Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 14

• 66 219
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Не, но ако беше такова нямаше ли да го разпознаят гинеколозите?
Много зависи от лекаря и от моментното състояние на раната при посещението. На мен при очедивен зостер обрив, инфекционист ми е казвал, че не е зостер.

# 601
Аз поръчах от френската аптека и въпреки, че писах личен адрес, дойдоха в пощата по месторайон, случайно отидох да проверя.
Но аз платих с карта в момента на поръчката.
Здравейте как платихте с кредитна карта ли? Аз пробвах с дебитна , ни не стана

# 602
С кредитна

# 603
Здравейте, може ли да дадете мнение по следните изследвания, какво лечение би се препоръчало!
От 3 дни имам резултати, но д-р Хафузова е неоткриваема, за да ми назначи лечение(правим опити за бебе, в момента съм в овулация и не знам какво да правя…, какво лечение ще се назначи и въобще може ли да се правят опити)

# 604
Отгоре го пише. За съжаление имаш силно изразена аеробна дисбактериоза. Т.е. бактериална вагиноза и никакви лактобацили. За бебе задължително трябва да се изчака, защото лечението е със силни медикаменти през устата и вагинално. После трябва да се засили флората.

Здравейте, може ли да дадете мнение по следните изследвания, какво лечение би се препоръчало!
От 3 дни имам резултати, но д-р Хафузова е неоткриваема, за да ми назначи лечение(правим опити за бебе, в момента съм в овулация и не знам какво да правя…, какво лечение ще се назначи и въобще може ли да се правят опити)

# 605
Благодаря за бързия отговор! Simple Smile

Отгоре го пише. За съжаление имаш силно изразена аеробна дисбактериоза. Т.е. бактериална вагиноза и никакви лактобацили. За бебе задължително трябва да се изчака, защото лечението е със силни медикаменти през устата и вагинално. После трябва да се засили флората.

# 606
Здравейте!

След последната микробиология, ще падна от стола.
Лактобацили над 10/8, заключение лактобациларна вагиноза

От предната микробилогия, лактобацилите ми бяха силно редуцирани. Лекарката ми изписа Giaval по една глобула през ден. Стигнах до четъртата, но тъй като имах гадни симптоми, течение и неприятна мириза, помислих, че гарднерелата пак се е завърнала/ боря от над 5 години/, изчаках 2 чисти дни и пуснах микробилогия и излезе тази лактобациларна вагиноза.

Глобулите Giaval съдържат хиалуронова киселина

# 607
На мен също ми се е случвало да имам цитолитична вагиноза с повече лактобацили, симптомите са парене, течени и понякога сърбеж.
Обаче това понякога е саморегулиращо се състояние.
А МБ 2 дни след поставяне на каквото и да е във влагалището е абсолютно нереалистичен резултат.
Добре е да има поне 7 дни, ако не може да издържите толкова - 5, но пак не е сигурно дали ще е истински.
Според мен в момента не прави нищо и пусни МБ след още няколко дни.

# 608
Ако гарднерелата е излекувана и тези глоубили възстановяват киселият баланс и средата бързо, не е ли възможно да се размножат лактобацилите сравнително бързо до това количество?

# 609
Аз незнам откога нямам гарднерела, защото усещах само по симптоми, но както виждам, много от тях се припокриват с други заболявания

# 610
  • София
Преди седмица поръчах Гинофилус от френската аптека, за която беше пуснат линк в темата и днес взех пратката от пощата:

Избрах по-скъпата опция за доставка (срещу подпис) и получих SMS от Български пощи. Казаха ми, че ако при поръчката не е посочен телефонен номер и то във формата +359*********, от търговеца изобщо не им го подават и съответно те не изпращат SMS , а само old school известие в пощенската кутия.

# 611
И аз поръчах преди 10 дни, но още ги няма и се притиснявам дали изобщо ще дойдат

# 612
  • София
И аз поръчах преди 10 дни, но още ги няма и се притиснявам дали изобщо ще дойдат

Получи ли потвърждение на имейл, че пратката е изпратена? Проверила ли си дали случайно вече не са в пощата?

# 613

Получи ли потвърждение на имейл, че пратката е изпратена? Проверила ли си дали случайно вече не са в пощата?
Получих мейл по пощата, проверих няколко пъти в пощата ама няма нищо. Cry

# 614
 В моята квартална поща е такъв хаос, че са ми бавили пратки по 20-40 дни. Просто висят там някъде затрупани. Затова и избягвам да поръчвам, ако ще финишира там.

Общи условия

Активация на акаунт