Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Това нормален резултат ли е след vaserlipo?

Изглежда ужасно!
Скрит текст:

# 271
Снимката е много лоша и ПРЕобработена.Не знам реален резултат ли е наистина.

# 272
Здравейте, има ли някой, който е наясно с работата на д-р Гюдюлева!? От известно време обмисля да се справя с бръчките по челото и около устата. Изчетох няколко теми назад и съвсем се обърках какво трябва да предприема.  Може би ми трябва специалист, който да ме насочи към конкретна терапия. Ще съм благодарна ако ми кажете някой подходящ в Пловдив....

# 273
  • София
Здравейте, за филър в назолабиалните гънки кой доктор ще препоръчате за София?

# 274
  • София
Михайлов Wink

# 275
  • София
Момичета, имам въпрос: какво ви е мнението и опитът с rf microneedling. Аз съм си правила конци и мезотерапии досега и съм много доволна.
Целя подобряване кожата на шията и долната част на лицето, както и околоочен контур.

# 276
Минавам да споделя последните процедури, които правих.
 Carbon Laser Peeling на лице, шия и деколте  - доволна съм, кожата ми изглежда по-добре, ще повторя отново август.
Profhilo на шията, доволна съм, хидратирана си усещам кожата, ще направя още едно профайло септ/октомври за по-добър резултат.
От втория Морфеус мина време, но се харесвам все повече. Определено се убедих, че тази процедура може да е изключително успешна, извършена от ръцете на много добре обучен лекар/специалист, знаещ какво и къде прави и как да борави с машината и всичките ѝ възможности и функции, и имащ индивидуален подход към нуждите на пациента. На фирмата производител InMode имам успешна липосукция с Боди тайт и съм очарована.
Предстои ми трети Морфеус есента, после пилинги и хидратиращи процедури. Филърите ги отлагам с цел напълно отказване от тях😀

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 20:10 от martina_petkova11

# 277
[
Скрит текст:
quote author=martina_petkova11 link=topic=1449700.msg45049603#msg45049603 date=1657904174]
Минавам да споделя последните процедури, които правих.
 Carbon Laser Peeling на лице, шия и деколте  - доволна съм, кожата ми изглежда по-добре, ще повторя отново август.
Profhilo на шията, доволна съм, хидратирана си усещам кожата, ще направя още едно профайло септ/октомври за по-добър резултат.
От втория Морфеус мина време, но се харесвам все повече. Определено се убедих, че тази процедура може да е изключително успешна, извършена от ръцете на много добре обучен лекар/специалист, знаещ какво и къде прави и как да борави с машината и всичките ѝ възможности и функции, и имащ индивидуален подход към нуждите на пациента.
На фирмата производител InMode имам успешна липосукция с Боди тайт и съм очарована.
Предстои ми трети Морфеус есента, после пилинги и хидратиращи процедури. Филърите ги отлагам с цел напълно отказване от тях😀
[/quote]
Може ли малко повече инфо за липосукцията - кои зони, как се повлияха, колко см от обиколката, има ли ефект върху целулита, къде са правени, цена, колко процедури! Дано не съм нахална, но тази тема доста ме вълнува. Благодаря!

# 278
Здравейте, има ли някой, който е наясно с работата на д-р Гюдюлева!? От известно време обмисля да се справя с бръчките по челото и около устата. Изчетох няколко теми назад и съвсем се обърках какво трябва да предприема.  Може би ми трябва специалист, който да ме насочи към конкретна терапия. Ще съм благодарна ако ми кажете някой подходящ в Пловдив....
Не съм била при Гюдюлева, но имам отлични впечатления от д-р Кондакова - Ellini Aesthetics и от д-р Чокоева и д-р Петева в Pro Art Clinic.

# 279
Здравейте момичета, скоро не съм наминавала в темата, но и от доста време нищо не си бях пипала по лицето.

Тази седмица ми сложиха Радиес за лифтиране на средна и долна част (по една ампула на страна) и явно още имам оток, но резултата въобще не е това, което очаквах.
Аз съм с по-едро лице и избягвам филъри, правила съм веднъж конци, но сега доктора ми препоръча това и каза, че няма да направи излишен обем. Ами да де, но сега лицето ми е едно пухкаво и близките ми казват, че не приличам на себе си.
Док каза, че ефекта се разгръща до месец и може би прибързвам с притесненията, но се надявам и тук да ме успокоите, че няма да си остана така … минали са само 3 дни все пак, за първи път слагам нещо подобно.

# 280
  • гр.Видин
Не съм била при Гюдюлева, но имам отлични впечатления от д-р Кондакова - Ellini Aesthetics и от д-р Чокоева и д-р Петева в Pro Art Clinic.
А какви процедури сте правили при тях? И аз се интересувам от Пловдивски специалисти.

# 281
  • Варна
При Денкова вървят разни промоции, разгледахте ли, момичета? За Варна чета отзиви за доктор Стойкова, мисля, че работи и в София.

# 282
Maroonka, слагала съм по една амоула аз Радиес, но в началото винаги имам оток, така че може би и при теб е така.Правиш ли стриктно масажите?

# 283
Maroonka, слагала съм по една амоула аз Радиес, но в началото винаги имам оток, така че може би и при теб е така.Правиш ли стриктно масажите?
Масажирам по малко като нанасям крем сутрин/вечер и през деня леко като се присетя. Достатъчно ли е?
Има ли проблем да спя на една страна след процедурата? Доктора нищо не каза по този въпрос, а и аз не се сетих да питам, та си спах доволно настрани тия дни

# 284
На мен по 5 дни ме караха да правя масаж, 5 пъти на ден, по 5 мин.Да не спя настрани също.

Общи условия

Активация на акаунт