Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Gunhilda, маларните торбички след филтър под очи или в скули се получиха?

Под очи.

# 106
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Никога нищо не съм правила освен стандартно почистване на лице.
Вече приближавам 50 и определено смятам , че имам нужда вече.
Като цяло имам нужда на челото ботокс, нещо малко в устните, защото забелязвам, че започват да губят обем и при брадичката виждам, че започва да слиза кожата(малко е , но го виждам).
Не знам какви марки и при кого....
Четох през редовете темата назад и като цяло съм в дилема д-р Ванеска, д-р Валянова или д-р Денкова.
Може и някой друг да предложите Relaxed

Моля за съвети и благодаря Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:35 от divna_

# 107
Знам, че съм го чела, но не помня - колко дни преди бодене е добре да започна арника и по колко? Много посинявам.

# 108
Три дни помня аз.

# 109
  • в 1001-та нощ
Здравейте Simple Smile
Никога нищо не съм правила освен стандартно почистване на лице.
Вече приближавам 50 и определено смятам , че имам нужда вече.
Като цяло имам нужда на челото ботокс, нещо малко в устните, защото забелязвам, че започват да губят обем и при брадичката виждам, че започва да слиза кожата(малко е , но го виждам).
Не знам какви марки и при кого....
Четох през редовете темата назад и като цяло съм в дилема д-р Ванеска, д-р Валянова или д-р Денкова.
Може и някой друг да предложите Relaxed

Моля за съвети и благодаря Flowers Hibiscus

Всеки ще ти препоръча своя лекар, а отношенията между лекар и пациент не са като да си купиш сирене от магазина. Има химия, изгражда се доверие. Консултирай се с няколко лекаря, ще усетиш кой е най-близо до твоето светоусещане.

# 110
  • sofia
Здравейте!
Правил ли е някой biorepeelcl3/ пилинг, дали има видими резултати при изглаждане и пигментация? Ходих на консултация и докторката ми препоръча този пилинг, който се правел по всяко време на годината. Ще правя и устни...и за тях се чудя, точно кой филър да бъде Teosyal rha2 или rha kiss? Слагала съм досега juvederm volift, който вече е разграден.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 20:46 от ademara

# 111
Аз знам за Биорепил, че се прави студените месеци.Моя позната го прави и се бели като змия.Не знам дали има някакви степени на нанасяне-повече или по-малко белене на кожата.Тя казва, че заглажда доста при нея, прави го заради белези от акне.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 23:54 от ДХ3

# 112
  • sofia
ДХЗ, благодаря ти!
Може да изчакам с пилинга тогава, ще го обсъдя отново и с докторката.

# 113
Дали е удобно да попитам в темата за процедури за премахване на белези от шарка. Дъщеря ми изкара шарка миналия месец и получи няколко трайни кратера на челото и до ухото, които я съсипват. Сега маже с Мадеказол, но казва, че му няма доверие.

# 114
  • Бургас
Благодаря за темата.Не съм си правила мезотерапия.

# 115
Дали е удобно да попитам в темата за процедури за премахване на белези от шарка. Дъщеря ми изкара шарка миналия месец и получи няколко трайни кратера на челото и до ухото, които я съсипват. Сега маже с Мадеказол, но казва, че му няма доверие.

Най-добре консултация с дерматолог. Микронийдълинг и лазер биха помогнали, но мисля, че сега вече не е сезон за такива процедури.

# 116
  • София
Някой има ли опит с новия хибриден филър ХАРМОНИКА (HArmonyCa®)
"Формулата на ХАРМОНИКА (HArmonyCa®) съчетава в един продукт хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит за добавяне на незабавен обем в зоните на инжектиране, благодарение на хиалуроновата киселина и постепенно и продължително лифтиране, благодарение на колагеновата стимулация предизвикана от калциевия хидроксиапатит."

# 117
Микронидлинг- ок, благодаря.

# 118
Здравейте, вчера сложих филър. Може ли днес да пия сутрешната си вода с половин лимон. Нещо четох за витамин Ц..

# 119
  • в 1001-та нощ
Някой има ли опит с новия хибриден филър ХАРМОНИКА (HArmonyCa®)
"Формулата на ХАРМОНИКА (HArmonyCa®) съчетава в един продукт хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит за добавяне на незабавен обем в зоните на инжектиране, благодарение на хиалуроновата киселина и постепенно и продължително лифтиране, благодарение на колагеновата стимулация предизвикана от калциевия хидроксиапатит."

Аз имам, какво те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт