Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аз например имам алергична хрема и си отичам около очите.
Нося и лещи от много години и съм сигурна, че отичам и от изтормозените си от лещи очи.
Глутен просто така бе доказана непоносимост не бих изключила.

# 241
Имам съмнение, че се получава заради това че спя по лице.

Сутрин съм много подута, сега е така…
Освен размазаната спирала и грозни вежди Flushed , оток в момента не виждам.

Стана ми интересно за тази Дао ензим.
Дали има значение в кой ден от мц ще се изследва?
Задължително ли е и други изследвания да се направят успоредно с него?

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 19:34 от alethea

# 242
Хората, които задържат вода, обикновено сутрин подпухват, след сън.Хубавото е, че малко по-късно отокът се разнася:

# 243
Вероятно и това е причината.
За жалост не пия често вода, макс.  л на ден, ако ми се събере, я не ....

Уж пия ликуид офф отвреме навреме, но задържането е факт при мен.

# 244
Това е проблем на лимфната систем.И аз не пия вода, но мноого рядко задържам течности, обикновено около цикъл.Моя приятелка сутрин се събужда като плондЕр( така се пишело вярно!!!), след час си връща физиономията .😄

# 245
Все пак днес сложих хиалуронидаза под очите, да разкарам тия торби. Под едното око торбата изчезна, та чак хлътна, както бяхте писали. Под другото е лилаво синьо, червено и отдолу се появи голяма торбичка, шсъ гръмна. Нали затова отидох! То по-добре да е хлътнало, сега тая торбичка пък защо, и не е равномерно... Ужас.
Ще показвам само едното око, май 😢

# 246
Много е опасно в тази зона…..
А защо се наложи, може ли да припомниш? Филър ли поставя?

# 247
Все пак днес сложих хиалуронидаза под очите, да разкарам тия торби. Под едното око торбата изчезна, та чак хлътна, както бяхте писали. Под другото е лилаво синьо, червено и отдолу се появи голяма торбичка, шсъ гръмна. Нали затова отидох! То по-добре да е хлътнало, сега тая торбичка пък защо, и не е равномерно... Ужас.
Ще показвам само едното око, май 😢
И при мен беше така, но с времето поулегна.

# 248
Да, филър имах, Реденсити 2. Но се образуваха торбички, че чак синееше.
Днес е малко по добре, но под едното око още си е като торбичка, дано се оправи, под другото нещата са ок.

# 249
Привет, момичета! От доста време обмислям да си направя мезотерапия, но днес моя приятелка, която е с Хашомото също като мен, ми каза, че са й отказали процедурата, заради заболяването и малко се разколебах... Не мога да си обясня защо при Хашимото такава процедура е противопоказна. В Интернет не намерих инфо и ще съм благодарна, ако някоя от Вас ми сподели Simple Smile

# 250
Привет, момичета! От доста време обмислям да си направя мезотерапия, но днес моя приятелка, която е с Хашомото също като мен, ми каза, че са й отказали процедурата, заради заболяването и малко се разколебах... Не мога да си обясня защо при Хашимото такава процедура е противопоказна. В Интернет не намерих инфо и ще съм благодарна, ако някоя от Вас ми сподели Simple Smile
и аз съм с автоимунно, както и дъщеря ми, и двете слагаме филъри,а аз и мезо,тя-липолитици,нямаме проблем. Единствено се въздържам от Радиес и Хармоника,конци също,но тях не бих си причинила и без заболяване.

# 251
и аз съм с автоимунно, както и дъщеря ми, и двете слагаме филъри,а аз и мезо,тя-липолитици,нямаме проблем. Единствено се въздържам от Радиес и Хармоника,конци също,но тях не бих си причинила и без заболяване.

Много благодаря!
Аз лично просто не мога да си обясня каква е корелацията между това автоимунно заболяване и въпросната процедура. Простете невежеството ми 🙂
Иначе напоследък използвам приложението Inci beauty и виждам, че често в състава на много продукти се съдържат съставки, които влияят негативно върху ендокринната система, та предполагам има някаква конкретна причина за отказа да направят мезотерапията на приятелката ми Simple Smile

# 252
  • София
[/quote]
Аделина, аз искам да ви попитам, защо се въздържате от слагането на Радиес, много би ми било полезно споделеното от вас.

# 253
Аделина, аз искам да ви попитам, защо се въздържате от слагането на Радиес, много би ми било полезно споделеното от вас.
[/quote]заради микросферите калциев хидроксиапатит. В ремисия съм и не искам да си дразня имунитета излишно,а и не смятам,че ще ми произведат кой знае колко колаген,аз това го постигам и с дермапена.
Иначе да се оплача-отслабнах и в тяло се харесвам,но лицето ми много страда,всеки грам мазнинка ми е ценен. На моята възраст наистина трябва да избирам или лицето, или дупето. 😒

# 254
Здравейте! Може ли мнения за клиника за извършване на PRP процедура за скалп? Най- много информация виждам за Vderm ( Шаркови) и SkinLine. Няма значение дали е в София,  но ако имате отзиви и за Пловдив ще съм благодарна. Виждам, че в SkinLine  предлагат ПРП + добавяне на мезотерапия, но от много четене разбрах, че е важно и каква тейнология се използва за обработване на кръвта за ПРП и какъв коктейл за мезотерапия..в това отношение имате ли наблюдения дали системата Magellan или Regen Lab е по добра?Чувала съм за Eclipse, но не знам дали с България се работи с нея..
Благодаря предварително за всякакви отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт