Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 14

• 66 457
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
За 24лева дано поне върши работата, за която пише че е.

За какво пише,че е ?Значи няма да го купувам,търся си и аз подходящия ,но все не ми допадат ..
Копирана информация за продукта:
Гинексид на Натурфарма е гинекологична почистваща пяна, която е предназначена за ежедневна интимна грижа и за предотвратяване и разрешаване на бактериални или гъбични инфекции. Благодарение на своята деликатна формула, Ginexid осигурява нежно миещо действие. Също така, пяната оказва полезно действие в ситуации с повишен риск от инфекции (плувни басейни, спортни зали, плажове, използването на синтетични или тесни дрехи, използване на тампони или след полово сношение), в определени периоди от живота на жената (бременност, след раждане, менструален цикъл), също така и в пред- и постоперативна профилактика при гинекологични операции

# 541
  • София
Аз го ползвам от доста време и съм много доволна. Изписаха ми го в началото като имах проблем с гъбички и не съм спирала да го ползвам. Нищо общо с другите измивни пяни и тн

# 542
Един флакон за колко време ви стига и усещате ли някакво " парене" от ментола в състава?

# 543
Жените които се занимават с колоездене как се предпазват от тази напаст? Вече не използвам клин с подложка, защото след 2 часа на седалката имам чувството, че ... неприятно е.
Купих боксерки 100 % изкуствена материя, но си мисля, дали вълнени такива няма да са по-добрият избор?
Кой начин/метод е най-добрият за обезкосмяване на интимните части? Триъгълник не е проблем, но по-надолу няколко дни след бръснене и започва неприятно усещане. А когато косъмчетата започнат да растат вече е "прекрасно".

# 544
  • София
Един флакон за колко време ви стига и усещате ли някакво " парене" от ментола в състава?

Първият си закупих октомври и още го ползвам Simple Smile слага се много малко от пяната. Не, много освежително е. Изскочи ми от акъла какво използвах преди да открия Гинексид и страшно ме дразнеше, особено когато се появи проблема ми - Лактацид. Спрях го.

Имам си и втори, но него ползвам вкъщи, а този първия, който е на финала, за фитнеса.

# 545
От зеления лактацид на мен ми щипеше много. Оставих го настрана, но обмислям направо да го изхвърля.
Аз от пяната слагам, колкото пинг понг топче горе долу. В рекламата слагат повече :д

# 546
На мен Гинксид ми щипе, една опаковка се утаява в банята и май най-добре да я изхвърля. Използвам Сафорел.

# 547
Аз използвам Гинофит, без парфюм
Скрит текст:

# 548
Здравейте..бяха ми изписани лекарства за гъбички, но нямаше ефект.Имам сърбеж,щипене в интимната област,постоянно чуство за уриниране.След като отида по-малка нужда имам чуството ,че непикочния мехур не се е изпразнил добре.На гъбичките ли се дължи това ?Имах и болка при уриниране но отшумя.

# 549
Здравейте, ползвам Гинексид за измиване, но при пътуване със самолет е по-голямо от допустимите 100 мл. Какво аналогично на него използвате за пътуване. Благодаря!

# 550
Здравейте..бяха ми изписани лекарства за гъбички, но нямаше ефект.Имам сърбеж,щипене в интимната област,постоянно чуство за уриниране.След като отида по-малка нужда имам чуството ,че непикочния мехур не се е изпразнил добре.На гъбичките ли се дължи това ?Имах и болка при уриниране но отшумя.
Възможно е , да е от тях

# 551
Възможно е , да е от тях
Благодаря!
Може ли да споделите нещо ефективно,на мен хапчетата не ми подействаха.А съм девствена и мисля ,че не може да се използват глобули .

# 552
Аз все още не съм напълно чиста, така че не мога да дам крайна препоръка.
За през устата само, капсулите с флуконазол знам. Има ги под различно име и цена разбира се, както и милиграми. За външно намазване за успокояване на външното дразнене съм ползвала клотримазол кремчето. То ме е успокоявало поне външно.

# 553
  • София
Идете на уролог. Би могло да не е сериозно, но това с постоянното чувство за уриниране не е ок.

# 554
Здравейте, моята сага е дългогодишна, за това ще съм кратка
След лечение на бактериална вагиноза, неподдаваща се на никакво лечение, започнах да слагам вагилакт/ вагинален пробиотик/ Опаковката свърши, изчаках 5 дни и пуснах микробиология, резултатите са единични левкоцити, слабо редуцирани лактобацили. За първи път от години имах някакви лактобацили. Плазми и хламидия отрицателни. Лекарката ми изписа още 20 дни лактобацили и пробиотик омнибиотик 6. През това време пристигна гинофилус/ от Франция го поръчах. След втората глобула пак усещам до болка познатата миризма на вагинозата. Болки имам постоянно, имам чувството, че от талкова много глобули и лекарства, лигавицата ми е ужасно раздразнена.
Ако спра гинофилуса и изчакам няколко чисти дни, за направя микробиология, вагинозата ще се завърне с пълна сила, както винаги се е случвало.
Въпросът ми е, когато сте ползвали вагинален пробиотик имахте ли симптоми на завръщаща се инфекция?
Как да ги завъдя тия лактобацили?
Освен да пробвам три месеца нон стоп с пробиотици и да търпя?

Общи условия

Активация на акаунт