Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 885
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Защо тогава се говори, че филърите се разграждат, като всъщност само се разнасят и не изчезват ? Това е откровено подвеждащо и некоректно, ако правилно съм разбрала.

# 451
Момичета, има ли дама сред вас, която си е коригирала носа с плазма пен?
Показвам снимка от нета

# 452
здравейте момичета,

някоя от вас правила ли си е russian lips и при кой?

техниката на поставяне на филъра била различна и аз търся инфо точно за този метод.

Благодаря Simple Smile

# 453
Нищо различно няма в тази техника. Просто се боде много повече в контура. Повече бодения-> повече риск от миграция на филъра. Тези устни в повечето случаи изобщо не изглеждат така след няколко месеца. Добрият доктор ще ти направи устни, съобразявайки се с твоите дадености (или липси), няма да кара по калъп.

# 454
Здравейте! Дали сред вас има изпробвали новия хибриден филър "хармониКа"? Дерматологът ми много го хвали, но в нета не откривам почти никаква информация

# 455
  • в 1001-та нощ
Аз, какво Ви интересува?

# 456
Аз, какво Ви интересува?
Алена, здравей. Радвам се да те видя тук. Много пъти мненията ти са ми били в полза. Отправено към теб и всички останали дами - нямам никакви корекции и никога не съм имала, но имам желание да променя малко устните си. Кой може да ми препоръчате за градовете Божурище, Костинброд, София?
Благодаря.

# 457
Аз, какво Ви интересува?
Видях назад в темата, че е обсъждан въпросът и почетох. Явно не съм ползвала правилно търсачката. Полезни насоки давате, благодаря!  Препоръчват ми я за повдигане на контура. Тъй като отпускането все още е доста леко, дерматологът смята, че ще има ефект.
Доколкото схващам, Вие сте скептична в това отношение, дори и при лек проблем?
На 45 съм. Правила съм доста хим.пилинги, няколко пъти микронидлинг, серия мезотерапии за лице и серия за околоочен контур. Ползвам третиноин от доста време без никакви нежелани ефекти. Скептична съм към апаратните процедури. Ефект от тях върху тялото не видях. А след изчетеното тук за стопяване на лицето съвсем ги отписвам като вариант.
Притеснява ме при хармониката освен, че е нов продукт, дали няма да се засегне нещо с тази канюла и да се стигне до усложнения. Възможно ли е да се получи оток? За обем ме уверяват, че няма да има, което ме устройва. Хич не харесвам изкуствени скули и лица, тип питка.
Можете ли да прецените разгръща ли се ефектът с времето? Бихте ли си сложили отново?

# 458
  • в 1001-та нощ
Аз, какво Ви интересува?
Алена, здравей. Радвам се да те видя тук. Много пъти мненията ти са ми били в полза. Отправено към теб и всички останали дами - нямам никакви корекции и никога не съм имала, но имам желание да променя малко устните си. Кой може да ми препоръчате за градовете Божурище, Костинброд, София?
Благодаря.

Добре дошла и тук Simple Smile Аз се доверявам на д-р Михайлов в Скинлайн.

Делфин, продуктът не е нов. По памет е създаден от израелска компания, която в последствие е придобита от Алерган (марката за Ботокс, Жуведерм....). Рисърчвах и аз преди да се подложа. Мисля 2020 г. е било придобиването, правят някакви подобрения и сега се лансира глобално, като продукт на Алерган.

На мен ми хареса, именно - деликатен и фин продукт, който не създава излишен обем. Поради поставянето с канюла следва естествените линии на лицето. Няма никакъв риск от канюлата - тя няма остри ръбове или нещо, с което да те нарани. Нещо, като маркуче е или гъвкава игла с тъп връх. Има за цел основно да шприцва материала и да го разпредели равномерно на целевата зона. Да, отпаря кожата, но не е грубо. Имам кратко клипче - в деня на поставянето - мога да ти го пусна как изглежда лицето после. Виждат се само две малки отворчета, направени за да влезе канюлата. И то ще ги види човек, който знае и къде и какво да гледа.

Относно разгръщането на ефекта - по-скоро както е в началото - така си остава. Във времето и да се формира нов колаген, той не е видим ластик, който да придърпа кожата нагоре - много видимо. Не знам как точно си го представяш, за да оценя какви са ти очакванията, но лекият обем лифтира, а в случая - той е много деликатен. И за толкова обгрижена кожа, както описваш - изглежда да е достатъчно. Според мен е добър избор за теб. Да, бих повторила категорично Simple Smile

# 459
Здравейте, да попитам за смъкването на ъгълчетата на очите какво се прави, ботокса дали би ги повдигнал, а филър в слепоочията? Прилагам снимка

# 460
Някой правил ли е процедура с филъри в ръцете, имам впредвид от горната страна на ръцете? Кожата ми е тънка и имам изпъкнали вени. Четох за такава процедура за подмладяване на ръцете. Иначе правя редовни маски на ръце с течен парафин, с крем с глицерин, с масла. Ръцете ми са меки, кожата е запазена, но вените са изпъкнали

# 461
Алена, между Хармоника и Радиес кое би избрала за поставяне? Слагала съм Радиес преди година и този месец мисля да сложа отново, но сега се зачудих дали пък да не пробвам Хармоника.
,

# 462
  • при Arctic Monkeys
За ъгълчетата на очите - може би ботокс, с временен ефект.
Общо взето, вариантите не са много, като най-хард е оперативна горна блефаропластика, но като гледам и при нея как поизчезва ефекта след една година... съм се отчаяла.

# 463
За ъгълчетата на очите - може би ботокс, с временен ефект.
Общо взето, вариантите не са много, като най-хард е оперативна горна блефаропластика, но като гледам и при нея как поизчезва ефекта след една година... съм се отчаяла.
Как така след една година?!Аз очаквам поне 6-7 години да има ефект.

# 464
  • в 1001-та нощ
Здравейте, да попитам за смъкването на ъгълчетата на очите какво се прави, ботокса дали би ги повдигнал, а филър в слепоочията? Прилагам снимка

Това се получава защото се свлича и самия мускул (орбикуарис). Има мазнини по челото, които също се свличат надолу, натискат този мускул, той е като дъга над окото и там мястото натежава още повече. При операцията се отстраняват тези мазнинки, изрязва се излишната кожа, а мускулът от външния ъгъл се повдига и зашива на хрущяла, който е от към слепоочието.

Разбира се - грижите за кожата - не спират с това, защото тя си старее, а там е най-тънка, но операцията дава решение и за свличането. Изговорете го това с лекар. Иначе - да може филър в темпоралната зона, но той може да има принос от гл.т. фул фейс, няма да лифтира самия мускул.

Някой правил ли е процедура с филъри в ръцете, имам впредвид от горната страна на ръцете? Кожата ми е тънка и имам изпъкнали вени. Четох за такава процедура за подмладяване на ръцете. Иначе правя редовни маски на ръце с течен парафин, с крем с глицерин, с масла. Ръцете ми са меки, кожата е запазена, но вените са изпъкнали

Два пъти съм правила Радиес - страхотен ефект при мен, не ми се е налагало да подновявам, все още, а минаха доста години. Горещо препоръчвам, разбира се - с канюла.

Алена, между Хармоника и Радиес кое би избрала за поставяне? Слагала съм Радиес преди година и този месец мисля да сложа отново, но сега се зачудих дали пък да не пробвам Хармоника.
,

На мен Хармониката ми допадна повече - дава повече и по-трайна сочност. Според лекар, с който съм говорила - на теория - Радиес е по-добър продукт, но това е само на теория. Ще питам след време - дали все още е на същото мнение. Според мен - пробвай Хармониката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт