Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 363
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз си го използвах като масло за тяло. Приятно беше, но много малко количество. Знм ли, може пък и друг продукт да се окаже в Кибрит.

# 511
  • София
Приятно съм изненадана от сивата маска Ми Аманте в Белбокс. Розовата изобщо не ме впечатли, но сивата определено ми харесва.

# 512
Mi amante нямат розова маска. Имат сива и жълта. Имат крем в розова опаковка - дано не сте го ползвали като маска. Той е много хубав като крем без отмиване.

# 513
Сивата маска някога беше в розова кутийка. Една и съща е.. ( уж де, поне по име Simple Smile ), само че в различна опаковка.

# 514
  • София
Mi amante нямат розова маска. Имат сива и жълта. Имат крем в розова опаковка - дано не сте го ползвали като маска. Той е много хубав като крем без отмиване.
Моя е грешката, кофти съм го написала. За розовия крем говоря точно. Правилно си го ползвах, но въпреки това не се разбра с косата ми.

# 515
Ето я подсказката от Кибрит, момичета.Новата марка ще е продукт за коса, а не за тяло. Какво мислите?

# 516
Този бранд Пол нещо си изобщо не съм го чувала,колкото да е луксозен,аз живея в Англия и изобщо не го знам,нито пък съм го срещала из тамошните кутии

# 517
  • София
В юнската кутия на Кибрит имаше серум за мигли. Някой видя ли резултат от него до сега? Не спирам да мажа и като че ли не забелязвам някаква промяна.

# 518
Книжната кутия за август. Вече ще си прекратя абонамента, все по-глупави стават

Може да погледнете кутията на tellabooknet.
Тази за Юли е все още налична и е много добра Simple Smile

# 519
Ето ги и звездите на Кибрит за август, аз все пак ще поизчакам да видя и ГудБокс и тогава ще реша ...

# 520
Пас съм значи, и аз ще чакам Гуудбокс, до сега винаги са почивали юни, юли и август, интересно ми е как ще ни изненадат този път. Simple Smile

Ето ги и звездите на Кибрит за август, аз все пак ще поизчакам да видя и ГудБокс и тогава ще реша ...

# 521
  • София
Някой ползващ серума на Кос от Кибрит, да каже мирише ли на граниво или моят се развали? Не го държа на слънце, но не и е хладилник.

# 522
В юнската кутия на Кибрит имаше серум за мигли. Някой видя ли резултат от него до сега? Не спирам да мажа и като че ли не забелязвам някаква промяна.
Дам, никакъв ефект няма. Досега не ми се беше случвало, а имайки предвид цената...

# 523
Някой ползващ серума на Кос от Кибрит, да каже мирише ли на граниво или моят се развали? Не го държа на слънце, но не и е хладилник.
Моя- мисля, че се е развалил - при това доста бързо и не го ползвам, а много го харесвах.
За обявения шампоан/маска от Кибрит - имам го и не е лош, но не прави пяна, което за мен го прави неизползваем🤷🏻♀Имам много гъста коса и имам чувството, че не съм се къпала след такива шампоани.

# 524
Шампоаните, които не правят пяна, правят на второто нанасяне. Поне при мен винаги е така. При теб не правят ли?

Общи условия

Активация на акаунт