Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 350
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм пас,мислих си да си поръчам кутията,защото се прибирам за две седмици,но монускин не ми е любима марка,на Д-р.ботаникълс не са лоши,но предпочитам за 37 лева да си купя каквото ми трябва наистина.

# 556
  • София
Уф, бе! И ГБ не ме изкушиха. 😒

# 557
Пас и за ГБ. Този и миналия месец добре ми се отразиха без кутии. Започнах да изразходвам продуктите, които си имам, а и добре се бях запасила от преди това. Имам Dr. Derm и нощни кремове до края на света Grinning А и за бюджета ми, малката почивка се отразява добре.

# 558
# 559
Кремчето е с хубави съставки, обаче тази маска на Монускин е с парабени - за мен това значи твърд пас.

# 560
Пас за Кибрит и ГБ и от мен. Този месец нищо няма да поръчам и от нищо не чувствам нужда🙂

# 561
Допада ми, поръчвам. Дано си заслужава увеличението на цената и да бъдат по-креативни този сезон.

Ето ги и Гууд бокс. Какво мислите? Крем за лице с лека теткстура по принцип няма да ми е излише, а и маските за лице забелязах, че са ми само нощни, но не е нещо вълнуващо за мен. Ще й се почудя. Казаха, че ще има продукт за тяло и за коса, по- скоро те ме блазнят. От Кибрит се отказах съвсем, Хей Беа ще чакам да видя какво има и евентуално може да я взема. Някак без кутия не мога да се оставя😄

# 562
Ето нещо ново от Кибрит. Какво мислите?

# 563
Аз много се зарадвах, ще се купува. Имат международни награди .И  Мазилото май ще е  включено в тази кутия.

# 564

Това вече е друга бира! Много искам да пробвам тези продукти и то отдавна!

# 565
И аз ги чакам с огромно нетърпение. Едва ли ще са в настоящата кутия. Все пак те ще са звездата:) Имам много добри отзиви от приятелки в чужбина.

# 566
Наречете ме невежа, но аз за пръв път чувам за тази марка. А като гледам има доста вълнение покрай нея. Дали това ще е специална кутия? Няма да е в август със сигурност. Явно ще е специална кутия, но не само с техни продукти, защото питаха какво тяхно искаме да открием. Хайде да видим. И без това този месец ще остана без кутия.

# 567
Марката е българска, но е базирана в Щатите. За България предлагат безлатна доставка.

# 568
  • Варна
Месечни ми покупки от Pick N Dazzle, отново с подарък по избор- крем за лице Kueshi Vitality Skin Spf 15. Имат нов дизайн на кутийките.

# 569
Скрит текст:

Това вече е друга бира! Много искам да пробвам тези продукти и то отдавна!

Много любопитно :O
Ако е цяла кутия с тях Hands Ok Hand

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 15:21 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт