Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 14

• 66 180
  • 764
  •   2
Отговори
# 615
В моята квартална поща е такъв хаос, че са ми бавили пратки по 20-40 дни. Просто висят там някъде затрупани. Затова и избягвам да поръчвам, ако ще финишира там.
Аз се притиснявам, че ще се загубят някъде.

# 616
В немски онлайн аптеки също има Гинофилус, с превозвач си поръчах аз. Вагилакт междудругото е също много хубав препарат, който е наличен у нас в момента . Лактажин има съставка, която усилва симптомите при гъбички, имайте го предвид.
Каква е тази съставка?
Лекар ли ви каза, да попитам моя?

# 617
Да лекар, венеролог, доста споменаван тук специалист. При мен Лактажин усилва от раз симптомите при гъбички, колкото пъти съм го пробвала.

# 618
Днеска и моя Гинофилус дойде. Дано ми свърши работа.

# 619
  • София
Хора, май с Бетадина съм изтребила лактобацилите си.
Ще се лекувам с Макмирор и после Интимно хелп.

# 620
Здравейте и от мен. От много време чета темите, но не съм коментирала. Моят проблем с гъбички Кандида Албиканс е от няколко години. Ходих при нов АГ, на който обясних подробно. Предложи да направим изследвания за Уреплазма и Микоплазма, които излезнаха отрицателни. Пусна и микробиология, на която пише обилно количество Кандида. Лактобацилите са добре, поне така мисля. (>30) Няма референтни стойности. Но лечението, което ми изписа, не ми се струва достатъчно. Две глобули Ломексин през ден. Изписа и за партньора ми крем Ломексин и Микомакс. Ще проведат лечението, но се чудих дали мога да продължа след това с Миковаг или Гинофилус? Кое би било по-подходящо? Благодаря на отзовалите се!

# 621
  • Монтана
Здравейте, след преглед при поредния АГ и с пусната МБ от резултата се вижда, че имам Candida albicans + Gardnerella vaginalis. Лекарката ми изписа следното лечение: Флукорик 3х1 за двамата, Арилин сутрин и вечер х1, 7 дни отново за двамата, Клиндавасин вагинален крем 7 дни, и външно Клотримазол и Бетазонгент. Отделно да пия Имунохелт Фемин. Има ли някой с опит в лечението на тези гъби? Дайте мнение относно медикаментите? Има ли нещо друго което е добре да взема?

# 622
Извинявайте, но аз се консултирам в Надежда и Щерев. Нямам опит с Пловдив. Сама виждате в листовката, че Бетадин е показен при БВ препарат. И да лекарите печелят комисионни от фармацевтични фирми. Ако следвам вашата логика, значи вие сте била недоизлекувана от 2012 до сега, така поне вие пишете за ефикасност от лечение как се доказвало. Имала сте хронична БВ, която е „избила” по време на бременността поради спад в имунитета.
Ммм,не съвсем! Не можем да набедим имунитета по такъв начин:
На първо място имунната система на майката се променя, така че да не отхвърли бебето, както например неподходящ трансплантиран орган. Това се постига чрез промяна на броя, местоположението и активността на множество от майчините имунни клетки.

Моноцитите (вид бели кръвни клетки) стават по-активни например, докато неутрофилите (друг вид бели кръвни клетки) се увеличават. И двата типа клетки играят роля в защитата на тялото срещу бактерии, гъбички и вируси.

Настъпват промени и в Т-клетките на тялото – вид лимфоцити, които също са бели кръвни клетки и имат важна роля в това, което е известно като имунологична памет. Така имунната система „си спомня“, че е срещала определена опасност преди и може да реагира по-бързо при второ или следващо излагане.

Т-клетките постигат това, като секретират много различни видове протеини и други медиатори (химикали, които могат да накарат другите клетки да реагират по определен начин).

Различните модели на тези медиатори поддържат различни видове имунни отговори. Някои са добри за борба с вирусите, други за борба с бактериите. Нарушаването на тези медиатори е свързано с рак или автоимунно заболяване.

# 623
Здравейте,
от известно време имам оплаквания, болки ниско в корема ,посетих и гастроентеролог и гинеколог.
След микробиология при гинеколога се изолираха анаеробни бактерии и  Candida albicans,
възможно ли е тази бактерия да се е разпространила и към червата и от там да идват болките?Защото при гастроентеролога не се вижда нищо след рентген и ехограф.

# 624
Здравейте,таман се бях излекувала от тея гадини слагах какво ли.не като глобули и през устата съм вземала еднинствено микомакс.Обаче преди 2 седмици на басейн и сложих 3 глобули.интимохелп и се появиха пак .Днес отивам на море моля да помогнете да приложим някакво лечение пак незнам дали може да се съчетае като се къпя в морето.Чудя се глобули ли да взема или вагинален крем + нещо за през устата.Мисля че и половинката е хванал и той точно като почнаха моите симптоми за него клотримазол + 1 микомакс.моля за съвет ,че не ми се занимава с гинеколози точно сега да ги търся и.звъня.

# 625
  • София
Здравейте,
от известно време имам оплаквания, болки ниско в корема ,посетих и гастроентеролог и гинеколог.
След микробиология при гинеколога се изолираха анаеробни бактерии и  Candida albicans,
възможно ли е тази бактерия да се е разпространила и към червата и от там да идват болките?Защото при гастроентеролога не се вижда нищо след рентген и ехограф.
Кандидата живее в цялото тяло. Пий пробиотици.

# 626
Вземи си Залаин глобула, тя действа 7 дни. Микомакс 1-4-7 ден. После гелчета Гинофит/Лактобор. Пробиотик през устата, тук е хвален Мултипробиотик с червена боровинка. В басейни не влизай воъбще. Партньорът 10 дни клотримазол сутрин и вечер + Микомакс 1-4-7 ден.

Здравейте,таман се бях излекувала от тея гадини слагах какво ли.не като глобули и през устата съм вземала еднинствено микомакс.Обаче преди 2 седмици на басейн и сложих 3 глобули.интимохелп и се появиха пак .Днес отивам на море моля да помогнете да приложим някакво лечение пак незнам дали може да се съчетае като се къпя в морето.Чудя се глобули ли да взема или вагинален крем + нещо за през устата.Мисля че и половинката е хванал и той точно като почнаха моите симптоми за него клотримазол + 1 микомакс.моля за съвет ,че не ми се занимава с гинеколози точно сега да ги търся и.звъня.

# 627
Здравейте,
Кандидата живее в цялото тяло. Пий пробиотици.

Благодаря за отговора!

# 628
Здравейте пия антибиотик за цистит ципрофлоксацин, изписаха ми и хапче микомакс, против гъбички, но не разбрах кога да го изпит с антибиотик заедно ли

# 629
Микомакс се пие на 3-я, 4-я ден от започване на антибиотичното лечение.

Общи условия

Активация на акаунт