Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 396
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
Кажете за юнската на Pretty box,видях че сега има 3 на цената на 2 и съм в размисли

Доволна съм от продуктите в кутиите, въпреки че 5-6 от тях са ми излишни и сигурно ще подаря.
Поръчах основно заради шампоана на Ладор и мицеларната вода и скраба за лице на CLLC.

# 391
# 392
Кибрит през юли три кутии ли ще пуснат?
1) месечната за юли;
2) тази с Avant;
3) колаборация с (без)опасна красота, за която имаше скрийншот няколко страници назад в темата?

# 393
Отдала съм се за момента на заслужена почивка от кутии и си се наслаждавам все още на майската и на Dr. Derm. Скоро ще включа отново в обръщение летните продукти от миналогодишната кутия, понеже на плаж ходя от дъжд на вятър. Бях останала с впечатление, че Кибрит няма да имат юлска кутия а сега две - Авант + юлско издание?

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 18:34 от Lygia

# 394
Аз трепетно ще очаквам да видя какво ще има в Авант кутията, все още си ползвам Dr Derm нещата и ми харесват.

# 395
Здравейте, искам да попитам има ли доволни от бг бокс кутията с почистващото масло на Saffre и има някакъв продукт за скалп в кутията. Знаете ли точно какъв е?

# 396
Здравейте! Нова съм в темата. Да споделя моя опит а кутиите: вече от повече от година съм абонат на белбокс и съм доста доволна. Какво е мнението ви за тях и има ли някои, от които сте по-доволни?

# 397
Здравейте! Нова съм в темата. Да споделя моя опит а кутиите: вече от повече от година съм абонат на белбокс и съм доста доволна. Какво е мнението ви за тях и има ли някои, от които сте по-доволни?

И аз започнах с белбокс ( добра цена, има и гримове) но с течение на месеците, особено последните 3 кутии за мен са пълно разочарование (серуми и миниатюрни опаковки основно). Спрях си абонамента и ще си взимам само като има грим продукти в кутиите Simple Smile. Този месец съм поръчала Кибрит, основно заради спиралата Simple Smile

# 398
Здравейте, искам да попитам има ли доволни от бг бокс кутията с почистващото масло на Saffre и има някакъв продукт за скалп в кутията. Знаете ли точно какъв е?
Вижте назад в темата, мисля че имаше доста отзиви. Аз лично съм доволна, най-вече заради това, че идеално премахва слънцезащита и фдт.

# 399
Материята на калъфките от бгбокс е полистер- изкуствена!

# 400
Материята на калъфките от бгбокс е полистер- изкуствена!

Голямо разочарование. Излагация за bgbox.

# 401
  • София
Аз чак утре ще мога да я взема. Чакам снимки, че ми е любопитно. Simple Smile

# 402

Белбокс пристигна, но съм със смесени чувства. Този лосион за тяло е много малък, ще ми стигне за 3 пъти. Измивният гел и той е мостра според мен.  Надявам се маската на Миаманте да е добра, защото от розовият им крем не съм много доволна и не бих си го купила. Миналата седмица се изкуших от офертата на Pretty box и си взех трите кутии за 70лв., сега съм влюбена в Spa Ceylon, всичките им продукти миришат божествено 🥰

# 403
Радвам се, че не поръчах белбокс този месец, единственото нещо, което ми харесва е скрабът на Naobay 😀

# 404
Ами така като гледам кутията не съжалявам, че прекратих абонамента си. Изобщо не си заслужава според мен. Прекалено много минита има.

Общи условия

Активация на акаунт