Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 367
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Четката на серума е предвидена за нанасяне все едно на очна линия.
Вероятно маслата имат някакво заздравяващо действие при доста хора,но при мен не работи.

# 541
  • Шумен
Белбокс пуснаха подсказка https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox, този месец май ще поръчам пак Simple Smile))

Поръчките ми към Белбокс вече са месец за месец.. Я ми харесат я не..Smiley когато ми хареса нещо от подсказките и тогава взимам. А и имам събрани доста излишни неща от кутии, които не ползвам. Pick N Dazzle в това отношение са много по добре.

# 542
  • София
Белбокс пуснаха подсказка https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox, този месец май ще поръчам пак Simple Smile))

О, руж. Не ползвам. Neutral Face

За миенето на косата - винаги я измивам 2 пъти. С различни шампоани. С първото измиване премахвам основното замърсяване, сух шампон и т.н. Второто обикновено е с шампоан против косопад или някакъв друг специален стимулиращ.

# 543
  • София
Някой ползващ серума на Кос от Кибрит, да каже мирише ли на граниво или моят се развали? Не го държа на слънце, но не и е хладилник.

Моя има лека и приятна миризма. Дано да изкара до зимата, че сега ми идва тежък и мазен, за зимата ще ми пасне повече надявам се Simple Smile

# 544
# 545
Козметиката Caprea ( серума с кутийката със семена) има намаления в официалният сайт - всичко е по 10 паунда. https://capreabeauty.com/collections

# 546
От разкритите продукти в Кибрит не можах да разбера почти нищо. Мъдмаски ще е шампоан ли? А този мултифункционален спрей какво всъщност прави и как се използва? А продуктът на Авант за тяло пък 50мл🤷🏻♀ Какво на тялото ще намажеш с 50мл? За шия и деколте ми се струва ОК, но си се води за тяло🤔 Нищо не разбрах аз от тази кутия. Ако вие сте разбрали повече, ще съм благодарна да ми разясните.

# 547
  • София
Мда, 50мл лодионче за тяло за 200лв. 😒На Мъдмаски ако е онзи 3в1 шампоан, правеше косата ми на клечки. Плюли сме го преди в темата. 😁
Аз много се надявам ГБ да ме грабнат.

# 548
Ох, Кибрит нещо хич не ме грабва този месец, ще пропусна.

# 549
И аз ще го пропусна. Колебая се за Hey Bea Box, но нека видим Good box какво ще разкрият.

# 550
Аз поръчах GoodBox. Още не са ми отговорили за абонамента, но във FB са отговорили в коментарите, че ще ги пуснат.

Качили са ги на сайта, за 3 месеца беше 90лв сега е 105лв.

# 551
И мен нищо не ме изкушава в Кибрит този месец. Още повече, че покрай намаленията пак заформих сериозна сума:) Да похваля лосиона за тяло на C. L. L. C от по-предишната им кутия. Плътен е и подхранва добре кожата. Свърши ми идеална работа след плаж.

# 552
Аз съм пас за кутии. Кибрит този път не ме изкуши. Ще видя дали от предишните им кутии не е останало нещо.

# 553
  • София
И аз пропускам Кибрит. БелБокс също. Надявам се ГБ да пуснат нещо готино, че ще си остана без кутия този месец!

# 554
Ето ги и Гууд бокс. Какво мислите? Крем за лице с лека теткстура по принцип няма да ми е излише, а и маските за лице забелязах, че са ми само нощни, но не е нещо вълнуващо за мен. Ще й се почудя. Казаха, че ще има продукт за тяло и за коса, по- скоро те ме блазнят. От Кибрит се отказах съвсем, Хей Беа ще чакам да видя какво има и евентуално може да я взема. Някак без кутия не мога да се оставя😄

Общи условия

Активация на акаунт