Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 372
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Бих поръчала заради продуктите за коса, защото лично трудно да си купя нещо 😁нооо пак авант… ще изчакам да разкрият нещо

# 496
Аз пък обожавам продукти за коса и все на някой в семейството допадат🤷🏻♀ Продукти за тяло обичам също много, защо не Авант? Може и да си взема августовската кутия. Безопасната  красота ще я пропусна. Сега се чудя за Хей Беа Бокс август. Знаете ли дали остават кутии, след като разпратят първоначалните?
А Гууд Бокс август също ще има, нали? Те кога ли ще разкрият нещо?

# 497
Бих поръчала заради продуктите за коса, защото лично трудно да си купя нещо 😁нооо пак авант… ще изчакам да разкрият нещо
В групата на (без)опасна красота самата Нели беше обявила продуктите. Сега се сещам за летен сет за коса (не си спомням марката продукти), слънцезащита и стик против изпотяване на Wooden spoon, продуктът на Авант и още нещо имаше, но забравих.

# 498
  • София
Goog Box мисля, че са почивка август.

# 499
Книжната кутия за август. Вече ще си прекратя абонамента, все по-глупави стават

# 500
  • Бургас
Спиралата от кутията на Кибрит ползвам като основа.
Много хубаво разделя и удължава,но обем никак не прави при мен.
За да има,слагам друга спирала над нея.
Иначе ми стоят рехави и тънки миглите.
А не са толкова рехави по принцип.

Околоочният крем мирише на нещо недотам приятно.
И прави кир ефект,колкото и да е трудно в тази зона при мен да се случи.

Спрейчето е чудно,ще взема да попитам нямат ли още бройки и с кутията за август да купя още едно.

# 501
  • София
Книжната кутия за август. Вече ще си прекратя абонамента, все по-глупави стават

Обожавам Бакман, но защо не е новата му книга?! 🙄

# 502
Момичета, а от продуктите на Avant доволни ли сте? Гледам, че вече в доста кутии ги имаше, цената им уж е адски висока, та се замислям за кутията с Авант на Кибрит или сега августовската. Ще съм ви благодарна, ако споделите малко отзиви. Не съм поръчвала от януари, време ми е Simple Smile

# 503
Здравейте! Няколко страници по-назад има мнения за Авант - както положителни, така и отрицателни. Аз също много се колебаех, поради този факт. Но моят съвет е да опитате. Аз останах много доволна - прекрасна, лека консистенция, чудесно се сработи с моята кожа и тя се чувства добре.
Не бих сравнила кремовете с такива от 5, 20 или 50 лв. 😊

# 504
Ето подсказки от Кибрит. Какво мислите?

# 505
  • Пловдив
Чорапите от книжната кутия са страхотни 😍

# 506
Радвам се, че не взех юлския Кибрит.

Чакам да обявят нещо за августовската кутия на Goodbox. Преди време им бях писала в Инстаграм и ми потвърдиха, че август се завръщат. Дано нещо не се е променило и не са отложили.

Междувременно в ebag.bg ми попаднаха намалени продукти на Cocosolis. С моята лятна кутия на Goodbox си взех слънцезащитата на Eolia, много ми харесва и съм доволна, но продължавам да се чудя за продукта на Cocosolis. По принцип не съм много фен на олиата за плаж, хващам тен бързо и без тях и не мога да избягам от идеята, че с тези олиа буквално се пържа. Последно ползвах такова олио през 2020 и нямах оплаквания, но после почнах нещо да се притеснявам. Но не знам, дали пък не би си заслужавало да пробвам...

# 507
  • София
Олиото, така или иначе, не изключва слънцезащитата.
Иначе в ebag продуктите са толкова "намалени", колкото са на друго място без да са намалени...

# 508
  • София
Ето подсказки от Кибрит. Какво мислите?
Скрит текст:

Парфюнмото масло. Имах го в чуждестранна кутия. Нищо впечатляващо. 😒 Отдавна никоя кутия не успява да ме изкуши.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 12:54 от bubanka

# 509
Може ли да споделите повече? Нямам опит с такъв продукт. Какво е парфюм о масло и как се използва? И как бихте определили аромата?

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 12:54 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт