Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 284
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От French box, хора. Имат страница във фейсбук. ✌️

# 661
Поръчах от инстаграм

35 лв с безплатна доставка
40 лв с 2 продукта още
*подаръка е медальон, който се пръска със спрея за възглавница.
- аромата на rituals jing сериятя е лавандула и нещо като зелен чай
НО! Сега в Douglas ги видях намалени кутии, даже имат продукт в повече -олио за тяло

# 662
Здравейте, момичета и аз получих Бел бокс, хубаво е съдържанието, но молива за устни и ружовете имат специфичният аромат на козметика от левчето 🤷

# 663
  • София
Благодаря за снимката, добре ми изглежда кутията. Дано кремът за коса да е добър!
Много е хубав крема.Моята е руса ,ползвам много висок клас козметика за коса,но този ми хареса.Молива също ми харесва ,както и ружовете на Белапиер.Заради ружовете поръчах,но ми хареса всичко в кутията .Blue Heart

# 664
Аз силно се надявам да действа за разплитане на косата след баня, защото ударих на камък с Melusine от кутия на Кибрит. Тръгнах на път и я взех точно с тази цел, защото е джобен формат и да не ми заема много място.... е няма да ви казвам как съм се вчесвала, мъка !🤦🏻‍♀️

# 665
  • София
Аз силно се надявам да действа за разплитане на косата след баня, защото ударих на камък с Melusine от кутия на Кибрит. Тръгнах на път и я взех точно с тази цел, защото е джобен формат и да не ми заема много място.... е няма да ви казвам как съм се вчесвала, мъка !🤦🏻‍♀️

Аз съм страшно разочарована от Mellisune , няколко неща имаше в Кибрит от тях последните месеци - всичко не ми пасна.

Много се надявам да пуснат из кутиите неща на Yasumi, засега май най се разбирам с тях Simple Smile

# 666
Аз силно се надявам да действа за разплитане на косата след баня, защото ударих на камък с Melusine от кутия на Кибрит. Тръгнах на път и я взех точно с тази цел, защото е джобен формат и да не ми заема много място.... е няма да ви казвам как съм се вчесвала, мъка !🤦🏻♀

Аз съм страшно разочарована от Mellisune , няколко неща имаше в Кибрит от тях последните месеци - всичко не ми пасна.

Много се надявам да пуснат из кутиите неща на Yasumi, засега май най се разбирам с тях Simple Smile
Аз съм в някакво затишие. След Кибрит със спиралата нищо друго не взех и вече ме сърбят ръцете. Кога ще разкриват тази кутия с Орфеус, с нетърпение я чакам! От утре ли изпращат месечната?
Аз реших да взема Хей Беа септември, където ще има продукти на mizon. Имам нужда вече от продукти за лице и мисля тях да пробвам.

# 667
Аз силно се надявам да действа за разплитане на косата след баня, защото ударих на камък с Melusine от кутия на Кибрит. Тръгнах на път и я взех точно с тази цел, защото е джобен формат и да не ми заема много място.... е няма да ви казвам как съм се вчесвала, мъка !🤦🏻♀

Аз съм в някакво затишие. След Кибрит със спиралата нищо друго не взех и вече ме сърбят ръцете. Кога ще разкриват тази кутия с Орфеус, с нетърпение я чакам! От утре ли изпращат месечната?
Аз реших да взема Хей Беа септември, където ще има продукти на mizon. Имам нужда вече от продукти за лице и мисля тях да пробвам.

Здравейте , и аз се чудя за тази кутия Хей Беа за септември, с продуктите на Mizon. Само не мога да разбера от описанието - ще има продукт от серията и нощна грижа или два други продукта от серията и нощна грижа на друга марка, и шийт маски. Не съм поръчвала от тези кутии досега и не знам колко неща има вътре? Simple Smile Дали ще са пълноразмерни продуктите, някой ако е поръчвал друг път може да сподели? Simple Smile

# 668
Аз съм поръчвала няколко пъти. В страницата им в инстаграм може да разгледате предишни кутии. Кутия за април ми е най- любима за всички времена и съжалявам, че не си взех две. Рядко остават бройки след като е разкрита кутията. В септемврийската ще има два продукта на mizon + нощна грижа и шийт маски. Така ми бяха отговорили в коментар. В три поредни кутии ще може да се събере серията на mizon. На мен много ми харесва тази колекционерска нотка😄 Но нека първо пробвам продуктите от първат кутия. Поръчах я и я чакам с нетърпение.

Тук също можете да се поровите за мнения и предишни кутии: https://www.facebook.com/groups/145303837461853/?ref=share_group_link

# 669
  • Бургас
Имам известие от Спиди за кутията на Кибрит утре.

# 670
Имам известие от Спиди за кутията на Кибрит утре.
Ще чакам с нетърпение съдържанието!

# 671
Момичета, някоя да е пробвала кутията you are beautifull на goodbox ? Какво мислите за продуктите?

# 672
Аз си я взех веднага след като я пуснаха. Хареса ми всичко в нея и нещата бяха с много нежни аромати. Мисля че единственото, което не ползвах беше спреят за коса. Размених го, защото изобщо не действаше на моята 🙆🏻

# 673
Съдържанието на Кибрит август
Скрит текст:

# 674
Благодаря за ранното разкритие! Изобщо не съжалявам, че не поръчах Кибрит този месец🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт