Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, около ноздрите и надолу към ъгълчетата на устата започнаха да ми се образуват едни вдлъбнатини, които смятам, че ми придават уморен и състарен вид. Не са бръчки защото кожата е гладка, просто има загуба на обем. Само чрез филър ли могат да се коригират? Нещо подобно на снимката:

# 181
Момичета , ползвате ли колаген ? От кой сте доволни ?

# 182
  • в 1001-та нощ
Здравейте, около ноздрите и надолу към ъгълчетата на устата започнаха да ми се образуват едни вдлъбнатини, които смятам, че ми придават уморен и състарен вид. Не са бръчки защото кожата е гладка, просто има загуба на обем. Само чрез филър ли могат да се коригират? Нещо подобно на снимката:

Да, т.нар. точков лифтинг или MD Codes.

# 183
Здравейте,има ли някой впечатления от helenna face или по точно услугата им за филър в устните 🤔?

# 184
  • в 1001-та нощ
Основно негативни отзиви съм запомнила аз.

# 185
  • при Arctic Monkeys
Здравейте,има ли някой впечатления от helenna face или по точно услугата им за филър в устните 🤔?
Стойте надалеч от това място.

# 186
  • Варна
В интерес на истината имам колежки , които ходят точно там. Правят си ботокс и филъри, слага ги лекар, който е гастролиращ в присъствието на собственичката. Изглеждат нормално и двете, доволни са. Просто казвам, аз лично не съм ходила.

# 187
  • при Arctic Monkeys
Аз съм и благодарение на тях имам наблъскан извън назолабиалните син револакс, който няколко години си стоя под формата на въжета, има го и още и вече е срастнал с тъканите. Не се обявява името на лекаря, който поставя продуктите. Ако имаш някакво питане след процедурата, Диди изпада в истерия. Работи се основно с евтини и некачествени филъри. Преди лекарчето, което боде сега, филъри слагаше медицинска сестра. За да те допуснат до процедура и запишеш час, се иска капаро през Еконт. Пазете си лицата....

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 23:25 от karmacoma

# 188
А друг бустер от който си доволна?

Аз съм правила Рестилейн витал,никакъв ефект не забелязах.
от Сунекос.

# 189
Здравейте. Имам нужда от мнение за лазерната епилация. Цял живот се обезкосмявам с кола-маска - тип-от едно време - вари се в тенджера и козметичката я нанася и маха с ръка.
Доста са тънки, оредели, поизсветлели, но ме дразнят ужасно. Реших да се престраша и да вървя на лазерна епилация. Мъжът ми (за разлика от мен) има голям опит с лазерната и е потресен от последната, на която ходи. Била безболезнена, бързо станало...Вчера ходих, за да пробвам подмишници - наистина нищо не се усеща, намазаха ме с контактен гел и процедурата отне по-малко от 2мин. Това, което ме притеснява е, че лазерът е диоден и е някакъв неизвестен - не успях да намеря мнения за него. Има само 2 апарата в България (поне според картата на представителя за България) - в София и в Перник. Казва се Venus Epileve. Някак си ми се струва твърде хубаво, за да е истина... Да е толкова безболезнен, ефективен, пък ставал за тънки косми, дори за по-тъмна кожа, абе съмнява ме да е чак толкова вълшебен...Някой пробвал ли го е?
Предварително Ви благодаря за коментарите.
Не сте ли се замисляли за фотоерилатор? Още първата година си реших проблема с окосмяването и чак ми е странно, че все още се продават нормалните скубещи епилатори. Да, лазерната е доказано най-ефективната, на фотоепилаторът компенсира с това, че стойността му се изплаща за една година, плюс че си решаваш на на 90% проблема. Имам две лампи с толкова импулси, че няма да ги изразходя до края на живота си.

# 190
  • Pazardjik
milanda ,каква марка/модел/цена ви е епилатора с колко импулса?

# 191
Здравейте,  може да се коригира филтрума /браздата над горната устра/ и към кого да се обърна? След отслабване, поставяне на филър в назолабиалните и лазерни процедури на лицето се сдобих с много изразена бразда, която не харесвам и не знам какво да правя.

# 192

Много съм доволна!

# 193
Има теми за фотоепилатори.

# 194
Момичета, кой от трите филъра може да ми препоръчате за поставяне на чело.

ART FILLER® (FillMed | Fillorga Paris – Франция)
JUVEDERM® (Allergan – САЩ)
Teosyal® (Laboratoires TEOXANE Geneva – Швейцария)

Общи условия

Активация на акаунт