повечето антидепресанти ,но не е зле да попиташ лекаря си за нея.Страничен ефект -Вълчи глад ,така се пише,но аз лично не получих такъв.Определено помага,бях пила сладки сънища и какво ли още не преди това,но подчертавам след консултация с лекар.

# 546
здравей,Ремирта четвъртинка преди сън е достатъчна,поне на мен ми беше,докато подобря съня си.А от половинка спях като пън.Пиех я съвсем в началото,че от паническото разтройство не ме хващаше сън.Комбинира се с повечето антидепресанти ,но не е зле да попиташ лекаря си за нея.Страничен ефект -Вълчи глад ,така се пише,но аз лично не получих такъв.Определено помага,бях пила сладки сънища и какво ли още не преди това,но подчертавам след консултация с лекар.

+ 1 за Ремирта (след консулатация) , но при мен страничния ефект с килограмите се прояви :/

# 547
Казвате, че спите много добре с Ремирта, но по колко часа спите, лесно ли се събуждате и през деня след като се събудите спи ли ви се още?

# 548
Казвате, че спите много добре с Ремирта, но по колко часа спите, лесно ли се събуждате и през деня след като се събудите спи ли ви се още?
аз пиех Ремирта сравнително кратко.
Но определено накъсания сън и будуването до късно спря ,когато я започнах.

# 549
Имам предвид дали от Ремирта Ви се спи и през деня, както е при някои лекарства или се събуждате отпочинала?

# 550
Имам предвид дали от Ремирта Ви се спи и през деня, както е при някои лекарства или се събуждате отпочинала?
и на мен Ремиртата ми помогна, въпреки, че си докараха инсулинова резистентност, до колкото си спомням в началото докато я започва пих четвъртинки, после половинки и накрая цяло вечер.

# 551
не ми беше сънливо,събуждах се наспана

# 552
Георги,една молба.
Би ли ми казал къде мога да проверя как е бг търговското име на едно лекарство?
Благодаря.

При мен се оказа,че щитовидната е мн разбутана. Антителата МАТ са завишени над 400 пъти. Никога не се е случвало до сега. Всичко друго излезе ок.
Пост ковид каза кардиологът и спешна консултация с ендокринолог. Но не знам как е лекарството на български.

# 553
Здравейте, вчера и днес също, съм с кръвно 96/60. Нито пада, нито се качва. Не съм го смъквала толкова от 4 години, но тогава се сещам, че ми се гадеше, имах замайване и болки(или тежест), не знам как да го опиша, в гърдите. Днес нямам оплаквания, а вчера беше само тежестта в гърдите и леко затруднение при вдишване. Утре естествено ще съм първа при джипито, ама не знам дали направление да си искам за кардиолог или да видим той какво ще каже.

# 554
Здравейте! Имам въпрос за Ашвагандата.
Четох, че тя сваля нивата на кортизола. Аз си правих изследване от слюнка, сутринта ми е на горната граница, което е ок, но на обяд, следобяд и в полунощ ми е почти към 0..(2, 3 и 3.7) при граница от 0 до 11.
Дали не са ми изтощени надбъбречните жлези, по-скоро.... Чудя се удачно ли е да я пия?

Общи условия

Активация на акаунт