Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 155
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
На мен ми се случва по някога като затворя очи, дори и без да съм легнала изведнъж пред мен да започнат да се появяват образи..на някакви места..улици с хора..или образ на човек..или предмет, но много ясни, направо реални. Веднъж ми се случи/ но бях полегнала за дрямка/ в момента в който затворих очите си се озовах на вратата на трамвай. Слизах и щях да се блъсна в една жена. Стреснах се..но и жената се стресна:)))) Беше толкова реално. Може би беше началото на сън, но всичко беше истинско. Дори трамвая беше номер три а спирката беше на Женски пазар🤣🤣🤣

# 406
  • Sofia
Странното при мен тези дни е...,че на няколко пъти се случи еднакви да са сумите в сметките ми при пазаруване..т.е.левове и стотинки еднакви..21,21лв 54,54лв.и т.н.
Другото е ,че участвах в една игра за пръв път и въпреки съмнението ми имах усещане,че аз ще спечеля...така и стана,м/у почти 1000участници,моят номер избраха 🤑

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 09:27 от Doli

# 407
Много ми е странно,защо ако на някой нещо не му харесва,трябва да докладва и изтрие коментари,които са си точно по темата.

# 408
  • Далечният изток
Не съм докладвала, но в интерес на истината не ги и прочетох тия мнения.
И за мен не им е тук мястото.

# 409
Според мен са изтрили няколко страници със всякакви мнения, повечето съвсем невинни.

# 410
Според мен са изтрили няколко страници със всякакви мнения, повечето съвсем невинни.

Мнения се трият и за спам (не по темата), не само при цензуриране. Могат да изтрият и това, което си пишем сега, защото не е на тема "Случи ми се нещо странно".

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:56 от Cafe

# 411
Не съм докладвала, но в интерес на истината не ги и прочетох тия мнения.
И за мен не им е тук мястото.
Не го приемай като заяждане,защото нямам нищо против когото и да е в този форум, но не всеки ден,някой излиза извън тялото си и изживява какво ли не.И си е странно,също както е странна парализата по време на сън

# 412
  • Далечният изток
Не срещнах мнение на някой излязъл от тялото си, а само теории, както някой каза, и преписани статии от нета.

# 413
Не срещнах мнение на някой излязъл от тялото си, а само теории, както някой каза, и преписани статии от нета.
Аз написах моята случка ,но беше изтрита

# 414
  • Далечният изток
Значи не е била по темата...

# 415
  • Terra incognita
В сънната парализа няма нищо странно.

# 416
Излизане от тялото и летене в астрала ако не са за тази тема, то какво? От гледна точка на " нормално ежедневие" това са странни случки.

# 417
Е има и щастливи случайности някой път Simple Smile Наскоро дна жена имаше 2 талончета в магазин и можеше 2 пъти да участва в някаква томбола с награди за цигари. Първия път беше неуспешен и тя ме помоли съвсем случайно точно мен да й изтегля следващо късметче и аз я уверих: "Задължително ще спечелите, аз винаги тегля само награди", разбира се ей така, но наистина се падна награда запалка и кутия Дънхил Simple Smile

# 418
  • Terra incognita
Излизане от тялото и летене в астрала ако не са за тази тема, то какво? От гледна точка на " нормално ежедневие" това са странни случки.
Ами, не са за тази тема.

# 419
Ами, не са за тази тема.
въпрос на ваша гледна точка и моя такава 😊

Общи условия

Активация на акаунт