Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 958
  • 738
  •   2
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, скоро не съм наминавала в темата, но и от доста време нищо не си бях пипала по лицето.

Тази седмица ми сложиха Радиес за лифтиране на средна и долна част (по една ампула на страна) и явно още имам оток, но резултата въобще не е това, което очаквах.
Аз съм с по-едро лице и избягвам филъри, правила съм веднъж конци, но сега доктора ми препоръча това и каза, че няма да направи излишен обем. Ами да де, но сега лицето ми е едно пухкаво и близките ми казват, че не приличам на себе си.
Док каза, че ефекта се разгръща до месец и може би прибързвам с притесненията, но се надявам и тук да ме успокоите, че няма да си остана така … минали са само 3 дни все пак, за първи път слагам нещо подобно.

Особено, ако е работено с канюла - в началото за около седмица има оток. След като той спадне - вероятно ще ти се струва, че "нищо не е правено" Simple Smile

# 286
Колко единици ботокс трябват, за чело при първо бодене? Искам да си запазя мимиките, но не искам да сложа по- малко (отколкото е по протокол), за да не напрегна други мускули и да получа допълнителни бръчки.

# 287

Особено, ако е работено с канюла - в началото за около седмица има оток. След като той спадне - вероятно ще ти се струва, че "нищо не е правено" Simple Smile

С канюла, при твоя доктор 😉
Като цяло много съм доволна от него, гледа цялото лице, а не работи на парче.

Фатално ли е това, че спах настрани, вече 3 нощи?
Наистина ли след това пък няма да има разлика?
Объркана съм 🤪

# 288
Красиви девойки, искам съвет относно попълване на устни - къде в София, при кого ? Имам видима асиметрия, искам само дооформяне, имам достатъчно обем иначе. Нещо незабележимо, но добре изпълнено.
Подбутвам и питането за първи ботокс в чело - колко, при кого ?
Благодаря предварително за мненията !

# 289
  • в 1001-та нощ

С канюла, при твоя доктор 😉
Като цяло много съм доволна от него, гледа цялото лице, а не работи на парче.

Фатално ли е това, че спах настрани, вече 3 нощи?
Наистина ли след това пък няма да има разлика?
Объркана съм 🤪

Дали ще има разлика или не - много е субективно - всеки гледа с различни очи и пречупва през призмата на своите очаквания. Ако ти очакваш някакъв конкретен ефект и той не се изпълни на 100%, дори и да има ефект, който според другите е хубав, на теб ще ти се струва, че ефект няма.

А и самият продукт не е скулптуриращ, за да има ефект, като при точковия лифтинг. Аз при себе си виждам ефект - и още го има - след ХармониКа, който и като количество е по-малко - но зная какво да очаквам, има го и го виждам

Разминаванията между очаквания и резултат са сред големите проблеми и водят до заключението: "Няма ефект". Това се вижда и при устни, които ще гръмнат, но според дамата "филър не е останал" - тя си има някакъв филм в главата - какво трябва да е положението и виждайки нещо различно - заключава, че ефект няма.

Относно спането - според мен е по-решаващо, ако се прави скулптуриране с филър - например оформяне на скули - там се гради форма и не бива да се мачка. Следвай си инструкциите на лекаря - те са конкретни според това какво е правил в този момент.

Спането на една страна също е различно. Аз спя с анатомична твърда възглавница и контактът е повече към шията и ухото, други хора заравят лицето си във възглавницата. След като виждаш някаква асиметрия - вероятно няма проблем Simple Smile

# 290
Аз съм след Елансе на долна челюст и по една точка във високи акули.
Отначало ми е много стегнато и хубаво иии след една седмица сякаш се разлива и вече съм питка.
Резил, тотален.
Вече вместо ефект е дефект и не знам дали има оправия.
В нашия град няма хубави машини за евентуално стопяване на филър, а с хиалуронидаза ще стане много брутално и не еднакво на цяло лице.
Преди седмица слагах хиалоронидаза под очи, под едното остана торбичка.
Изобщо... Аз ли не попадам на читави хора или нещо... А съм сменила няколко лекари.

# 291
Днес слагах за втори път Saypha Rich-skinbooster
Имам доста синини и папулки този път. Първият път нямах нито една и веднага може да си пред хора. Сега на едната буза се очертава доста голяма синка...
Те минават за повече от седмица.
Пих разни лекарства последната седмица може и това да е повлияло, емоционално не бях добре
и гърлото ме боли
Явно трябва  да си на 100 % ок емоцинално и здравно, за да правиш каквото и да е...
Препоръчаха ми Рестилайн за малки линийки около устата...
Било нещо между филър и бустер..
Не съм слагала от този продукт!

# 292
При мен минаха повече от 2 седмици след хиалуронидазата под очите, но все още е много по-вдлъбната зоната от нормалното и състояние.. Не искам да слагам пак филър, а и др Михайлов каза, че не би ми сложил пак след като съм имала проблем, дали скинбустер ще запълни поне малко хлътването?

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 20:47 от MaRin4et0

# 293

А какви процедури сте правили при тях? И аз се интересувам от Пловдивски специалисти.
[/quote]
Правила съм си мезотерапии на Fillmef под очите, филър в устните Juvederm Smile 0,5 ml, бустер Jalupro в Ellini и ботокс в ProArt.

# 294
  • в 1001-та нощ
При мен минаха повече от 2 седмици след хиалуронидазата под очите, но все още е много по-вдлъбната зоната от нормалното и състояние.. Не искам да слагам пак филър, а и др Михайлов каза, че не би ми сложил пак след като съм имала проблем, дали скинбустер ще запълни поне малко хлътването?
Прикачвам снимка.

За PRF го попитай - много пъти съм писала - да не се повтарям, но ако не ти е ясно - пиши.

# 295
Хора, как се пие Арника монтана 9? След 2 дни трябва да ми сложат скинбустер Рестилейн витал, предния път цялата бях в синки и папулки, и синките ми 20 дни не можеха да минат. Та сега взех такава Арника ама не знам как да я ползвам.

# 296
Здравейте момичета! Препоръчайте моля  къде мога да направя уголемяване на устни как-то и ботокс във челото в Бургас... Да не е много скъпо но прилично като качество)));мерси предварително.

# 297
  • при Arctic Monkeys
Цените на хубавите продукти навсякъде са почти еднакви. Не правете компромис с качеството.

# 298
Здравейте! Някой с отзиви за Hydrafacial в Пловдив? Обмислям да посетя DrVandev Clinic.

# 299
Здравейте! Някой с отзиви за Hydrafacial в Пловдив? Обмислям да посетя DrVandev Clinic.
  Здравейте, ще се радвам да споделите опит след като я посетите! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт