Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 388
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Аз вярвам в такива неща.
Що не пробваш някоя вечер да запалиш няколко свещи на тази същата маса, всичко да е затворено, за да не става течение и да видиш дали ще има полъх и ще угаснат от нищото, примерно.

# 256
Много зловещо 😱😳
Аз не знам дали бих успяла една нощ да преживея в тази къща само при една, две от изброените случки...
А мислили ли сте да поставите камери в мазето примерно и да записват нон стоп,а не само при засечено движение?

Преди като по-малка мен ме беше много страх от духове и такива случки (по филми,където съм виждала само) Но откакто починаха мои роднини и някак си и да се случи нещо ще съм спокойна.Ще знам,че са те и ми дават знак,че има живот след смъртта...но във вашия случай със самоубилата се съпруга малко ми е стряскащо.

Дано след освещаване на къщата всичко да изчезне и да си гледате бебенцето спокойно. ❤

# 257
  • Terra incognita
Възможно е, ако чашата е влажна отдолу.
Ще Ви разкажа историята, но преди това търся логично обяснение, което явно аз не намирам. Някой с повече опит или знания по физика, може ли да обясни възможно ли е чаша да се движи сама по стъклена маса, без никакви наклони?  Да разбера първо дали е странно.

# 258
По принцип може и да е измислица на съседа, но той също е сериозен човек с бизнес, а не клюкар, а и самата жена е била около 50 годишна. Тоест не е била болна или да кажеш да и е дошло време. За нея няма никаква информация. Но и не знам дали искам да знам.

Аз нямам починали роднини, така, че се съмнявам, ако има нещо да е някой друг или да е свързано с мен.

Аз съм в такова отрицание и търсене на нещо рационално, че това е и причината да не съм сложила камери или да не съм взела някакви мерки.

# 259
  • България
Скрит текст:
Не, това е странната работа. За нея няма никаква информация. Освен да разпитам някой друг съсед, но не знам дали искам да знам.

Ох, чували сме всякакви шумове. Как някой се движи на горния етаж, как някой се движи в мазето. Излишно е да казвам, че няма никой. Електричеството постоянно спираше, но там не обръщах внимание, защото си мисля - технически проблем. Но всъщност ставаше, като се смеем високо, правим с*кс или някаква друга емоция по-силна.
Часовника на фурната се сменяше постоянно сам. Викам си пак - технически проблем. Да, ама и премигваше, което щеше да е Ок, но на неравни интервали!
Скрит текст:
Преди ремонта мои приятели са ми казвали, че докато влязат, чувстват негативна енергия, която не могат да обяснят. Което вече не чувстват след ремонта. Сега повечето така наречено “напрежение” е в мазето. Чували сме преди шумове на падащо стъкло. Толкова силни все едно е прозорец. А е нямало нищо и всички животни спят секунди след като се чува. Кучетата вият като вълци понякога под луна, гледайки тавана…
Днес след като написах всичко (чета отдавна, но досега нямах смелост да пиша), само си помислих затова да напиша в Гугъл как да изгоним нещо, ако го има и чашата с вода все едно ми се изтръгна от ръцете и се плисна вода на пода. Но да кажем, че съм непохватна и е съвпадение.
Дали е възможно да е нещо подобно на морзов код със светлини?

# 260
  • София
А в мазето правихте ли ремонт? Щом основната концентрация на неприятни усещания и случки е там, вероятно не сте правили. Може би е добре да изринете всичко и да го направите приятно за посещения място.

# 261
  • Deutschland
Аз съм гледала едно американско предаване за духове, в което твърдяха, че точно след ремонт се активизират тези неща

# 262
  • Terra incognita
При мен фурната мига, когато е бил спрял тока.
Обаче повечето неща, които споделяш са повече от зловещи!
Този предишен собственик щом е толкова известен, в Гугъл няма ли негови снимки, с жената и семейството му? Някакви лични профили на него и децата му в социалните мрежи? Някоя статия в местен вестник?
Или или просто да попитате съсед как е изглеждала жената...

# 263
Королева, направо сложи в джоба си всички странни случки, нареждаш се наравно със столчето! От това, дето майка ти е видяла жена зад теб, направо ме побиха тръпки!

# 264
Има множество снимки само на него. Как изглежда той знам. Жената не.

В мазето не сме правили ремонт, вярно е.

Аз сега вече днес като написах всичко, всъщност осъзнах, че наистина е меко казано… странно.

# 265
Явно нещо става в мазето. Да не се окаже,че жената се е самоубила точно там? Звучи като филм на ужасите вече. Странно е да няма никаква следа в интернет за тази жена,при положение че мъжът е разпознаваем и за него се пише. Дори да е потулил случая след трагедията,за годините на които е била все трябва в някакъв момент да се е показвала с него и да се е пишело за нея. Ако имате вяра на съседите аз бих заложила на тях,за да получа информация.

# 266
  • In The Middle Of Nowhere
Преди колко години се е случило самоубийството?

# 267
Една млада съседка се обеси преди години в тяхното мазе. Никой от блока никога не е разказвал да е чувал или виждал нещо съмнително. Аз и не слизам впрочем там, но има постоянно щъкащи съседи нагоре надолу , все някоя аномалия ако имаше, някой щеше да я регистрира.

# 268
  • Terra incognita
Всяка вечер по travel tv гледам разни предавания за духове и т.н. и често се питам реално ли е, или всичко е постановка. Ето, че наистина има такива места. В предаванията ползват някакъв уред, който трансформира гласа на духа и чрез него си говорят. Това вече не знам дали е възможно.
Казват, че душите на самоубийците засядат между двата свята...

# 269
Ако този дух, дето броди, го помолим да си тръгне, дали няма да се съгласи?
Аз и приятелки, като студентки, сме викали духове, една не искаше да си тръгне, но я помолихме и  ни остави

Общи условия

Активация на акаунт