Паническо разстройство - 54

• 53 597
  • 895
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, искам да попитам преди да почнете да пиете ашваганда изследвате ли си кортизола? И на коя марка е най-добра?

# 751
Здравейте,
лекарката ми отново отлага смяна на антидепресанта. Бях писала и преди, че  в момента приемам деанксит. След 10 дена имам час при лекарката, но тя смята да ми назначи прием на сероксат или ксетанор. Доколто успях да прочета за тези антидепресанти, оставам с впечатление, че са доста тежки и съответно причиняват тежки странични ефекти, от които се страхувам. Мисля да я попитам за коаксил. Има ли някой, който е приемал коаксил за тревожност и лека депресия. Имаше ли ефект от приема му. Някой от вас сменял ли е деанксит с друг антидепресант и как се понесе в началото при смяната, засилиха ли се сиптомиите.

# 752
Някой пробвал ли е лечение с хомеопатия?
Да, при класически хомеопат. При мен ефектът беше по-скоро негативен.
Да, по повод болките в ставите.
Възможно ли е от паника да ми се размазва погледът?
deede, психиатър.
elizabet9119, по-скоро не.

# 753
  • София
Здравейте. Псито ми изписа Тритико вечер за сън, вместо хедонина, който ме трупира и само ми усилва депресията.
Има ли някой, който пие Тритико да даде отзиви за него?

# 754
Аз преди години пих тритико, но не ми понесе. Опитайте, индивидуално е.

# 755
Моят мъж беше на тритико и беше мн доволен,на мен не ми действаше и само ме успиваше сутринта

# 756
  • София
Благодаря за отговорите! На мен специално за сън ми беше изписан, дано има ефект...

# 757
Здравейте! Малко предистория от мен, преди около 6 години след като родих започнах да получавам ПА. Тогава ми изписаха деанксит. Няма да ви описвам колко ми беше трудно след това да го спра, в момента в който не го изпиех усещах че потъва, виеше ми се свят, повръщане ми се. Изпива деанксит и всичко от минаваше. След година мъки малко по малко го спрях. Сега преди 1 година след силен стрес отново посегнах към него без лекарско предписание. Сега всичко се повтаря, прилошава ми ако не го изпия, гади лми се, ще ми се пръсне главата. Качих 15кг от стрес. Искам да го махна, но немога😔

# 758
Здравейте. Псито ми изписа Тритико вечер за сън, вместо хедонина, който ме трупира и само ми усилва депресията.
Има ли някой, който пие Тритико да даде отзиви за него?
Аз пия тритико за сън. Всяка вечер 1/3 от 75 мг. Доволна съм, сутрин съм свежа. Нямам странични ефекти.

# 759
Здравейте! Малко предистория от мен, преди около 6 години след като родих започнах да получавам ПА. Тогава ми изписаха деанксит. Няма да ви описвам колко ми беше трудно след това да го спра, в момента в който не го изпиех усещах че потъва, виеше ми се свят, повръщане ми се. Изпива деанксит и всичко от минаваше. След година мъки малко по малко го спрях. Сега преди 1 година след силен стрес отново посегнах към него без лекарско предписание. Сега всичко се повтаря, прилошава ми ако не го изпия, гади лми се, ще ми се пръсне главата. Качих 15кг от стрес. Искам да го махна, но немога😔
Трудна работа. Според мен по-схема, но явно още не си готова за спиране.

# 760
Хора, патическото разстройство, генерализираната тревожност психиатрични диагнози ли са, тоест мога ли да бъда освидетелствена?

Какво мисли психиатърът Ви за това? Счита ли, че има нужда да бъдете освидетелствана?

Не

# 761
Здравейте,
лекарката ми отново отлага смяна на антидепресанта. Бях писала и преди, че  в момента приемам деанксит. След 10 дена имам час при лекарката, но тя смята да ми назначи прием на сероксат или ксетанор. Доколто успях да прочета за тези антидепресанти, оставам с впечатление, че са доста тежки и съответно причиняват тежки странични ефекти, от които се страхувам. Мисля да я попитам за коаксил. Има ли някой, който е приемал коаксил за тревожност и лека депресия. Имаше ли ефект от приема му. Някой от вас сменял ли е деанксит с друг антидепресант и как се понесе в началото при смяната, засилиха ли се сиптомиите.
Аз съм пила Ксетанор,абсолютно никакви странични ефекти не съм имала.
Но има и златно правило при приема на такива медикаменти-ЛИСТОВКИТЕ НЕ СЕ ЧЕТАТ.
Хора,които си внушават като нас на психическа основа могат да си докарат всичките не желани реакции,само защото сме ги прочели

# 762
Здравейте,
Аз съм пила Ксетанор,абсолютно никакви странични ефекти не съм имала.
Но има и златно правило при приема на такива медикаменти-ЛИСТОВКИТЕ НЕ СЕ ЧЕТАТ.
Хора,които си внушават като нас на психическа основа могат да си докарат всичките не желани реакции,само защото сме ги прочели

Качихте ли кг от ксетанора ?

# 763
С какво потушавате адската тревожност?
Пия АД и не стигам до ПА, но тревожността на макс.

# 764
  • София
Някои пият флуанксол за тревожността. На мен ми е даден хедонин да пия при нужда, но е доста силен и освен че ме прави парцал, ми усилва и депресията.
Тези могат да се пият редовно, те са антипсихотици.
Иначе другото е бензодиазепин - ксанакс, клонарекс... но те наистина трябва да са при нужда, за да няма пристрастяване.

Общи условия

Активация на акаунт