Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 276
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
И аз си взех Кибритчето.
Кремът за ръце е идеален за лице,намазах спокойно и на лицето.Много мека и хубава става кожата.
Ама всички кремове ще почакат,че имам да изразходвам две опаковки Pamaura до края на септември.С такава годност ги получих преди 2-3 месеца.
Напръсках и от маслата за коса,не утежняват.
Хубави продукти подбират Кибрит.

# 691
  • София
Не е лоша кутията, но и аз се радвам, че не я поръчах. Ако вместо четка бяха сложили гуа-ша камък щях да се замисля, защото по принцип искам да си купя. Чакам септемврийската:)
Поръчах си от тук
https://makeup.bg/product/575064/?utm_source=email&utm_mediu … nt=product_575064

# 692
Има много варианти. Честно казано евтините не мисля, че са напълно естествени. Видях и в DM скоро от планински кристал- 17лв. Имам и ролер, но с гуа-ша мисля, че ще е по-лесен масажа на овала на лицето:)

# 693
  • София
Има много варианти. Честно казано евтините не мисля, че са напълно естествени. Видях и в DM скоро от планински кристал- 17лв. Имам и ролер, но с гуа-ша мисля, че ще е по-лесен масажа на овала на лицето:)
Имам и двете. Купих си комплекта от Щатите. Но, майка ми ги хареса много и подарих камъка и допълнително ролера. Понеже вече овладях техниката на боравене, ми е все едно материала на гуа ша-то. Но, за ролера, определено препоръчвам за ползване тези с нефрит. Естествено студен камък, който приятно освежава лицето при допир.

# 694
Не е лоша кутията, но и аз се радвам, че не я поръчах. Ако вместо четка бяха сложили гуа-ша камък щях да се замисля, защото по принцип искам да си купя. Чакам септемврийската:)
Поръчах си от тук
https://makeup.bg/product/575064/?utm_source=email&utm_mediu … nt=product_575064
За съжаление този камък е изкуствен и не носи нищо добро на кожата.
Аз поръчвам само от www.guashabg.com и има 25% намаление върху изложената цена. Супер доволна съм, дебели стабилни камъни и комплекти.

# 695
Поръчах си от тук
За съжаление този камък е изкуствен и не носи нищо добро на кожата.
Аз поръчвам само от www.guashabg.com и има 25% намаление върху изложената цена. Супер доволна съм, дебели стабилни камъни и комплекти.
Скъпи са и пак са от Китай. Но съм съгласна, че за 5лв е изкуствен или най - малкото с примеси и не е добре да се използва.

# 696
  • Варна
И защо да не е добре? Какво пречи на всеки един китайски боклук, да му се сложи висока цена и да претендира за качество?

# 697
Момичета, видяхте ли, кутиите на Златна рибка са вече с разкрито съдържание и цена?

# 698
Сега ги разгледах, но ще пропусна. Харесах си само по 1-2 продукта от кутия. Някои от продуктите са по 50мл, което с моята коса ще стигне за 2 - 3 пъти най-много.

От GoodBox нямаме новини за септемврийската кутия. Мисля да им пиша кога ще са доставките, че ако са в началото на септември няма да мога да я взема.

# 699
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета, видяхте ли, кутиите на Златна рибка са вече с разкрито съдържание и цена?

Oчаквах повече бяла козметика - крем за лице,маски,лосиони за тяло.Нямам против грижа за косата,но съм затрупана за 10г напред и ще пропусна.

# 700
Хубави са кутийките, аз обаче поръчах най- скромната за 59 лв. 😄 В другите също има хубави продукти, но доста от тях няма да ми вършат работа.

# 701
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ме дразни как продават тестери(10 лв за пакетче?),които би трябвало да се раздават безплатно с поръчките.
Или аз много съм се разглезила в Щатите или тези в Бг са смехотворни със селски номера и свидливост..

# 702
  • София
Аз поръчах ultimate кутията на Златна рибка. Доста от нещата си ги ползвам и в момента, та добре ми идват. Единствено базовото масло на Македа не знам какво да го правя, сигурно ще го подаря. Ролер си имам същия, така или иначе не го използвам, та и на него ще търся нов собственик Simple Smile

# 703
Много ме дразни как продават тестери(10 лв за пакетче?),които би трябвало да се раздават безплатно с поръчките.
Или аз много съм се разглезила в Щатите или тези в Бг са смехотворни със селски номера и свидливост..

Напоследък, в която и аптека или магазин да вляза и да поискам тестер на нещо - НЯМА. Всички много здраво са го закъсали. Преди само дето не ми оплътняваха пратките с тестери. За съжаление, кризата си казва думата. Не е само са продуктите българско производство..

Жалко би било, ако им ги подаряват, а те ги продават, но си мисля, че може и много производители да са направили тестерите платени...

# 704
Не са платени тестерите. Нарочно не дават, продават ги или дават само на близки.

Общи условия

Активация на акаунт