Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
KPP, ти за полинуклеотиди на тези производители ли говориш? Но те не са подходящи за попълване точно , мисля. На Saypha май бяха Juvenus. Пиши отзиви после.
Точно за тях говоря, да.
На Saypha е Juvenus, а та Restylane забравих как се казва.
В Juvenus няма ХК и не е подходящо за допълване на обем. То е за силно освежаване и възстановяване на ДНК на клетката. Дава силна хидратация и създава колаген. Него ще го направя началото на септември, сред морето.
А това на Restylane е комбиниран продукт (д-р Хаджийска казва, че това е бъдещето на филърите). То съдържа ХК и полинуклеотиди. Гъстотата е като на филър и може да служи за допълване на обем (аз ще допълня края на септември скули, назо и брадичка, което се е стопило). В същото време пък полинуклеотидите удължават живота на филъра и отново възстановяват ДНК на клетката и уплътняване с производство на колаген.
Juvenus е 2 мл, продуктът на Restylane е 3 мл. Едното в момента е на 200 лв, другото е 250 лв (на 50%).
Обещаващо звучат. Ще ги пробвам и ще дам отзив.
Иначе, на мен любимият ми бустер  е Saypha Rich. Направо ми засиява кожата и е траен. Дава и лек лифтинг и нежен обем.
Но на мен Morpheus като основа, пак казвам, че ми спести филърите (последно сложих около 1.5 мл в цялото лице, точково. Иначе по принцип отиват 2.5 - 3 мл и пак го няма този лифтинг ефект, а стои overfilled).

И като съм тръгнала да хваля - криолиполиза, с Venus Legacy + хранителен режим (Детокс 2.0.) и тренировки (фитнес 3 пъти седмично) за 2 месеца ми преобразиха тялото. Направо ми стопиха де що има излишна мазнина и всеки мускул се очерта. Правих ги в Нирвана.

# 511
Juvenus aлтернaтивa ли е нa saypha rich?

# 512
Къде точно Рестилейн е 250 лв?
Може ли линк?

В магазина на Дермаакт не виждам подобни цени.

# 513
Скрит текст:
Аз правих скинбустер Restylane Vital преди 2+ седмици с цел хидратация, освежаване, подхранване. Оток имах няколко дни след процедурата, малко синини тук-там, но аз лесно посинявам. Някъде след 5 ден лицето ми си възвърна обичайния вид, иначе определно бях по-топчеста и скулите ми ги нямаше за няколко дни, а съм с доста изразени. Сега всичко си е ОК.
Поставих и ботокс за първи път (чело и гневна), направих и ретуш вчера, имаше нужда само малко допълване над едната вежда. Много съм доволна от ботокса за сега . Знам, че няма да е вечно, но все още опиянението ме държи. Бях много скептична, защото си имах няколко хоризонтални линии на челото, едната по-дълбока и си я носех от има-няма 15 години, та се бях примирила, че така ще си ходя, защото не знаех как ще го понеса, много ме беше страх от странични ефекти, главоболие най-вече и цялостно как ще ми се отрази, че съм с Хашимото и хипофункция, но съм очарована от резултата (за сега пак казвам;))  . Да, линията още я има, но е почти незабележима, пък другите по-повърхностните хич ги няма. Около очи не съм слагала, според докторката няма нужда, факт е, че там почти нямам мимика. Понесох го учудващо за мен добре, с много леко главоболие, но нищо подобно на мигренозните пристъпи, които ме спохождат поне 2-3 пъти в месеца и без сериозна дрога не минават.
Вчера на ретуша направих и първата процедура мезотерапия под очи, ще направя 3 общо основно с цел намаляване на тъмните кръгове. Планирала съм и PRP за края на септември като приключа с морските почивки. След това имам планове за  серия PicoSure лазер, за който ще започна подготовка с някакъв специален крем, който ще ми дадат от клиниката, но това определено ще стане след октомври. Подготвила съм и един третиноин за въвеждане пак там някъде.
На този етап от това имам нужда и се радвам, че с лекарката имаме сходни виждания как да се движим напред с процедурите.
винаги се започва с лазер и после се продължава с ботокс мезо,бустери,филъри и т.н. защото лазерът ги топи,не ви е правилен плана.

Рестилейн витал при изразени бръчки е много слаб.
Аз преди месец сложих Волайт и както очаквах и съм чела многократно тук никакъв запълващ ефект не видях да се разгърне.
[/quote]
Благодаря за коментара!
Няма как да направя лазер лятото, не бих рискувала да се пигментирам. Предните две зими правих СО2, но тази зима ще пробвам PicoSure.
Бръчки по лицето нямам (освен тези няколко линии на челото, за които сложих ботокс). Исках цялостно освежаване, по-дълбока хидратация за лятото, затова направих скин бустер.

# 514
Някой правил ли е процедури с INDIBA?
По конкретно в зоната на лицето, за овал и двойна брадичка.

# 515
  • гр.Видин
Къде точно Рестилейн е 250 лв?
Може ли линк?

В магазина на Дермаакт не виждам подобни цени.
И аз не намерих.

# 516
Eylon Brown, какъв е крема за подготовка преди Pico sure,  каква е целта? Аз не съм ползвала преди процедура (доволна бях много и пак бих направила).
p.s. споделям чувствата ти за д-р Клаклова, и аз ходя при нея, даже скоро мисля пак за ботокс 🙂

Иначе, от скинбустери не съм оттичала, само  подутините от убожданията си искат няколко дни да спаднат при мен.

# 517
  • Варна
KPP, благодаря. Наистина не намирам този продукт на Restylane, за който говориш кой е.
Alethea, мисля, че някой скинбустер би бил перфектен за целта за челото.

# 518
  • София
Здравейте! Съпругът ми оперира носа си, заради счупване и в момента е със силиконови плаки, които ще махнат след около 10 дни. Когато са му махали тампона от носа е изпитал голяма болка. Някой знае ли дали и махането на тези плаки ще боли много? Доколкото четох и при ринопластика могат да се сложат подобни, затова питам тук.

# 519
Здравейте! Съпругът ми оперира носа си, заради счупване и в момента е със силиконови плаки, които ще махнат след около 10 дни. Когато са му махали тампона от носа е изпитал голяма болка. Някой знае ли дали и махането на тези плаки ще боли много? Доколкото четох и при ринопластика могат да се сложат подобни, затова питам тук.

Извинявайте за коментара, но дори и да боли, няма да си стои с плаките, нали? Трябва да ги махне.
Тампоните болят, защото често се залепват за лигавицата, кръвта направо ги бетонира и трябвя много внимателно да се махат.

Като цяло жените имаме много по-голяма търпимост към физическа болка особено когато е за хубост. Не знам дали бих понесла по друга причина ботокса, филъри и други сто боцкания по лицето Simple Smile))

Ще мине бързо, не го мислете толкова  Simple Smile

# 520
Скрит текст:
Аз правих скинбустер Restylane Vital преди 2+ седмици с цел хидратация, освежаване, подхранване. Оток имах няколко дни след процедурата, малко синини тук-там, но аз лесно посинявам. Някъде след 5 ден лицето ми си възвърна обичайния вид, иначе определно бях по-топчеста и скулите ми ги нямаше за няколко дни, а съм с доста изразени. Сега всичко си е ОК.
Поставих и ботокс за първи път (чело и гневна), направих и ретуш вчера, имаше нужда само малко допълване над едната вежда. Много съм доволна от ботокса за сега . Знам, че няма да е вечно, но все още опиянението ме държи. Бях много скептична, защото си имах няколко хоризонтални линии на челото, едната по-дълбока и си я носех от има-няма 15 години, та се бях примирила, че така ще си ходя, защото не знаех как ще го понеса, много ме беше страх от странични ефекти, главоболие най-вече и цялостно как ще ми се отрази, че съм с Хашимото и хипофункция, но съм очарована от резултата (за сега пак казвам;))  . Да, линията още я има, но е почти незабележима, пък другите по-повърхностните хич ги няма. Около очи не съм слагала, според докторката няма нужда, факт е, че там почти нямам мимика. Понесох го учудващо за мен добре, с много леко главоболие, но нищо подобно на мигренозните пристъпи, които ме спохождат поне 2-3 пъти в месеца и без сериозна дрога не минават.
Вчера на ретуша направих и първата процедура мезотерапия под очи, ще направя 3 общо основно с цел намаляване на тъмните кръгове. Планирала съм и PRP за края на септември като приключа с морските почивки. След това имам планове за  серия PicoSure лазер, за който ще започна подготовка с някакъв специален крем, който ще ми дадат от клиниката, но това определено ще стане след октомври. Подготвила съм и един третиноин за въвеждане пак там някъде.
На този етап от това имам нужда и се радвам, че с лекарката имаме сходни виждания как да се движим напред с процедурите.

Благодаря за коментара!
Няма как да направя лазер лятото, не бих рискувала да се пигментирам. Предните две зими правих СО2, но тази зима ще пробвам PicoSure.
Бръчки по лицето нямам (освен тези няколко линии на челото, за които сложих ботокс). Исках цялостно освежаване, по-дълбока хидратация за лятото, затова направих скин бустер.
[/quote] коментарът ми за Рестилейн витал беше относно питане на друг,не към вас. Иначе да,лятото лазери не бива. Мисълта ми беше,че е по-добре да започнете с лазер към ноември и после да допълвате с всичко останало инжекционно като варианти,аз така правех преди, вече не се подлагам на машини,дългосрочно топят подкожните мазнини в лицето, а на мен ми е важен всеки грам.

# 521
"Базираните на хиалуронова киселина филъри представляват гел с течнообразна формулировка. Могат да мигрират буквално във всяка посока."
"Втората най-честа причина за миграцията е "препълването" на устните."
Мнението не е мое, а на дерматолози онлайн.
https://aedit.com/aedition/why-lip-filler-migrates

Знаете ли за специалист в София, който да направи MRI на лице и да провери за наличие на мигрирал филър?

# 522
  • София
Здравейте,
Следя темата от известно време и исках да попитам за препоръка на дерматолог/процедури за лечение на акне за 18-годишен младеж. Въртим се в някакъв омагьосан кръг с всякакви мазила и АБ-кремове. Има кратък ефект и после “избухва” наново. Акнето е разположено само по бузите. Остават гадни червени петна след всяка пъпка.😣. Не иска да излиза навън с пъпки с голям гноен връх и ме моли да ги пробивам леко с мед. игла. Всичко това му се отразява и на самочувствието, в училище се притеснява от погледите на съучениците си…Ходил е на няколко лазерни процедури преди две години в Хил клиник, но без видим резултат.
(По-назад беше спомената д-р Николаева от кожния диспансер. Какво лечение прилага тя?)

# 523
Дъщеря ми е доволна от д-р. Йорданова Скин консулт. Изписа Епидуо.

# 524
Skiorche, в Хил клиник правят и едно мнооого дълбоко и добро почистване на активно акне.
Бях водила брат ми,  много добър резултата,но трябва да се ходи периодично... за съжаление акнето не се лекува докато не премине само, но може да се контролира.

Общи условия

Активация на акаунт