Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 269
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря за ранното разкритие! Изобщо не съжалявам, че не поръчах Кибрит този месец🤷🏻♀
И аз така. Нищо от нея не ми е нужно.

# 676
И аз нищо не видях, което да ме грабва. Поръчах си за сметка на това една от старите им с пяната на Dr. Derm и чакам да видя за Орфеус.

# 677
Благодаря за споделеното. Хубава е кутията на Кибрит. Просто от никой от посочените продукти нямам нужда.

# 678
Не е лоша кутията, но и аз се радвам, че не я поръчах. Ако вместо четка бяха сложили гуа-ша камък щях да се замисля, защото по принцип искам да си купя. Чакам септемврийската:)

# 679
emjay, има ли листче с подсказки за септемврийската?

# 680

Дано е този серум, отдавна го заглеждам: https://rumi.bg/product/kapki-za-savarshena-koja/

# 681
Момичета, видяхте ли Златна рибка пускат юбилейни кутии 🤩

# 682
Може ли линк? Не ги намирам.

# 683
Може ли линк? Не ги намирам.

https://www.facebook.com/zlatnaribka.com/photos/a.25069057496377 … 386560069/?type=3

# 684
Много интересно!

# 685
Момичета, има ли в момента кутия със пълноразмерна слънцезащита за тяло или такава на морска тематика?

# 686
Звучи много интересна кутията на златна рибка, разчитам на форума да си припомня щом я обявят, че аз ще забравя😅😅

# 687
Аз ще я взема тази кутия . На Руми кремът ми хареса, още имам от него и ще го съчетая със серума. На Ode по цената и опаковката прилича на пластирите против косопад, като превенция няма лошо да се ползва. Кибрит обещават още изненади...  яко ще се пазарува.

# 688
  • София
Ще пропусна и следващата Кибрит явно. Нямам интерес към продуктите на Руми. Не прочетох и впечатляващ отзив от някой.
За сметка на това ще си поръчам отново (трети път) кутията с маски Митомо.

# 689
И аз ще пропусна и следващия Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт