Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Момичета, някоя пробвала ли е от най - новият тип мезотерапии с полинуклеотиди, дето обещават толкова много - Nukleofill, Pluryal silk? Естествена регенерация, уплътняване и тн.

# 496
Аз си предплатих в Дерма акт, с намаленията - от тези, които са от производителите на Restylane и от тези, които са от производителите на Saypha.
Ще слагам едната началото на септември, а другата към края. С втората ще допълвам скули, назо и брадичка, понеже от лятото и фитнеса супер бързо топя филър.
Ще дам отзив. Д-р Хаджйска много ми ги хвали и казва, че за моята кожа са супер. Предвид това, че ми излекува за 2 месеца дерматит, който си влачих над година, след ковид (тук също съм се оплаквала), и имам пълно доверие и съм сигурна, че продуктите са страхотни.

# 497
KPP, може ли малко повече инфо? Много се чудя каква мезотерпия да си направя. saypha rich 2 ml искам обезателно да сложа ,но съм отворена и за нови предложения.

# 498
  • Варна
KPP, ти за полинуклеотиди на тези производители ли говориш? Но те не са подходящи за попълване точно , мисля. На Saypha май бяха Juvenus. Пиши отзиви после.

# 499
Привет,
Търся отзиви за Derma clear, има ли добър ефект? По-добро ли е от механично почистване?

# 500
И аз искам да си предплатя на промоцията 1 мезо или 1 снинбустер, но не знам на кои да се спра. Освежаване търся и дълбока хидратация. И петна имам…
Не съм била в тази клинка, не знам и кой лекар да търся. Далеч съм от София у няма как до края на август да ида на консултация.
Та дайте акъл- скин бустер или мезо( няма да имам време до края на септември за две неща.

# 501
Жаки, нямам отзиви за тази клиника, но питах лекарка от друга клиника за скинбустерите и това, което тя ми каза е, че са за възраст 25+ и освежаване, но не ги препоръча за мен (41).
Мезотерапия правих, ако това процедурата, при която инжектират твоята центрофугирана кръв , но не станах особено хидратирана;)
Със суха кожа съм, и възрастна, както се разбра;)

# 502
  • в 1001-та нощ
PRP или плазмотерапия сте правила и не е точно за хидратация Simple Smile

И аз искам да си предплатя на промоцията 1 мезо или 1 снинбустер, но не знам на кои да се спра. Освежаване търся и дълбока хидратация. И петна имам…
Не съм била в тази клинка, не знам и кой лекар да търся. Далеч съм от София у няма как до края на август да ида на консултация.
Та дайте акъл- скин бустер или мезо( няма да имам време до края на септември за две неща.

За освежаване и дълбока хидратация - скин бустер.

# 503
JACKLIN*,  следя темата и аз нищо не си правя, защото съм голямо шубе. Не беше ли писала, че твоя позната след скинбустер е била с отекло лице? Мислех си, че от скинбустер няма почти какво да се случи и да не ми хареса.
 Има ли някоя от вас, която след скинбустер трайно си чувства лицето като отекло?

# 504
На мен скинбустерите са ми любимият продукт и процедура. Сигурно съм една от големите им фенки. Не ми дават излишен обем, освежават ми чудесно лицето, кожата, абе супер съм доволна. Ако има оточност, вероятно е от убожданията, но при мен те минават буквално за часове особено в топлото време сега. Консервативна съм откъм ползвани марки и слагам само Рестилейн.

Мезотерапия не съм правила - коктейл от витамини и т.н., май не е моето, а и не съм виждала особен ефект в познати.

# 505
Аз правих скинбустер Restylane Vital преди 2+ седмици с цел хидратация, освежаване, подхранване. Оток имах няколко дни след процедурата, малко синини тук-там, но аз лесно посинявам. Някъде след 5 ден лицето ми си възвърна обичайния вид, иначе определно бях по-топчеста и скулите ми ги нямаше за няколко дни, а съм с доста изразени. Сега всичко си е ОК.
Поставих и ботокс за първи път (чело и гневна), направих и ретуш вчера, имаше нужда само малко допълване над едната вежда. Много съм доволна от ботокса за сега . Знам, че няма да е вечно, но все още опиянението ме държи. Бях много скептична, защото си имах няколко хоризонтални линии на челото, едната по-дълбока и си я носех от има-няма 15 години, та се бях примирила, че така ще си ходя, защото не знаех как ще го понеса, много ме беше страх от странични ефекти, главоболие най-вече и цялостно как ще ми се отрази, че съм с Хашимото и хипофункция, но съм очарована от резултата (за сега пак казвам;))  . Да, линията още я има, но е почти незабележима, пък другите по-повърхностните хич ги няма. Около очи не съм слагала, според докторката няма нужда, факт е, че там почти нямам мимика. Понесох го учудващо за мен добре, с много леко главоболие, но нищо подобно на мигренозните пристъпи, които ме спохождат поне 2-3 пъти в месеца и без сериозна дрога не минават.
Вчера на ретуша направих и първата процедура мезотерапия под очи, ще направя 3 общо основно с цел намаляване на тъмните кръгове. Планирала съм и PRP за края на септември като приключа с морските почивки. След това имам планове за  серия PicoSure лазер, за който ще започна подготовка с някакъв специален крем, който ще ми дадат от клиниката, но това определено ще стане след октомври. Подготвила съм и един третиноин за въвеждане пак там някъде.
На този етап от това имам нужда и се радвам, че с лекарката имаме сходни виждания как да се движим напред с процедурите. Отдели ми доста време, обяснява ми добре, по-няколко пъти като за страхливци от игли като мен, които изпадат в ступор като видят иглата Scream Първата ни среща трая 50 минути. Нямаше прибързаност, претупване. Бях при доктор Клаклова в Дерма-акт, определено има химия помежду ни и смятам за сега да продължа да я виждам Relaxed   пп не съм гей Laughing

# 506
Тя тая моя приятелка на всеки 6 месеца слагаше скинбустер и башка има мн филъри, та обемът може и от количества и натрупване да е.
Аз искам да се освежа.
Лайк Смоук, ти какъв скинбустер слагаш, от който си доволна да видя има ли го в Дермаакт?

# 507
Момичета, а за линии по челото освен ботокс какво може да се сложи?

# 508
Тя тая моя приятелка на всеки 6 месеца слагаше скинбустер и башка има мн филъри, та обемът може и от количества и натрупване да е.
Аз искам да се освежа.
Лайк Смоук, ти какъв скинбустер слагаш, от който си доволна да видя има ли го в Дермаакт?
Рестилейн слагам. На мен не ми дава обем, а ми освежава кожата, прави я "сочна". Аз нямам никакви бръчки и затова този продукт работи за мен. Вече при по-изявени линии, не знам как ще е и дали ще има ефект.

# 509
Аз правих скинбустер Restylane Vital преди 2+ седмици с цел хидратация, освежаване, подхранване. Оток имах няколко дни след процедурата, малко синини тук-там, но аз лесно посинявам. Някъде след 5 ден лицето ми си възвърна обичайния вид, иначе определно бях по-топчеста и скулите ми ги нямаше за няколко дни, а съм с доста изразени. Сега всичко си е ОК.
Поставих и ботокс за първи път (чело и гневна), направих и ретуш вчера, имаше нужда само малко допълване над едната вежда. Много съм доволна от ботокса за сега . Знам, че няма да е вечно, но все още опиянението ме държи. Бях много скептична, защото си имах няколко хоризонтални линии на челото, едната по-дълбока и си я носех от има-няма 15 години, та се бях примирила, че така ще си ходя, защото не знаех как ще го понеса, много ме беше страх от странични ефекти, главоболие най-вече и цялостно как ще ми се отрази, че съм с Хашимото и хипофункция, но съм очарована от резултата (за сега пак казвам;))  . Да, линията още я има, но е почти незабележима, пък другите по-повърхностните хич ги няма. Около очи не съм слагала, според докторката няма нужда, факт е, че там почти нямам мимика. Понесох го учудващо за мен добре, с много леко главоболие, но нищо подобно на мигренозните пристъпи, които ме спохождат поне 2-3 пъти в месеца и без сериозна дрога не минават.
Вчера на ретуша направих и първата процедура мезотерапия под очи, ще направя 3 общо основно с цел намаляване на тъмните кръгове. Планирала съм и PRP за края на септември като приключа с морските почивки. След това имам планове за  серия PicoSure лазер, за който ще започна подготовка с някакъв специален крем, който ще ми дадат от клиниката, но това определено ще стане след октомври. Подготвила съм и един третиноин за въвеждане пак там някъде.
На този етап от това имам нужда и се радвам, че с лекарката имаме сходни виждания как да се движим напред с процедурите.
винаги се започва с лазер и после се продължава с ботокс мезо,бустери,филъри и т.н. защото лазерът ги топи,не ви е правилен плана.

Рестилейн витал при изразени бръчки е много слаб.
Аз преди месец сложих Волайт и както очаквах и съм чела многократно тук никакъв запълващ ефект не видях да се разгърне.

Общи условия

Активация на акаунт