Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам течение и гъбички по време на бременност?
Опасно ли е течението и гъбичките за плода?
Какви са симптомите на гъбични инфекции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам течение и гъбички по време на бременност?
По време на бременност е обичайно да се появи течение и гъбички поради хормонални промени, засягащи киселинността на влагалището. Препоръчително е да се консултирате с вашия гинеколог, който може да предпише подходящи лечения, като вагинални глобули, безопасни за плода. Важно е да се установи специфичният вид инфекция и съответно да се коригира лечението.
-
Опасно ли е течението и гъбичките за плода?
Обикновено, течението и гъбичките не са опасни за плода. Въпреки че могат да причинят дискомфорт на майката, те не представляват риск, освен ако родовият канал не се инфектира, което може да доведе до конюнктивит при новороденото. Следователно е важно познатата инфекция да се лекува преди раждането.
-
Какви са симптомите на гъбични инфекции по време на бременност?
-
Как мога да облекча симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Възможно ли е да се възстановя от гъбична инфекция по време на бременност?
Аз си имах бяло течение от преди и по време на бременността,гъбички ми откриха в 7 месец и все още ги лекувам с вагинални глобули/Гино Дактарин/,за съжаление,са много упорити
тъкмо ми минават и айдееее пак наново. само първият път използвах глобули, които преди много ми помагаха но в този случай положението стана по-зле. след това се лекувах само с външни промивки, като редувах йод и оцет. като влязох в 5-ти месец, си отшумяха от самосебе си. това е
Но аз имам и проблеми с бъбреците и затова положението беше по тежко,но иначе по никакъв начин докато си бременна не могат да навредят на детенце,
въпроса е да ги няма когато дойде време за раждане,защото ако раждаш нормално/аз така родих/има опасност да се предадат на бебчо и да получи конюктивит.Но се лекуват не се притеснявай.