Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Мии..и първият път беше само 1,5, не знам.Вярно, че
преди това бях слагала филър в скули и назолабиални.

# 61
Реденсити 2 ще може ли да се разгради....трябва спешно да разкарам торбичките под очите! И толкова ли е страшно по капка хиалорунидаза??

# 62
  • в 1001-та нощ
Той май не е на хиалуронова основа.

Мии..и първият път беше само 1,5, не знам.Вярно, че
преди това бях слагала филър в скули и назолабиални.
Да, затова говоря. Аз на ръцете първия път сложих по 1 ампула на всяка.  Минаха няколко години - исках да подонвя и разпределихме 1 ампула на двете ръце. След това не се е налагало повече. За лицето зависи от зоната - колкото е голяма и каква е плътността на кожата. Но най-често оплакванията от "няма ефект" са, когато е поставено недостатъчно количество за зоната. Или нереалистични очаквания. Все пак това не е скулптуриращ продукт.

# 63
Може ли да ме посъветвате кой е най-безболезненият начин за разграждане на хиалуронова киселина от скулите? Дали има апарат, който хем да я разгради хем да не ми стопи масната тъкан? Или да пробвам хиалуронидаза?

# 64
  • в 1001-та нощ
С ензима рискуваш неравности. По-добре с радиочестота.

# 65
Alena,  т.е. първо с апарати да се опитам, а после с мезотерапията така ли?
Аз не искам все още да ползвам филъри и т.н... Не се чувствам готова и сякаш това не е моето. Обаче , ако мога с апарати и терапии да постигам някакъв ефект ще се радвам.

# 66
Конкретен апарат може ли да ми кажеш?
Д-р Михайлов дали се занимава с разграждане?

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 17:10 от Mimi2018

# 67
  • в 1001-та нощ
Alena,  т.е. първо с апарати да се опитам, а после с мезотерапията така ли?
Аз не искам все още да ползвам филъри и т.н... Не се чувствам готова и сякаш това не е моето. Обаче , ако мога с апарати и терапии да постигам някакъв ефект ще се радвам.

Да, първо апаратни процедури, после мезо.

Конкретен апарат може ли да ми кажеш?
Д-р Михайлов дали се занимава с разграждане?

С апаратите с радиочестотата работят терапевтите, докато с лазерите - лекари. Консултирай се и обсъдете.

# 68
Здравейте,предстои ми слагане на филър в устните.Момичето, при което ще слагам работи с Apriline. Не съм с много тънки устни Simple Smile .Но какво ви е мнението за филъра? Хубав ли е? Каза ми ,че е динамичен Simple Smile Благодаря

# 69
Реденсити 2 ще може ли да се разгради....трябва спешно да разкарам торбичките под очите! И толкова ли е страшно по капка хиалорунидаза??
Точно същото разграждах при Трендафилова. Имай предвид, че първо правят тест за алергия и чак след това разграждането- на следващия ден.
При мен беше малко, остана като неравности след лазер, който го разгради...Стана добре, не съм имала проблеми.

# 70
След хиалоронидаза и лазер ли?
О, нее.. Ще си ходя с торбичките под очите май май.

# 71
  • София
А някой правил ли е Prophylo? Или Sypha rich? Наясно ли сте как се отразяват в дългосрочен план?

# 72
Да, правили са няколко човека, из темите има писано.Опитай с търсачката.

# 73
Здравейте,предстои ми слагане на филър в устните.Момичето, при което ще слагам работи с Apriline. Не съм с много тънки устни Simple Smile .Но какво ви е мнението за филъра? Хубав ли е? Каза ми ,че е динамичен Simple Smile Благодаря
На мен ми е много добър този филър. Първият ,който си поставих преди време .Д-р Убейд Далмъш от Армада клиника само с него работи.

# 74
На мен ми е много добър този филър. Първият ,който си поставих преди време .Д-р Убейд Далмъш от Армада клиника само с него работи.

Супер! Благодаря за инфото.За първи път ще слагам 😁 и се притеснявам как ще е Wink .Дали ще се подуя много(не знам от какво зависи). Моя позната слага в моят град,при една прехвалена лекарка-беше мн зле.Следващите  пъти не,Но при друг лекар.Защото момичето ми обясни,че ще е по-подута устата в началото 😁.Дано не стана, като  жаба. 1ml ще сложи.

Общи условия

Активация на акаунт