Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 74 676
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
💕SNEAK PEEK 💕 През Септември в Hey Bea Box ще откриеш уникалния Мизон Лифтинг Крем за Лице с Колаген
Mizon's Collagen Power Lifting Cream е антиейдж и лифтинг крем, обогатен със 75% морски колаген (Marine Collagen), който изглажда и стяга кожата. Кремът повдига кожата благодарение на медения трипептид (Copper Tripeptide-1) и аденозинът (Adenosine), известни със стягащия си ефект. Кремът има лека гел текстура, която бързо попива в кожата.

Основни качества на Mizon Collagen Power Lifting Cream

♥ въздейства на кожата на клетъчно ниво, събужда я, стартира процеса на регенериране и активира синтеза на собствения ѝ колаген.
♥ повдига и стяга овала на лицето, бори се със съществуващите вече бръчки и предотвратява появата на нови
♥ поддържа нормалния воден баланс в клетките в рамките на целия ден.
♥ повдигащия му ефект, запълва и изглажда бръчките, благодарение на което кожата изглежда по-свежа и млада.
♥ има лека гел текстура, която бързо попива в кожата и не оставя мазно и лепкаво усещане, а същевременно въздейства и върху сухите и белещи се участъци на кожата, които се възстановяват мигновено.
Опаковка: буркан от 75 мл.
⚠️Побързай и резервирай своята кутия!
⚠️Бройките са ограничени!
Изпращаме между 09.09.2022 - 15.09.2022🚚🚚

# 721
💕SNEAK PEEK 💕 През Септември в Hey Bea Box ще откриеш уникалния Мизон Лифтинг Крем за Лице с Колаген
Mizon's Collagen Power Lifting Cream е антиейдж и лифтинг крем, обогатен със 75% морски колаген (Marine Collagen), който изглажда и стяга кожата. Кремът повдига кожата благодарение на медения трипептид (Copper Tripeptide-1) и аденозинът (Adenosine), известни със стягащия си ефект. Кремът има лека гел текстура, която бързо попива в кожата.

Основни качества на Mizon Collagen Power Lifting Cream

♥ въздейства на кожата на клетъчно ниво, събужда я, стартира процеса на регенериране и активира синтеза на собствения ѝ колаген.
♥ повдига и стяга овала на лицето, бори се със съществуващите вече бръчки и предотвратява появата на нови
♥ поддържа нормалния воден баланс в клетките в рамките на целия ден.
♥ повдигащия му ефект, запълва и изглажда бръчките, благодарение на което кожата изглежда по-свежа и млада.
♥ има лека гел текстура, която бързо попива в кожата и не оставя мазно и лепкаво усещане, а същевременно въздейства и върху сухите и белещи се участъци на кожата, които се възстановяват мигновено.
Опаковка: буркан от 75 мл.
⚠️Побързай и резервирай своята кутия!
⚠️Бройките са ограничени!
Изпращаме между 09.09.2022 - 15.09.2022🚚🚚

Леле 60 лева
Какво е имало в предишните кутии?

# 722
Не съм поръчвала до момента, но ми е интересна, защото този месец ще има два продукта на Mizon от серията  Collagen power, и през следващите два месеца по още един.

# 723
Не съм поръчвала до момента, но ми е интересна, защото този месец ще има два продукта на Mizon от серията  Collagen power, и през следващите два месеца по още един.
Аз съм поръчвала два пъти заради конкретни продукти. Първата ми беше април. Поръчах заради слънцезащитата на Миша. Останах много доволна от нея. Имаше и измивна пяна на Миша- стана ми любим измивен продукт на водна основа. Имаше и тоник, и маска на Ладор и още няколко шийт маски/ ампули- всичко беше супер. После поръчах пак заради маслен измивен продукт, който също е супер, но всичко останало беше за по едно ползване и останах леко разочарована. Сега поръчах тази с мизон, мисля, че ще си заслужава. Освен разкрития продукт, пишеше, че ще има още един на мизон и нощна грижа за лице, доколкото разбрах. Това са подсказките за септемврийската.

# 724
  • София
BelleBox разкриха ли нещо за септември?Чудя се дали да не прекратя абонамента.

# 725
Поръчах тази кутия от Good Box и ми изпратиха подарък този продукт от майската кутия. При мен гелът с блестящи частици на BRAVE.NEW.CARE. е наред - не лепне и се разнася добре, слагам съвсем малко.

# 726
  • София
Между другото и на мен ми изпратиха същия подарък, само че с плодовата кутия. Приятно се изненадах. (Явно имат доста изостанали бройки Grinning )

# 727

Кутията за септември  е вече  налична.

# 728
Интересно звучи GB. Ще си я чакам с нетърпение.

# 729
Дано новите марки си заслужават. Омръзнаха едни и същи по всички кутии, аз затова и спрях са ги поръчвам.

# 730
Какво мислите за кутиите на Златна рибка? Аз се чудя коя да поръчам, изглеждат ми изгодни.

# 731
Какво мислите за кутиите на Златна рибка? Аз се чудя коя да поръчам, изглеждат ми изгодни.
Аз поръчах най- голямата. Определено е изгодна, доста от продуктите в нея съм ползвала и харесвам и цената със сигурност си заслужава. Септември ще се разоря, но цяло лято не поръчвах. Очаквам Златна Рибка, БГ Бокс, Хей Беа бокс. Кибрит също ще взема😒

# 732
Момичета,
BEAUTY RITUALS на Кибрит хубава ли е? Saff и Jorgobe ги харесвам по принцип, но ОMEGA+ на Wooden spoon, маската за коса на Eclat Skin бива ли ги? Колебая се между тази кутия и пак кутията на Jorgobe. Да се позапася, че не се знае каква зима иде:)

# 733
Момичета,
BEAUTY RITUALS на Кибрит хубава ли е? Saff и Jorgobe ги харесвам по пронцип, но ОMEGA+ на Wooden spoon, маската за коса на Eclat Skin бива ли ги?
За мен са страхотни. Харесах ги много. И двете Бюти Ритуалс до сега бяха десятка според мен.

# 734
Някой знае ли нещо за Orpheus от Кибрит? Дали ще е в следващата кутия?

Общи условия

Активация на акаунт