Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Хубавото на апаратните процедури е, че се прилагат на цялото лице и събуждат кожата навсякъде, а не само в скулите, челото или по контура. От апаратните процедури няма да има някакъв wow ефект, както след някои инжекционни или оперативни подходи, но кожата се подготвя, стартират се процесите на ревитализация.

Със сигурност е нужно търпение, след като дълги години не е правено нищо, хубаво е и постепенно да се въвеждат грижите, да се наблюдава реакцията на организма и да се надгражда постепенно.

Част от апаратните процедури не се прилагат лятото, тъй като повишават фоточувствителността и риска от пигентация. Относно препоръки - както сем коментирали, всеки изхожда от опита си и препоръчва своя лекар. В тази връзка аз мога да ти препоръчам д-р Михайлов в Скинлайн, с което не казвам, че няма други добри лекари. Там също има и други лекари, които са повече специализирани в апаратни процедури. Можеш да се консултираш с него, защото хипотетично във времето няма да спреш само до апаратнтие процедури. на тази възраст ще е нужно и надграждане. Но можеш да се консултираш и с друг лекар там, който основно с такива се занимава.

В други клиники също. Говорили сме за химията лекар - пациент, усещането, че с лекаря гледате в една посока, че имате еднакво усещане за естетика, че неговото "хубаво" съвпада с твоето. Във времето лекарят опознава кожата ти, как реагираш на едно или друго. Процес е.

От друга страна, апаратните процедури са скъпи, инжекционните също, като теглиш чертата - може да е неприемливо затова се търси и баланса - кое е приемливо за теб и би дало най-добър ефект в рамките на даден бюджет. В началото може би ще инвестираш по-голяма сума и в последствие само ще надграждаш - по малко в определена периодично - примерно на 6 месеца мезотерапия или нещо леко. Какво в началото строиш къща и инвестираш повече, а после периодично измазваш стените, пооправяш покрива.

Относно устните - да, нужно е бодене, но може да е малко количество и пластичен продукт, за да бъде естествено и ненатрапчиво.

# 151
Позволявам си коментар за Ели - да, има ефект, цялостен, ненатрапчив, но виден. Лично за мен това е пример за успешна процедура - да виждаш, че като цяло лицето е по-добре , без да можеш да кажеш къде  какво е пипано. Избождащите очите скули, джуки, бради и челюсти много бягат от идеята за естетика , поне в истинския смисъл на думата!

# 152
Позволявам си коментар за Ели - да, има ефект, цялостен, ненатрапчив, но виден. Лично за мен това е пример за успешна процедура - да виждаш, че като цяло лицето е по-добре , без да можеш да кажеш къде  какво е пипано. Избождащите очите скули, джуки, бради и челюсти много бягат от идеята за естетика , поне в истинския смисъл на думата!

Благодаря! И аз така го усещам и за мен е важно "да не си личи". Но като сложих двете снимки се зачудих дали се вижда разлика все пак или аз си внушавам.

Жалко че не се сетих да се снимам много усмихната. Мисля така най се вижда разликата Simple Smile

# 153
Здравейте, момичета!
Препоръчайте ми добър доктор за поставяне на филъри във Варна.

# 154
Привет ,благодаря за ценната информация ,която споделяте ❤️
С какви апаратни процедури се подготвя кожата за филъри?
Питам,защото не съм от София и ще ги търся на локален терен
На 43 съм и обмислям да направя нещо с лицето си  през зимата -имам отпускане на контура,свличане на лицето,назолабиални бръчки и изтъняване и липса на обем на устни.Чета темите и съм в процес на ориентация .

# 155
Здравейте, да попитам дали веднага след поставяне на скинбустер ставаш за пред хора и колко време след това може да се спортува?

# 156
На мен след бустер на лице ми стояха 2-3 дни бабунки като от ухапване от комар, не че съм се крила, де 😄.
След бустер под очи нямах нищо като страничен ефект.
Спорт май може, но не трябваше да се мокри /мие лицето, ако помня правилно.

# 157
  • в 1001-та нощ
Привет ,благодаря за ценната информация ,която споделяте ❤️
С какви апаратни процедури се подготвя кожата за филъри?
Питам,защото не съм от София и ще ги търся на локален терен
На 43 съм и обмислям да направя нещо с лицето си  през зимата -имам отпускане на контура,свличане на лицето,назолабиални бръчки и изтъняване и липса на обем на устни.Чета темите и съм в процес на ориентация .

Напр. аблативен фракселен лазер и PRF. И двете при дерматолог.

# 158
Мина ми процедурата, да си отговоря на въпроса Simple Smile, ставаш за пред хора, а се спортува след 48 часа.

Здравейте, да попитам дали веднага след поставяне на скинбустер ставаш за пред хора и колко време след това може да се спортува?

# 159
Мина ми процедурата, да си отговоря на въпроса Simple Smile, ставаш за пред хора, а се спортува след 48 часа.

А доволна ли си от резултата?
Какви бяха твояте очаквания и оправдава ли се?

# 160
За сега не виждам нищо, на 5, 6ти ден се виждал резултатът, очаквам кожата да ми живне малко. За рестилейн витал става въпрос.

А доволна ли си от резултата?
Какви бяха твояте очаквания и оправдава ли се?

# 161
Аз съм правила Рестилейн витал,никакъв ефект не забелязах.

# 162
А друг бустер от който си доволна?

# 163

Преди години виждах голям ефект от Рестилен витал,  но вече май ми е слаб. Получава се едно такова приятно озаряване на кожата, но за много кратко.

# 164
Поднових ботокс в чело и пачи крак ,сложих за първи път и в гневна, при доктор Клакова в Дерма акт.
Лятото или началото на есента планирам saypha rich  два пъти и май от друго нямам нужда.
И късната есен лазер за  пигментацията.

мезотерапия на коса през какъв интервал от време е добре да се прави? Чета на места за една процедура седмично ,на други места-месечно..

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 09:04 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт