Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 344
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
На марката знам , че имаше тонер , който беше много хвален в инфлуенсърските среди.

# 571
Много любопитно :O
Ако е цяла кутия с тях Hands Ok Hand
Цяла кутия не вярвам да е, защото са скъпи и мисля добре се продават в чужбина, но пък знае ли се...Simple Smile Ще разберем скоро.

# 572
Абсурд да е цяла кутия. Много са скъпи.

# 573
Много ме заинтригува тази марка Orpheus, дали ще е в тази кутия?

# 574
Те и авант се водят скъпи за мен.. 190лв за кремче.. аз доста се надявам да е цяла кутия, или поне 3 продукта примерно. Ще се радвам да ги пробвам.

# 575
Те и авант се водят скъпи за мен.. 190лв за кремче.. аз доста се надявам да е цяла кутия, или поне 3 продукта примерно. Ще се радвам да ги пробвам.
Е, те имат общо 4 продукта:) Ако Кибрит успеят да се договорят за един, ще е супер.

# 576
Момичета, някой мака ли Хей Беа Бокс? Този месец явно доставят по- рано, защото бяха писали вчера, че кутиите са разпратени. Харесвам разкритите продукти и се чудя какво ли има още. Дали да я поръчам, ако има останали.

# 577

Момичета, какво мислите за продуктите в тази кутия?

# 578
  • София

Има ли подробно описание?

# 579
Аз много се надявам да сложат и четирите + някакъв як аксесоар като ролер или нещо подобно.

# 580
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Намирам ги като цена за съвсем разумни.Стандартни американски цени и бих ги пробвала.
Виждам обаче много лимитиран асортимент.

# 581
Момичета, я вижте Хей Беа какво разкриха. Мен определено ме интригуват. Какво мислите?

# 582

Лосиона за тяло е лекичък и попива бързо.
Гел душът не ми допадна като аромат и го дадох на дъщеря ми. На опаковката беше отбелязано, че е подходящ и за бръснене.
Блясъкът за тяло ми лепне. Ползвах половин опаковка миналата година и останалото го изхвърлих.
Този спрей за коса не съм го ползвала, но ползвах другият на същата марка и много си го харесвам. Прави ми косата супер мека.

# 583
Лосиона за тяло е лекичък и попива бързо.
Гел душът не ми допадна като аромат и го дадох на дъщеря ми. На опаковката беше отбелязано, че е подходящ и за бръснене.
Блясъкът за тяло ми лепне. Ползвах половин опаковка миналата година и останалото го изхвърлих.
Този спрей за коса не съм го ползвала, но ползвах другият на същата марка и много си го харесвам. Прави ми косата супер мека.

Съгласна с всички споделени отзиви на анбибиан, единствено добавям че спрея за коса мирише много гадно.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 10:10 от bubanka

# 584
Имейл от Бг бокс.

Общи условия

Активация на акаунт