Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 479
  • 789
  •   2
Отговори
# 270
юлското издание на Кибрит е вече налично в сайта им

# 271
Маската за коса на Миаманте мисля че е розовата, която съм пробвала и не ми хареса изобщо.

# 272
  • София
Маската за коса на Миаманте мисля че е розовата, която съм пробвала и не ми хареса изобщо.
Сива е някаква на страницата.

# 273
  • Варна
Моята кутийка от Pick N Dazzle пристига с 2 подаръка по избор. Скраб на Авант и сапун, за който трябваше да доплатя 3лв., но те са решили, че няма. Страшно мили са! Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 274
Тази маска Ми Аманте добра ли е? Ползвала съм розовата и не съм впечатлена.
Маската е същата, просто е в нова опаковка. Обаче не знам дали е променен съставът.

# 275
  • София
Маската е същата, просто е в нова опаковка. Обаче не знам дали е променен съставът.
Ясно, не знаех. Значи пропускам и аз.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 20:28 от bubanka

# 276
Момичета, нещо интересно. Руми е пуснала кутия със продукти.

Линк https://rumi.bg/product/liatna-kutia-na-krasotata-liato/?utm_sou … eGiMLRktFYR1xNAJI

# 277
Лейди бокс са пуснали страхотна кутия, но е 100лв😖

# 278
Здравейте! Харесах си юлската кутия на Белебокс, заради крема на Миаманте. В сайта обаче като влязох няма опция за поръчка на еднократна кутия,както Кибрит, само абонамент. Как мога да поръчам без да се обвързвам с абонамент?

# 279
Пишете им, че искате да поръчате еднократно кутията, без абонамент.

# 280
Здравейте! Харесах си юлската кутия на Белебокс, заради крема на Миаманте. В сайта обаче като влязох няма опция за поръчка на еднократна кутия,както Кибрит, само абонамент. Как мога да поръчам без да се обвързвам с абонамент?

Няма проблем да се абонирате и да спрете още след първата кутия. Те нямат обвързващи условия.

Аз бях уж твърдо решена да спра Бел бокс след юнската, но пък се разколебах заради Ми аманте и серума на Фигс Ен руж. Май ще изчакам снийк от Кибрит за да избера една от двете за юли. (При все, че от всичко вече имам по доста - маски, серуми, скрабове… 😅)

# 281
  • Бургас
След колко време ползване преценявате дали даден продукт ви носи полза или не? Аз опитвам и ако нямам реакция приблизително месец трябва да ползвам дадения продукт за да преценя как ми се отразява.
Първо тествам за алергии.
После се опитвам само този продукт да ползвам...И за 4-5 дни ако не ми се опъне от сухота кожата,значи е ок.
Дали ми прави кир ефект се разбира от първото нанасяне,но има кремове,за които правя компромис.
И така...

Почистващата пяна на Dr Derm е страхотна,напистина почиства грим,под очите всичко се измива идеално,а не дразни и не изсушава кожата.
Много хубав продукт.
Само защо я водят пяна,тя си е измивен гел...

# 282
Real Fantasy серумът за акне на Екокинг ползвала ли си го преди? Очакавам го от fabfitfun и се чудя дали е хубав. Ползвала съм само този с витамин С и ми хареса.

# 283
  • Бургас
Real Fantasy серумът за акне на Екокинг ползвала ли си го преди? Очакавам го от fabfitfun и се чудя дали е хубав. Ползвала съм само този с витамин С и ми хареса.
На тази марка харесвам много интимния гел.
Подариха ми малка кутийка с хидратираща маска за лице,но тя много лепне и не ми хареса.Ако ще е за цяла нощ маската,не бива да лепне така ужасно.

# 284
На това попаднах в групата (Без)Опасна красота във фейсбук. Подсказка за Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт