Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Королева, разказвай тук. Мисля, че на всички ще е интересно.

# 241
Аааа, разказвай още, много рядко се случва някой да е толкова по темата! Наистина е като по филмите! И не ви е страх?

# 242
След като се филмирах от съседа вчера, реших, че щом някаква богата жена се е самоубила, трябва да има някаква информация някъде. Предният собственик е популярен човек. Не е от най-известните, но в бизнес средите е име на национално ниво. Милионер. В цялото интернет пространство няма нищо за жена му. А има десетки статии за него, хората в града го познават. Не знам как никоя медия не е имала интерес да отрази трагедия в личния живот на такъв човек. Всичко наистина става като някакъв трилър филм.

Мъжът ми е купил къщата, преди да се съберем. Живяла е домашната помощница в мазето. (Има едностаен апартамент). Мъжът е казал, че жена му е починала и вече не иска да живее тук.

Като правихме ремонта, в спалнята имаше тапети. Работниците в един ден махнаха тапети и мебели. На земята открих плат зашит, срязах го, а вътре имаше камък в цветовете черно и синьо. Абсолютно беше някаква магия или опит за такава. Беше пандемия и имахме преди това много гости. Та, предположих че някой го е сложил под матрака ми. Само, че като разпитах се оказа, че това било под тапета. Помислих, че може предишната собственичка да си е правила някакви ритуали. Мисля си обаче, да не рискувам и звъня на баба ми. Баба каза, че се пускало във вода (река, море, океан). Ние живеем на морето. Дадох го на мъжа ми и един наш приятел (възрастен човек) да го пуснат в морето, като излизат. Само, че приятелят го е взел и като ходел към Враца, отишал при някакъв човек, който с това се занимава да попита какво е това. Той му казал, че няма нищо общо с нас и е черна магия за предишната жена. Не знам до колко може да се вярва, но човекът, ако е искал пари е щял да каже, че е за нас, за да разваля нашия приятел магията.

Аз лично не вярвам в магии. Единствено разказвам, че може би някой наистина е искал да навреди на тази жена.

# 243
Много крийпи... предишната жена жалко, че не е избягала навреме.

# 244
  • София
Королева в България ли  живееш ? Пробва ли стандартното освещаване на къщата от свещеник ?

# 245
В България живея. Днес майка ми това ме кара да правя. Разказах и вчера за чашите уж на шега. Тя за 50 години такова нещо не беше виждала или чувала. Трябва да проуча нещата. Сега съм в 9ти месец и нямам енергия.

Не знам дали майка ми от паника се е объркала, но разговорът ни протече горе долу така: Аз и обяснявам, че моята помощница е с КОВИД и днес я замества друга жена. Просто вече не мога да чистя, тежко ми е, а къщата е голяма и както казах - много домашни любимци. Мама вика: “Ааа, жената от вчера ли?”. Казвам: “Каква жена от вчера? Тя дойде днес за първи път.” И тя: “Как бе майче… вчера, като говорихме с камера сутринта и зад тебе се движеше в кухнята една жена, даже мислих, че **** (името на моята) си е променила проческата”. Викам: “Мамо, нямало е никой вчера. Привидяло ти се е.” Тя: “Дребна жена, с черна къса коса”. Викам: “Мамо… ще ме умориш!” 😂

# 246
Дай да видим сега каква е била външността на загиналата съпруга и съвсем да влезем в трилъра...

# 247
Королева, наистина много странни неща се случват,аз не бих издържала.
Тази случка с хвърлянето на камъка явно става по време на ремонта,след който нещата са се поуспокоили. Преди ремонта какво забелязвахте и чувахте?
В интернет няма ли снимка на жената,която се е самоубила?

# 248
Не, това е странната работа. За нея няма никаква информация. Освен да разпитам някой друг съсед, но не знам дали искам да знам.

Ох, чували сме всякакви шумове. Как някой се движи на горния етаж, как някой се движи в мазето. Излишно е да казвам, че няма никой. Електричеството постоянно спираше, но там не обръщах внимание, защото си мисля - технически проблем. Но всъщност ставаше, като се смеем високо, правим с*кс или някаква друга емоция по-силна. Часовника на фурната се сменяше постоянно сам. Викам си пак - технически проблем. Да, ама и премигваше, което щеше да е Ок, но на неравни интервали! Преди ремонта мои приятели са ми казвали, че докато влязат, чувстват негативна енергия, която не могат да обяснят. Което вече не чувстват след ремонта. Сега повечето така наречено “напрежение” е в мазето. Чували сме преди шумове на падащо стъкло. Толкова силни все едно е прозорец. А е нямало нищо и всички животни спят секунди след като се чува. Кучетата вият като вълци понякога под луна, гледайки тавана…
Днес след като написах всичко (чета отдавна, но досега нямах смелост да пиша), само си помислих затова да напиша в Гугъл как да изгоним нещо, ако го има и чашата с вода все едно ми се изтръгна от ръцете и се плисна вода на пода. Но да кажем, че съм непохватна и е съвпадение.

# 249
Мен ме е страх от нормални къщи, а вашата много хард направо Simple Smile Извикай поп поне стаята на бебето да освети, абе я направо цялото жилище. Лесно, приятно и е хубав обичай.

Ние си го направихме,. въпреки че никой не е живял преди нас в жилището.

# 250
Королева, много смела жена си 😀 Аз да бях избягала с писъци. Това което разказа, че майка ти е видяла жена, а в този момент си била сама... направо е смразяващо

# 251
Щом предишният собственик на къщата е бил толкова богат и влиятелен, сигурно е покрил нещата за самоубийството на жена си, така че да не стигнат до медиите. И дали наистина се е самоубила или са предположения на съседите?

# 252
Божеее, завиден опит. В тази къща дори мен би ме било страх вероятно 😃

# 253
  • Sofia
Преди колко години се е случило това с жената?
Знае ли се къде е погребана?
Все някой трябва да знае името ѝ  или как е изглеждала,от къде е ?

# 254
Олеее, аз както подскачам от всеки шум, или сянка, дори с периферното зрение, направо ще откача на такова място. Хем вярвам в паранормални неща, хем ми се струва, че трябва да има някакво логично обяснение. Може да потърсиш също и разни неща за разни магнитни и лей линии, чела съм, че има места, където от това се провокират подобни явления и могат да се тушират с разни пирамидки и камъчета.

Общи условия

Активация на акаунт