Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 473
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Real Fantasy серумът за акне на Екокинг ползвала ли си го преди? Очакавам го от fabfitfun и се чудя дали е хубав. Ползвала съм само този с витамин С и ми хареса.
Страхотен е, за втори път го поръчвам, дори в юлската кутия си го сложих пак да си го имам. Водят го за мазна кожа и разширени пори, но не е и лицето ми светва от него. Вечер го ползвах с крема на Памура, а сутрин с дневният крем на Екокинг. Кожата ми е вече по-скоро суха.

# 286
Забравих да напиша мнение за слънцезащитната от кутията на Кибрит 😅.
Общо взето съм супер доволна- хванах прекрасен тен и не изгорях, а почти не съм била под чадъра. Единственото, което не ми допада е, че малко по-трудно се размазва и има вероятност да остане бял слой. Ако ще мажете мъжете си - недейте 😂 космите по ръцете на моя станаха бели и сплъстени 😂. Хубавото е, че крема си остава само за мен. Бонус е приятният аромат.
Лосиона за след слънце не ми мирише супер, но не е лош като консистенция. Доста хубаво хидратира.
За първи път ползвам сух шампоан и изключително много изсуши косата ми. Не знам дали е заради различната вода на морето (чешмяната) или просто тези шампоани са такива, но не ми хареса. Направи страхотна пяна и изми много добре, но самото чувство след като я изсуших беше кофти. Давам му последен шанс като ще се изкъпя с него в нас.

# 287
Забравих да напиша мнение за слънцезащитната от кутията на Кибрит 😅.
Общо взето съм супер доволна- хванах прекрасен тен и не изгорях, а почти не съм била под чадъра. Единственото, което не ми допада е, че малко по-трудно се размазва и има вероятност да остане бял слой. Ако ще мажете мъжете си - недейте 😂 космите по ръцете на моя станаха бели и сплъстени 😂. Хубавото е, че крема си остава само за мен. Бонус е приятният аромат.
Лосиона за след слънце не ми мирише супер, но не е лош като консистенция. Доста хубаво хидратира.
За първи път ползвам сух шампоан и изключително много изсуши косата ми. Не знам дали е заради различната вода на морето (чешмяната) или просто тези шампоани са такива, но не ми хареса. Направи страхотна пяна и изми много добре, но самото чувство след като я изсуших беше кофти. Давам му последен шанс като ще се изкъпя с него в нас.
И аз не харесах шампоана. След него косата си е  като измита със сапун. Мислех, че ще се омазни по- бавно, но и това не. Ще ми дам още един шанс върху косата на дъщеря ми, да видим при нея как ще е. Тя е с нормална, гъста, нетретирана коса. Моята е боядисвана и фина.

# 288
Аз бих искала да попитам за този сух шампоан. Сухите шампоани не се ли нанасят върху суха коса без да се отмиват между измиванията с 'истински' шампоан. Идеята им е да оберат замърсяваня и омазняване от скалпа и корените на косата, за да се избегне честото миене на цялата коса със шампоан. Или този е друг вид сух шампоан, който се използва като стандартните шампоани?

# 289
Този в кутията се води твърд шампоан, а не сух.

# 290
Моя е грешката за неправилната терминология 😬. Говоря за твърд шампоан, който прилича на сапун

# 291
  • София
Да, едното е спрей който вкарва в корените на косата обиращи себума вещества, а твърдият сапун, е най-общо сапуна на баба ми от едно време, само че с аромат на портокалови корички! Мисля, че ясно се изразих! Няма накъде повече! Satisfied Някой още да има недоразбрал!? Хаха-ха! Smiley

Относно крема нощният на Руми от същата кутия да дам моите 5 ст. Някой го беше сравнил с крем Дефламол по назад.... Айде, моля ви се! Или не помните какво е било, или не правите разлика между вазелин и тоалетно мляко!
Кремът е с много иновативна помпичка и се бори усилено да мине през нея.  При моя, специално се прецежда и хвърчи в страни. Слагам си дланта, за да не губя скъпоценният материал, всичко на всичко 30мл. Satisfied
Кремчето е с цвят на маската ми с куркума на Зоя Козметикс - жълтеникаво на цвят, но консистенцията е на тоалетно мляко. Лек и немазен и попива бързо. След него кожата ми сякаш има нужда от още нещо, защото не ми е достатъчно плътен. От там започнах като дневен крем да го нанасям, което оправдава и текста върху кутията, да се слага отгоре слънцезащита! Така, че, всичко е логично и точно! NerdNerd

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 21:19 от kopche

# 292
През лятото само Кибрит и Бел ли имат кутии, че другите нещо не виждам?

# 293
  • София
През лятото само Кибрит и Бел ли имат кутии, че другите нещо не виждам?
Много кутии има още...

# 294
Май само Гууд Бокс нямат.

# 295
  • София
Много ми хареса този крем на Д-р. Дерм. Бих си го купила отново след като свърши.

# 296
  • Варна
КУТИЯТА НА СИЛВИЯ
Здравей от мен - Силвия!
За теб събрах аромата на лятото в една страхотна кутия за твоята морска ваканция! Представям ти 6 любими мои продукта, които обожавам и обещавам, че ще заобичаш и ти! Задължителната слънцезащита от луксозната датска марка ECOOKING в комбинация с хитовото олио за тен на COCOSOLIS. Любимият ми нежен разкрасяващ ексфолиант от AVANT с роза и четка за лице за лесно нанасяне и масаж. За пълна грижа и успокояване на кожата след плаж добавих деликатна кремообразна пяна със свеж морски аромат и екстракти от водорасли и морски минерали. А за да събираш погледите с перфектно оформена коса препоръчвам уплътняващ балсам за обем с колаген от TreSemme. Юхуууу, грабвай кутията и хайде на море!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0620221 … _campaign=website

# 297
Много ми хареса този крем на Д-р. Дерм. Бих си го купила отново след като свърши.
Точно този крем не попива никак в моята кожа стои като мазна маска и за това го ползвам само вечер.Има ли и други мнения за него?

# 298
И при мен е така.
Стои повърхностно и мазно.

# 299
Аз го ползвам от около месец, при мен попива доста добре и не седи мазно, та си го ползвам всеки ден.

Да се оплача,аз с крема на Руми няма да се разбера Sad избиха ми и пъпки от него. Мъка.

Общи условия

Активация на акаунт